2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
A korrekt nyilatkozatokat a madridistán lehet olvasni.Xabi Alonsotól,Arbeolától és meglepetésemre Ramostól(bár ő már annyit szívott a klasszikusokon,h nem csodálom,h óvatos duhajMessithebest írta:Jéé,ez tud korrekt nyilatkozatokat is adni? Most nem tudom mit vártok tőle,nyilván nem mondja azt hogy majd jól kikapnak.barcafan0911 írta:"Győzzőn a jobbik csapat a Clásicon, a jobbik csapat pedig a Madrid lesz." Cristiano Ronaldo
Jéé,ez tud korrekt nyilatkozatokat is adni? Most nem tudom mit vártok tőle,nyilván nem mondja azt hogy majd jól kikapnak.barcafan0911 írta:"Győzzőn a jobbik csapat a Clásicon, a jobbik csapat pedig a Madrid lesz." Cristiano Ronaldo
akkor viszonyítsd ahhoz,hogy ronci nyilatkozta ezt...ugye hogy korrekt!Sanama írta: Korrekt nyilatkozat számomra valahogy úgy néz ki,hogy győzzön a jobbik és mi mindent meg fogunk tenni hogy a mi csapatunk legyen az.
Korrekt nyilatkozat számomra valahogy úgy néz ki,hogy győzzön a jobbik és mi mindent meg fogunk tenni hogy a mi csapatunk legyen az.daffy írta:ez teljesen korrekt. egészséges önbizalom és kellő tisztelet(márha olvastad az egész nyilatkozatot). tudja,hogy a barca a jobb csapat,de nem mondhatja h most szétrúgják a hátsónkat,arról nem is beszélve,hogy a labda gömbölyű és eddig is voltak már csodák.barcafan0911 írta:"Győzzőn a jobbik csapat a Clásicon, a jobbik csapat pedig a Madrid lesz." Cristian Ronaldo
Eggyel több ok hogy megverjük a madridot. Bár szerintem ha 8:0-ra nyernénk, ez akkor sem fogná be a pofáját.
Nekem a Real Madrid szimbolizálása a sárkánnyal tetszett a legjobbanbarcafan1988 írta:Sztem ez sem rossz! http://www.youtube.com/watch?v=sO4pWLJg ... re=recentuPep lovaggá üti Messit!:D
ez teljesen korrekt. egészséges önbizalom és kellő tisztelet(márha olvastad az egész nyilatkozatot). tudja,hogy a barca a jobb csapat,de nem mondhatja h most szétrúgják a hátsónkat,arról nem is beszélve,hogy a labda gömbölyű és eddig is voltak már csodák.barcafan0911 írta:"Győzzőn a jobbik csapat a Clásicon, a jobbik csapat pedig a Madrid lesz." Cristian Ronaldo
Eggyel több ok hogy megverjük a madridot. Bár szerintem ha 8:0-ra nyernénk, ez akkor sem fogná be a pofáját.
Az a különbség a két csapat között, hogy a reálnál sem a játékosok sem az edző nem fogja magát vissza ha nyilatkozni kell. A Barcánál viszont más a helyzet, Pep és a játékosok is még a leggyengébb ellenfélről is tisztelettudóan nyilatkoznak. Igaz hogy 1x-2x becsúszik egy két érdekes nyilatkozat nálunk is, de a Barcánál ismerik azt a fogalmat hogy illem. Én nagyon örülök hogy nem megyünk bele a szócsatákba amit a madrid kezdeményez, a Barca ettől az erényétől csak még nagyobb lesz.detabarca írta:Ha máshogy érzi, akkor se mondhatja, hogy a Barca lesz a jobb. Hogy nézne az ki, ha mondjuk Xavi azt mondaná, "sztem a Real fog győzni." ?barcafan0911 írta:"Győzzőn a jobbik csapat a Clásicon, a jobbik csapat pedig a Madrid lesz." Cristian Ronaldo
Remélem most is csak egy vesztes derbi jut CR-nek, mint eddig.
A Barçások meg vannak olyan leleményesek, hogy megtalálják maguknak.mekkora írta:Amugy en nem talälom rossz ötletnek a real m. magyar oldalän hogy a merközes idöpontja melle kiteszik a streameket is.
Ha máshogy érzi, akkor se mondhatja, hogy a Barca lesz a jobb. Hogy nézne az ki, ha mondjuk Xavi azt mondaná, "sztem a Real fog győzni." ?barcafan0911 írta:"Győzzőn a jobbik csapat a Clásicon, a jobbik csapat pedig a Madrid lesz." Cristian Ronaldo
Itt is ott is lesznek helyzetek bőven szóval döntő fontosságú lesz a helyzetkihasználás. Ez mondjuk minden meccsen így van, de hétfőn mindennél jobban számít, hogyan játszik a 2 csapat a kapu előtt illetve hogyan véd Casillas és VV. Én úgy érzem ez a klasszikus nem a középpályán dől majd el.Léfe írta: A gólhelyzeteket pedig be kell rugni.
Nem azt írtam,h így lesz,hanem azt,h remélemcyrax írta:Ebben egyetértek, nem kell a nagy arc, mert háromesélyes a meccs, mint minden Clasicó...zsírosdeszka írta:
Azért várjuk meg a hétfő estét. Kíváncsi leszek, hogy így lesz-e.
Pedig A32-szerda=4LG írta:Ez van, sosem voltam jó matekból.