2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Mivel elég sok "szép" szó érte már a személyét mostanában, úgy gondoltam, szolidáris leszek vele szemben. Meg hát így vigyázó szemeit a fórumra szegezi, nehogy valaki még egyszer kritizálja csodálatos védőmunkáját.Ordog írta:Jó az avatarod mista monstá![]()
háát igen! -erről megy itt a vita egy pár napja.valkobela írta:Lehet hogy nem vagyok jól tájékozott, de anno puyol még jobbhátvéd volt, így a legegyszerűbb talán a puyol-edmilson-marquez-gio négyes lenne, bár ezt biztos nem a valencia ellene kéne kipróbálni. Bár szerintem elég jól hangzik. Másik megoldásként ott van damia. Tavaly nagyon jól tolta...
Igen sajnos én is ettől félek hogy Oleguer játszani fog, szerintem a legjobb védő négyesünkben nincs helye, de ő lesz az egyik utolsó akit kivenne a csapatbol Rijkaard.Bodi írta:Abban sajnos nem nagyon bízhatunk,hogy Rijkaard Oleugert kiveszi,mert sajnos Oleugermániája van!
Csinálhat akármit,ő úgyis a kezdőben marad,lassan olyan,mint odaát Beckam...
Persze nem kell csak rá kenni a vereséget,meg a védelem gyengeségét se,az egész csapat elég gyenge volt,lesz mit megmutatni szerdán!
Még egy megoldás lehet,hogy beinduljon a szekér,csak ez nem Rjkaardon múlik:Messi!
Szerintem se...Vito írta:pontosan, kell a Kicsi, h felrázza a fiúkat!Bodi írta: Még egy megoldás lehet,hogy beinduljon a szekér,csak ez nem Rjkaardon múlik:Messi!
és pont ezért írtam múltkor, h vezetőség SUXX!!!
ez azért nagy blama a Barcától![]()
valahogy úgy érzem, h tél előtt nem lesz passzusa a Kicsinek
pontosan, kell a Kicsi, h felrázza a fiúkat!Bodi írta: Még egy megoldás lehet,hogy beinduljon a szekér,csak ez nem Rjkaardon múlik:Messi!