Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Khmm... Rescue me...lui1698 írta:Mi az anyámat nézek szeptemberig?
Ez így, ahogy van vonatkozik erre is.lui1698 írta:A sztori príma, van dráma akció meg humor is épp annyi amennyi kell.
Plusz szépnénik.
Még korábban írtam:ozsimiki írta:Lui!, Detabarca!
Röviden, fontosabb részeket nem említve, miről szól a sorozat?
felkeltette az érdeklődésem, beszerzem, csak előtte egy rövid ismertetőt kérnék.
Nem tudom,h Fernando hogy nézte,de azt tudom már,h megvan minden része magyarul is a DBZ-nek. Anno csak egy részéig néztem magyarul,utána szintén japán szinkron és magyar felirat,bár megszoktam hamar én a japánt, Gokuhoz nagyon passzolt,Vegita se volt fura pl.LM10 írta:Ez engem is érdekelneCharlie írta:GT-t még én sem láttam, honnan tudom lekapni?
C.Meg Fernando te mind a 291 részt magyarul nézted?
Kérnek a csávótól akinek a gépével átmentek írbe a többiek. Vagy majd valahogy máshogy megoldják.detabarca írta: Engem, pedig az érdekel, hogy honnan szereznek Tig-ék 250ezret 1 nap alatt![]()
Folytatás majd szeptemberben.....ez az egy bajom van az ilyen rövidített évadokkal. Tűkön ülök fél évig....lui1698 írta:Már csak 3 rész az évadból, a 11-et tagnap nyomták, feliratra várok.
Két évad közt mennyi szünet szokott lenni?
Én is imádom. A kedvenc jelenetem, amikor a párnán vezeti le a feszültségét DeNirodaffy írta:Csak egy kis pánik
Robert de Niro főszereplésével készült gengszter vígjáték. az én humoromat pont telibe találta és végigsikítottam a filmet.
10/9
alap, van folytatása is, az se rossz,de az 1 jobb.daffy írta:Csak egy kis pánik
Robert de Niro főszereplésével készült gengszter vígjáték. az én humoromat pont telibe találta és végigsikítottam a filmet.
10/9
édes mind1, ettől még 3-an vannak, mivel Chase nincs rajta a képenPerrero írta:az a 3 név amit mondott a csóka az kb hasonló mint a kacsamesékben niki tiki viki.. szal nem köpöttozsi írta:dextermég Chase-n kívül kettő van! egyrészről két nevet mondott Cole, + 5en szerepelnek a képen,és 3an halottak, és Chase nincs a képen
EZAZ! Ennek nagyon örülökdaffy írta:lesz folytatás a sötét lovag felemelkedéseLM10 írta:Lesz folytatása a Batmannek, és ha lesz mikor? Tudja valaki?
A sötét lovagot nagyon bírtam no.1.![]()
http://www.youtube.com/watch?v=3ZNsqju-QR4&feature=fvw
lesz folytatás a sötét lovag felemelkedéseLM10 írta:Lesz folytatása a Batmannek, és ha lesz mikor? Tudja valaki?
A sötét lovagot nagyon bírtam no.1.![]()
http://www.youtube.com/watch?v=3ZNsqju-QR4&feature=fvw