2010.11.21. 10:46:52
Tegnap nem írtam,mert barátnőztem,de a góljainkat láttam az összefoglalóban. Szép teljesítmény,én egy 0-1el is elégedett lettem volna így a klasszikus előtt.
Real meccsét nem láttam,gólokat se,de nem is érdekel,főleg annak függvényében,hogy 2 tizi azért befigyelt.
Valaki írta,hogy mióta focit néz,két ilyen unszimpatikus játékos nem játszott még a madridban. Ezt nagyon adom. Pepe egy vadbarom,nem kell jönni a statisztikákkal,minden meccsen van legalább 1,de inkább több sárgás megmozdulása. c roncika meg külön kategória,ő már olyan színészi képességeket csillogtat,hogy inkább színésznek sorolnám,mint focistának.
Csak azt nem értem,hogy elvileg a bíró megtévesztésére irányuló minden mozdulatot sárga lappal kell honorálni,akkor miért nem kap sose? Más mondjuk ilyet eljátszik egy évben 2-3szor. Neki meg meccsenkét van 2-3 gyomorforgató szimulálása,de lehet keveset mondtam.
Ettől eltekintve egyben van ez a madridi csapat. Ronaldot is doppingolja,hogy gólkirály lehet, csak ez lebeg a szeme előtt. Első az egyéni siker.
DE most játékban jobbak vagyunk,tökéletesnek tűnik a formaidőzítés,míg a madrid 1-másfél hónapja focizott jól. Persze most is,de akkor szerintem jobban játszottak,mi meg rosszabbul. ÉS ami nekem szembetűnő volt ezen a bilbao elleni meccsen,amit láttam helyzet összefoglalót,hogy most a védelem sincs már annyira toppon,sok helyzetet összehoznak. Ez ellenünk megbosszulhatja magát.
Nekem ezek a tippjeim: 3-1,1-1,0-1.
Ha mi rúgjuk az elsőt,akkor borul Mourinho kártyavára,ha mi kapjuk,akkor meg jöhet a szokásos kontrázás,amit évek óta csinál. Ezért fontos,hogy ne mi kapjuk az elsőt. Vagy ha igen,ne őrüljünk meg,bár ez Pepnél már nem játszik, Rijkaardnál volt ilyen.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."