Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A kulcsszó a nálam. Az a baj, hogy ilyen kérdést nem lehet feltenni. Nincs olyan, hogy jobb. Melyik kocsi a jobb az Aston Martin vagy a Ferrari? Hülyeség. Melyik fogyaszt többet, melyik megy gyorsabban ilyet meg lehet kérdezni. Pl.: Abidal-Marcelo páros. Szerintem Marcelo sokkal jobban támad ez biztos, akár elismerik akár nem, viszont ez a védekezés kárára mehet, nem olyan stabil mint Abidal. Vagy esetleg melyik fut többet, melyik rúg több gólt, melyik a gyorsabb, ezekre lehet válaszolni. De összességében a csapat dönti el, hogy melyik a jobb, kinek melyik stílus fekszik, mit játszatnak vele. Van olyan, hogy egy játékos egy csapatban Istencsászár aztán meg elmegy máshova és alul teljesít minden várakozást. (Kipróbálnám Messit egy olasz, angol, német bajnokságban, más csapattársakkal, kíváncsi lennék, és ezt nem vitaindításnak meg bántásnak szánom.)Nálam: Casillas - Alves, Puyol, Piqué, Abidal - Xavi, Busquets, Iniesta - Messi, Villa, Di Maria
a Puyol vs. Carvalho ügyben elfogult vagyok, bevallom; ugyanakkor szerintem Abidal perpill jobb, mint Marcelo; Busquets valszeg mindig is jobb lesz Khediránál; az meg hogy Özil jobb, mint Iniesta....az szvsz egész egyszerűen röhejes...
Ez most rosszul esett...hogy most már érezlek zavaró tényezőnek.
Bár továbbra sem értem, mi sarkal valakit arra, hogy a másik tábor oldalára írogasson, de nálam ezzel az üzenettel elérted, hogy most már érezlek zavaró tényezőnek.zsírosdeszka írta:Hát gyerekek én nem mertem írni ide az elmúlt pár napban, csak hogy ne gerjesszem az ellentétet (meg sok dolgom volt). Ígérem, ha a Barca nyer nagy arányban akkor is jövök, de ha a Madrid akkor úgyszintén. Ahogy már jó pár oldallal előbb leírtam én 1:2 tippelek (bár ha az életem lenne a tét akkor inkább x-et). Gólok: Villa illetve Özil, DiMaria. Sárga lap: Busquets, Piqué illetve Pepe, Ramos, Xabi Alonso, CR. Labdabirtoklás (%): 61-39. A Realra tettem, az sem érdekel, ha elbukom az összeset mindig. Soha nem tennék a Barcelonára. A 90-es évek legelejétől vagyok Madrid drukker (sajnos olyan korban születtem, ahol nem lehetett magyar csapatnak szurkolni a Bl-ben (akkor még BEK, talán az FTC 1995, pont a Madriddal játszott). Remélem a meccs után nem törik össze a kocsimat amiben Raul bólogatós figura, Real Madrid zászló valamint címer látható (a sálat mindenesetre kiveszem belőle). A meccstől függetlenül állíthatom akár nyerünk akár nem, hogy egyszer fenn máskor lenn. Most épp a Barca van fenn, de itt lehet a fordulópont, de ha 1-2 évet várnom kell rá akkor azt teszem majd. Azt viszont mindkét szurkolótábor elismerheti, hogy nincs Barcelona Real Madrid nélkül és fordítva. És ez jó. Ha most hirtelen megugrana a Depor ahogy tette a 2000-es évek elején az akkor sem lenne olyan rangadó, mint a mai. Élvezetes, pörgős nagy meccset várok, nagy taktikai küzdelemmel, egyéni villanásokkal. Valahol azt gondolom, hogy a Barca szurkolók örülnek CR-nek, mert ha nem lenne nem lenne kin csámcsogni, nem lenne ki ellen szurkolni, esetleg kin kárörvendeni. Pl.: Moisés miatt nem lenne tele ez a fórum. Ezzel nincs is különösen probléma. Mindkét szurkolótábornak jó szórakozást kívánok! És kívánom, hogy eredménytől függetlenül maradjon meg a fórumon a kultúra és az emberség egymás iránt.
Hala Madrid!
