Lionel85 írta:Tanárian játszott tegnap is, egyre jobban elkapja a fonalat. Hol vannak már azok a hangok, akik leállatozták szerencsétlent, pedig nem is az.

Most elhalkultak a kritikusok, mert Javier megmutatta, hogy mi is az igazi arca.

Nem tudom, hogy ki "állatozta le" Masche-t, de az fix, hogy nem látta őt focizni akkor.
Bevallom, én is féltem, hogy meccsenként jönnek a piros lapok majd

, de azt nem szabad elfelejteni, hogy ő sosem volt direkt durva, sosem játszott állati módon.
Egy nagyon sportszerű játékos abban a tekintetben, hogy MINDIG A LABDÁRA MEGY. Ha hibázott, és lapot kapott...nem azért volt, mert "hibázni akart", hanem, mert elkésett. És ez most is így van, meg lehet nézni a becsúszásait, hogy csak a labdát nézi, s nem azt, hogy az ellenfélt hogy tehetné ki az oldalvonalon túlra.
Ráadásul nem lehet egy rossz szavunk sem rá, hiszen legnagyobb félelmemet (félelmünket?!) eloszlatta azzal, hogy 2 meccs alatt rájött: itt nincs annyi türelem a játékosok felé, mint Angliában.
Nem beszélve arról, hogy milyen hajszálpontos íveléseket csinál, s a passzjátékban is már kellően gyorsult az első meccsekhez képest.
szerk.: Madrid ellen csak vele tudom elképzelni a középpályát. Tipikusan olyan meccs, amikor rá szükség van.