Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem mondta senki h nézz vissza oldalakat.Cali írta:Azért nehogy megöld már magad...S.Agüero írta:ÁÁÁÁÁ ne kezd te is.![]()
A főoldalra nem néztem még rá ma, a fórumon meg midnen topicban nem megyek vissza oldalakat.. sorry.
És sztem elég ha egy ember elmondja, hogy olvassak kicsit visszább, nem kell az egész fórumnak nekem ugrania egy apró tévedésem miatt! Köszi
Azért nehogy megöld már magad...S.Agüero írta:ÁÁÁÁÁ ne kezd te is.![]()
Szerintem Abidal lesz a belsővédő Puyi mellett!fcbarca0827 írta:Muniesa nem is utazik.Messithebest írta:Ó,bocsánat,nem figyeltem. Akkor igen,valószínűleg Fontás,vagy Muniesa lesz.....Olvasd már el azt a cikket.
![]()
Szerintem hétvégén:
Valdes - Alves ; Puyol ; Busquets ; Maxwell - Mascherano ; Xavi ; Iniesta - Messi ; Villa ; Pedro
Nehéz meccsen 1 góllal verjük őket.
Igazából most jönne jól Touré....Emlékszem hogy a BL döntőben is ő volt az egyik középhátvéd.S.Agüero írta:Ezzel a kezdővel teljes mértékben kiegyeznék.fcbarca0827 írta:Muniesa nem is utazik.Messithebest írta:Ó,bocsánat,nem figyeltem. Akkor igen,valószínűleg Fontás,vagy Muniesa lesz.....Olvasd már el azt a cikket.
![]()
Szerintem hétvégén: Valdes - Alves ; Puyol ; Busquets ; Maxwell - Mascherano ; Xavi ; Iniesta - Messi ; Villa ; Pedro
Örülnék egy ilyennek.![]()
Viszont azt még mindig tartom, h nem nyerünk.
Uncsi 0-0 vagy talán 1-1.![]()
Ezzel a kezdővel teljes mértékben kiegyeznék.fcbarca0827 írta:Muniesa nem is utazik.Messithebest írta:Ó,bocsánat,nem figyeltem. Akkor igen,valószínűleg Fontás,vagy Muniesa lesz.....Olvasd már el azt a cikket.
![]()
Szerintem hétvégén: Valdes - Alves ; Puyol ; Busquets ; Maxwell - Mascherano ; Xavi ; Iniesta - Messi ; Villa ; Pedro
Muniesa nem is utazik.Messithebest írta:Ó,bocsánat,nem figyeltem. Akkor igen,valószínűleg Fontás,vagy Muniesa lesz.....
Muniesa meg nincs a keretben.Messithebest írta:Ó,bocsánat,nem figyeltem. Akkor igen,valószínűleg Fontás,vagy Muniesa lesz.....
Főoldal.Messithebest írta:Ha nem Piqué lesz,akkor valószinűleg így nézne ki a védelem:S.Agüero írta:Mondja már meg valaki, h ki fog Puyi mellett még középső védő lenni holnap?
Fontás?![]()
Nem kockáztatnám meg Piquét.
véletlenül összeszed egy sárgát és majd csak a lelátóról lesheti a Classico-t.
Alves-Puyol-Abidal-Maxwell
Abidal megsérült a válogatott meccsén.Messithebest írta:Ha nem Piqué lesz,akkor valószinűleg így nézne ki a védelem:S.Agüero írta:Mondja már meg valaki, h ki fog Puyi mellett még középső védő lenni holnap?
Fontás?![]()
Alves-Puyol-Abidal-Maxwell
Ha nem Piqué lesz,akkor valószinűleg így nézne ki a védelem:S.Agüero írta:Mondja már meg valaki, h ki fog Puyi mellett még középső védő lenni holnap?
Fontás?![]()
OFF:Leomessi14 írta:Szerintem pedig nyerunk,mert "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos JS.Agüero írta:Szombati kezdő:
--------------------------------VV----------------------------
-----Alves-----------Puyol---------Abidal---------Maxwell
---------------------------Sergi(Masche)--------------------
------------------------Xavi-------Ini(Keita)----------------
----------------------Messi----------------------------------
----------Pedro-----------------------Villa---------------
Tippem:
0-0
Szokásos válogatott meccsek utáni eredményt várok.
Messi megszakítja a gólsorozatát." lesz.Nem veszithetunk ujabb 2 pontot a Madrid ellen.Szerintem ket verzio letezik:Gyenge jatekkal izzados 1-0 Messi gollal vagy tobbgolos(3-4) gyozelem.
muszáj-t vagy mit?
Hajra!
Szerintem pedig nyerunk,mert "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)" lesz.Nem veszithetunk ujabb 2 pontot a Madrid ellen.Szerintem ket verzio letezik:Gyenge jatekkal izzados 1-0 Messi gollal vagy tobbgolos(3-4) gyozelem.S.Agüero írta:Szombati kezdő:
--------------------------------VV----------------------------
-----Alves-----------Puyol---------Abidal---------Maxwell
---------------------------Sergi(Masche)--------------------
------------------------Xavi-------Ini(Keita)----------------
----------------------Messi----------------------------------
----------Pedro-----------------------Villa---------------
Tippem:
0-0
Szokásos válogatott meccsek utáni eredményt várok.
Messi megszakítja a gólsorozatát.