gergo9 írta:Dexter
Dexter karakterének a fejlődését vmi elképesztően jól csinálták meg , ahogy teljesedik ki a karaktere az vmi zseniális mintahogy az is ahogy ezt Michael C. Hall eljátssza.
Chuck
Az itteni Chuck rajongóktól kérdezném ill inkább érdeklődnék hogy én az első évadból az első 5-6-7 részt láttam nem tudom már pontosan mikor hagytam abba szval a lényeg hagy végig hasonló színvonalon,intezitással megy a sorozat vagy majd azért felpörög?

Mert én addig egy jó közepesnek értékelném nem volt rossz tény de annyira nem éreztem kényszert hogy folytassam, viszont látom hogy sok Chuck fan akikkel nagyjából hasonló az ízlésünk.
Van értelme ujrakezdenem/folytatnom vagy ha az első pár rész nem annyira fogott meg akkor ne is próbálkozzak tovább?
Fűrész 3D
Elmebeteg, hentelős, sokadik rókabőr.
10/5
Nah,sorban...
Én egy évaddal vissza vagyok maradva a Dexterrel,épp ma éjjel végeztem a 4. évaddal.Hát mit ne mondjak,már nem csodálom,h annyira az egekig lett magasztalva a finálé.Parádés volt az tuti,nagyot ütött
Ezen felbuzdulva bele is csapok az ötödikbe,nem várok egy évet a szinkronosra

(Tudom,most sokan gondoljátok,h eddig sem kellett volna

de nekem bejön a magyar hang.)
A spoileres részt törölni akartam,de a fenti rész bent maradt véletlenül

Szerencsére nem a cselekménnyel kapcsolatos,így nem volt necces,amikor olvastam. Sőt! Nagyon jó gondolatok.Tényleg zseniálisan játssza meg a karaktert M. C. H.,és óriási ahogy kifejlődik ez a személyiség.Lenyűgöző,ahogy formálódik Dexter Morgan a szemünk előtt
Aztán a Chuck.
Én nagyon szeretem ezt a sorozatot is,bár a kezdetekben még nem gondoltam volna.Az első néhány rész annyira nem vágott hanyatt,de valahogy cs néztegettem a részeket és lassan magával ragadott.Azon kaptam magam,h nem cs nézem,hanem már várom

Szal én azt mondom,h megérhet még egy esélyt.(Főleg úgy,h mondjuk a Wire első 4-5 része után sem gondoltam volna,h ez lesz belőle

) 13 részes az első évad,ha addigra nem ragad magával,akkor ez nem jött be
És végül a Fűrész.
Ez rövid lesz: a macska rúgja meg,h itt Zegen még mindig nem játsszák

PEdig be vagyok már sózva,főleg mióta tudom h már nálunk is tolják (már egy hónapja

).Pedig ezt mindenképpen moziban tervezem,de nem könnyítik meg
+1
Terhes társaság
Erre szépen ráfutottam,mert a vágott verziót sikerült beszereznem,uh a végén egy negyed óra hiányzott

Nem hiszem,h valami nagy csodáról maradtam le,ezért nyugodtan mondom,h olyan egyszernézős fajta.Azért majd a kimaradt jelenetet bepótolom,mert egyszer azért szeretném végig látni