Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mike Jenkins tavaly nagyon jól játszott, idén viszont szánalmas. A Giants elleni sérülése jót tett a csapatnak, jól emlékszel, McCann csinálta utána azt a fincsi kis 101 yardos INT return TD-t.Xanthor írta:Egyébként a Jenkins gyerekről (a Cowboysos) csak én gondolom azt, hogy elég béna?Eddig amikor láttam játszani nagy többségben mindig bénázott valamit
Ráadásul a Giants ellen sérülés miatt le kellett cserélni és azt hiszem pont a cseréje szerezte az int return TD-t 1 vagy 2 play-el rá.
http://www.psn-sports.com/2003/04/nba-playoffs.htmlBarrano írta:És vezet a Saints!
30-27
nagy meccs lehet, ti hol nézitek?
Ezmiez?Frank Rijkaard írta: Szerk.:
JENKINS!!! Ez visszahozott minket a meccsbe, kiváncsi vagyok Drew tud-e élni vele.
Lehet,mert már 20:13Xanthor írta:A tehenészek megint óriási meccset fognak produkálni, ahogy elnézemcsababarca írta:a szentek vezetnek az első negyed végén 17-0ra![]()
NFL szempontból kiváló napom lehet![]()
WHO DAT!
Gyönyörűen csináltaENNYI, Branch hogy beültette a hintába a védőjét Laughing Tiszta Messis volt Very Happy
Brady TD passz Welkernek,ezzel egyenlő.csababarca írta:Xanthor írta:Hálaadási meccs, Lions-Patriots 14-3 a felidő felé közeledve![]()
Nagyon nem hiányzik a Steelers és a Colts megverése után egy újabb "Brownsos" vereség... Az offense elég ötlettelen eddig
Először fogadok NFL meccsre,erre most kell bohóckodnia a Patsnek.
Hoppá,BenJarvus Green-Ellis megfutotta szezonbeli 8. TD-jét.
Xanthor írta:Hálaadási meccs, Lions-Patriots 14-3 a felidő felé közeledve![]()
Nagyon nem hiányzik a Steelers és a Colts megverése után egy újabb "Brownsos" vereség... Az offense elég ötlettelen eddig
Tudom, de az NBA nem fogfcbarca0827 írta:NHL is maradt már el... Szerintem simán benne van.
NHL is maradt már el... Szerintem simán benne van.Bob_Marley írta:Sajnos minden Major sportágban ez a nagy baj!Nem tudom elképzelni, hogy elmaradjon akár az NFL vagy az NBA szezon!!!!Nyilvánvaló pénzért dobálnak, vagy futnak ezek a sportolók, s hát a vezetők ebben a gazdasági helyzetben a saját pénztárcájukat nézik!De remélhetőleg dűlőre jutnak!
Sajnos minden Major sportágban ez a nagy baj!Nem tudom elképzelni, hogy elmaradjon akár az NFL vagy az NBA szezon!!!!Nyilvánvaló pénzért dobálnak, vagy futnak ezek a sportolók, s hát a vezetők ebben a gazdasági helyzetben a saját pénztárcájukat nézik!De remélhetőleg dűlőre jutnak!Fecooo írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/nb ... on-2053870
úgyis az lesz a vége, h nem viselik el, ha hetente csak 1 bentley-t tudnak venni, így ez a törekvés sajnos nem lesz sikeres...
ha sikerülne, az viszont lehetne példa is(úgyse lenne...)