Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Köszöntük.FTCSikiHun írta:0-1.
Innentől sok sikert fiúk.
fcbarca0827 írta:már csak az Atletico kell.
0-1.Fernando írta:Utolsó mentsváram az Atlético.
Eddig nekem is csak a Schalke ment el. Én a Juventus - Fiorentinát 1-esre tettem.Fernando írta:Vígasztal, hogy toto-n ha a Juve meccs X lesz akkor eddig lesz egy telis oszlopom, és egy olyan ahol csak a Schalke ment el eddig. 2 oszlopból nem rossz.
Én fordítva vagyok ezzelFernando írta:Utolsó mentsváram az Atlético. Ha ők behúzzák akkor nyerek ma, ha nem akkor füst a mai nap.
Vígasztal, hogy toto-n ha a Juve meccs X lesz akkor eddig lesz egy telis oszlopom, és egy olyan ahol csak a Schalke ment el eddig. 2 oszlopból nem rossz.
GRRRRRRRRRRRRRRMarci írta:szegény sevilla, jók kiszúrtam velük amikor fogadtam rájuk
hát én adnék tutikat ha tudnék esküszöm...nekem multkor 1gólon ment el 3425ft :S mai 2 mixemből már csak egy van...FtcSikiHun írta:Valami tippet adjatok már ha kérhetem![]()
Nem igaz, hogy mindig egy meccsen megy el.
Valami taktika? De ha lehet olyasmit, amivel minimum 3-4 ezret nyerhetek.![]()
Most pl. ez volt:
Bayern, Arsenal, QPR, City, és még lett volna a Villareal-dortmund amin elég nagy esély van meg a milan, de hát a city vitte.
a másikon:
vidi, haladás, kecskemét, meg a zte x. pedig még vezettek is a zalaegerszegiek
Hát, szerintem maradok a kosárlabdánál...Game90 írta:Most megpróbálkoztam a focival isArsenal, Bolton, ManCity win, 6x.
Te még nálam is szomorúbb lehetsz. 90. perc: 1:1...ronaldinho89 írta:én meg megköszönöm a citynek hogy 0-0 fognak játsztani egy stoke ellen.. semmi sem csinálnak. csak bénáznak a pályán. legalább támadnának, de semmi..
szerk: visszavontam vezet a city
kezdek félni a hertától... félidő 0-0:/Fernando írta:Az első halálra van ítélve, minek raksz 8-9 meccseket egy szelvényre? Érdekelne, hogy hányszor szokott ez így bejönni? Nem tenném rá a házunkat, hogy túl sokszor.
Én mára: 3 szelvény, abból 1 nagyon necc:
Hertha vs. Duisburg H 1.75
Everton vs. WBA H 1.57
Celtic vs. Inverness H 1.23
*(0-1)Anderlecht vs. Charleroi H 1.45
Odds: 5
Bayern vs. Frankfurt H 1.36
Atlético vs. Espanyol H 1.64
Marseille vs. Montpellier H 1.51
Anderlecht vs. Charleroi H 1.16
Odds: 4
QPR vs. Cardiff H 2.08
Zaragoza vs. Villarreal V 2.18
Stoke vs. Man. City V 2.16
Odds: 10
már szerkesztettem az előzőt:D félreértettem:DFernando írta:Nem arra írtam a házunkat. Hanem, hogy én nem tennék arra nagy tétet, hogy ez a taktika jövedelmező, de sok sikert hozzá. Nem lehetetlenek, de én minimum ketté szedném az első szelvényt és úgy raknám meg. Sok a meccs, de sok sikert hozzá!
jó szelók (Y):)Fernando írta:Az első halálra van ítélve, minek raksz 8-9 meccseket egy szelvényre? Érdekelne, hogy hányszor szokott ez így bejönni? Nem tenném rá a házunkat, hogy túl sokszor.
Én mára: 3 szelvény, abból 1 nagyon necc:
Hertha vs. Duisburg H 1.75
Everton vs. WBA H 1.57
Celtic vs. Inverness H 1.23
*(0-1)Anderlecht vs. Charleroi H 1.45
Odds: 5
Bayern vs. Frankfurt H 1.36
Atlético vs. Espanyol H 1.64
Marseille vs. Montpellier H 1.51
Anderlecht vs. Charleroi H 1.16
Odds: 4
QPR vs. Cardiff H 2.08