Tegnap te jó ég mekkora meccs volt a Memphis-Heat!Nem számítottam erre!Persze nagyon masszív kis csapat a Grizzlies meg Memphisben volt a meccs, de 10 pont körüli Heat győzelmet tippeltem!Tegnap Atlanta-Dallast néztem, de nagyon vezetett a Mavs, majd szünetben nézegettem az eredményeket, s félidőben pár ponttal ment a Grizzlies, de gondoltam Wade nélkül picit lagymatag a Miami de behúzza!Az orlando végét elkaptam, ahol simán nyerhetett volna a Pacers, mert katasztrofális játékot mutatott be a Magic az utolsó 5 percben, igaz a Pacers is, csak 1-1ben megpróbálok betörni lesz valami sémát követte!De Posey még a vezetést is átvette egy triplával 2-3 perccel a vége előtt, de Howard utána blokkolt párat, s Nelson meg összehozta elől!Vége 90-86/Átkapcsoltam Grizzliesre, de elaludtam
Gay az egyik kedvencem!Nagyon atletikus, jó dobó van esze is a játékhoz, s "kivégezte" a Miami-t!

Haslem megsérült.....kb odáig láttam!Aztán nézem reggel az összefoglalót...ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!1 perccel a vége előtt, vagy inkább 30 mp 5!!!!!ponttal ment a Memphis, de jött egy Bosh tripla

Majd House elvette Gaytől a labdát, s James zsák!Volt hátra 5 mp, de Rudy egy gyönyörű stepback fadeawayyel bedobta a buzzert!!!!!!!!!!!
Kell még idő ennek a Miaminak, s nagyon kíváncsi vagyok hogy most már mikor elkezdődött a sérüléshullám, Spoelstra hogy kezeli a helyzetet!Ami még szezon indítón írtam, sokat fog számítani a Miaminál, meg mindenhol, hogy ki mennyit pihen!
Spursről valóban kevesebb szó esik, pedig valóban 11-1 most már az kiemelkedő!Popovichot én nagyon tisztelem, hihetetlen munkát bele rak a csapatba, s persze TD még mindig ott kólicál, s hihetetlen alázattal kosarazik!Nagyon fog hiányozni ha egyszer visszavonul!Mióta komolyabban nézem mindig ott van, s keseríti az ellenfeleket!

Popovichban meg imádom, mikor időkéréseknél bevágnak hogy mint mond az edző, s vannak akik a "lagymatag" jók vagytok, együtt dolgozzunk", figyeljünk" dolgokat mondják el, de ő odatud "pirítani"!Az agyonfizetett sztárok szinte "be..." hallgatják, mert olykor tényleg úgy gesztikulál, hogy azt hiszem, még 4 pofont is kiad a mondandója mellé
Golden State 7-5e is figyelemreméltó!Igaz a nagyok hátra vannak nekik, de látszik, hogy valami (talán) megindul ott is!
Rose periméterről annyira azért nem jó, persze Rondonál igen!
Mindkét arcnak van erőssége hátránya, de az igaz amit Kalap írt, nem olyanok mint akár csak 1 generációval hamarabbi játékosok!És rá is ment mindenki, hogy atletikusságot kell fejleszteni, persze mivel 100 meccsre készül mindenki, s láthatóan a legtöbb alapszakasz meccsen is meg kell izzadni, nem csoda!Howardról láttam képet, mikor Draftolták, hát közel sem volta akkora mint most!Rondo is már olyanokat csinál, amit első éveiben meg se próbált!Visszahúzott zsák, 2 emberen keresztüli zsák!Rose ebben verhetetlen a PG-k közül!Én meg ha eggyel visszamegyük Williamsre szavazok (csak hogy kötekedjek Kalappal

)CP3 már szerintem nem lesz olyan mint régen, s igaz fut most a szekér, de ki tudja mennyit bírnak a lábai!Williams viszont nagyon intelligensen játszik!És mindig van egy jó 4-5ös játszótársa akivel a Pick@Rollt játszhatja, de kintről is életveszély, gyors minden!De annyi jó játékos van az NBA-ben, hogy annyira nehéz dönteni