En is kb igy gondolom,talan meg Calvarho odaferhet dontetlenben,de az hogy Ozil jobb mint Iniesta azt azert nem lehet kijelenteni semmikepp(termeszetesen nem rad goldolok),foleg,hogy volt egy remek 4 honapos idoszaka es annyi egyelore.Ettol fuggetlenul remek jatekos lesz,kar volt elengedni a Madridnak,kikapartuk nekik a gesztenyet.daffy írta:nálam a győztesek: casillas,alves,puyol,pique,marcelo,khedira,ini,xavi,messi,villa és di mariaLeomessi14 írta:Na egy kis szorakozas meg vita : http://www.goal.com/en/news/1675/goalco ... onal-duels
Madridistak szerint teljesen korrekt,egyedul Danit helyeznek Ramos ele,amugy meg egyetertenek....Nem csodalom.![]()
Nálam: Casillas - Alves, Puyol, Piqué, Abidal - Xavi, Busquets, Iniesta - Messi, Villa, Di MariaLeomessi14 írta:Na egy kis szorakozas meg vita : http://www.goal.com/en/news/1675/goalco ... onal-duels
Madridistak szerint teljesen korrekt,egyedul Danit helyeznek Ramos ele,amugy meg egyetertenek....Nem csodalom.![]()
Na helyes. Lasstól jobban félnék, na nem azért mert olyan jó, hanem mert számunkra kevésbé kedvező szerkezeti módosítás lenne.lui1698 írta:hétfő, 14:49 - José Mourinho döntésének értelmében Gonzalo Higuaín helyett Karim Benzema lesz a kezdőcsapat tagja.
Végül is nekem mindegy melyikük nem lő gólt, de talán Benzema az akitől kicsit jobban tartok, hiszem mégis csak ő szerezte minden idők legeslegeslegeslegnagyszerűbb gólját, Guti májsztró passza után.
nálam a győztesek: casillas,alves,puyol,pique,marcelo,khedira,ini,xavi,messi,villa és di mariaLeomessi14 írta:Na egy kis szorakozas meg vita : http://www.goal.com/en/news/1675/goalco ... onal-duels
ezt gondold át. én azt mondom,hogy a meccsen sajnos lesz piros lap,mert sem messit,sem cét nem tudják majd szabályosan megállítani. a real a szokásos kezdőjével áll fel nagy valószínűség szerint,csak benzema lesz a kezdő "csatár". azért írtam idézőjelbe,mert gyakran a szélről indul. nálam a real kezdőjéből hiányzik nagyon egy tipikus ék(nem meglepő,mert nincs a csapatnál).gygerike írta:Tartok ettől a classicotol. Nem a szokásos classico előtti izgalom van bennem hanem 1 kis félelem. Ugy érzem nyerünk , de ha vki nagyobb zakott kaphat (3 góllos vereség kb) az inkább a Barca. Van ebben 1 kis ellentmondás, de a Mou féle csapatok nem szoktak szétesni. Max 2 gólt lővünk. A mi védelmünk szerintem esélyesebb arra hogy szétessen. Nagyon megkell szervezni. Szinte biztos vagyok benne hogy kapunk gólt.
Boixos Nois!De ki vannak tiltvaultrasur írta:Valaki tudja mi a neve a híres neves Barcelonai ultráknak?
Boixos Noisultrasur írta:Valaki tudja mi a neve a híres neves Barcelonai ultráknak?
Real Madrid győzelem: 68Rezi Torres írta:Valaki tudna írni egy statisztikát az összes El Clasicoról?hány meccs hány győzelem döntetlen illetve vereség!
Én ezt találtamRezi Torres írta:Valaki tudna írni egy statisztikát az összes El Clasicoról?hány meccs hány győzelem döntetlen illetve vereség!
akkor LAss, meg CR mégsem fér bele a klub filozófiájába, nem? Hiszen verekedni akartakkristop írta:mert tűrték! cét meg lasst nehéz volt visszafogni, de végül nem verték össze a szurkolókat a klub filozófiája miatt!haszi írta:Sokan emlegették, hogy miért a Real az úriemberek klubja?
haszi írta:Sokan emlegették, hogy miért a Real az úriemberek klubja?No Comment...Radikális Barcelona drukker támadták meg a Real Madrid buszát, mellyel épp a hotelba tartottak a játékosok. A "szurkolók" kövekkel és egyéb kemény tárgyakkal dobálták meg a buszt, mely következtében az egyik ablak megrepedt. Az ablak mellett Albiol és Arbeloa ült. Utóbbi meg is jegyezte Twitter oldalán az eseményt.