P_e-d_r-o írta:Látom páran elkezdtek már ráhangolódni az El Clásicora,gondoltam akkor énis kifejtem a véleményem!(...)
Én személy szerint máshogy raknám föl a csapatot: Ez kissé védekezőbb felállás, amivel nincs is akkora bajom, csak ha megnézed pont a széleket nem tudnánk annyira nagyon jól lezárni ezzel, vagy legalábbis körülményesebb lenne. És a Madrid meg épp a szélen tud nagyon erős lenni, ott kell őket leginkább megfogni. Ezt figyelembe véve vagy egy Keita/Maxwell párost tudnék elképzelni, hogy a bal szélt megegyék teljesen, vagy inkább azt, amit valószínűbbnek tartok.
Szerintem ez a Madrid gyors lefolyású támadásokat vezet: 1-2 gyors passz, már ott is vannak az ellenfél 16osa előtt. Szóval kontráznak. Egy kontrát, ha beindul, akkor nehezebb megállítani, mint még a csírájában elfojtani. Ezért nekem kissé fölöslegessé válik a kettő vkp, sokkal inkább hiányzik valaki elölről. Méghozzá az a játékos, aki nemcsak, hogy támadásban is széthúzná, a várhatóan védekezőbb madridi védelmet, de még a saját szélén is rendkívül erőszakosan támadna le, ezzel megakadályozva ott a rendszeres ellentámadást. Ez a játékos épp, micsoda véletlen, Pedro.

Villa, Messi kihagyhatatlan, ezért én inkább játszatnám mind a 3 támadót, mert így lehetne rendszeres, erős letámadást alkalmazni, amivel a nem leglabdabiztosabb védelmet zavarba lehetne hozni és meg lehetne akadályozni a gyors kontrák kialakulását. De azért, hogy ne adjuk azért fel a teljes szélső védekezést, Maxwell helyére Abidalt betenném.
Már nagyon várom a meccset, de még annyi minden fog addig történni...