Élő közvetítések
- Messithebest
- Director del Fútbol
Messi tényleg rájátszott,nem kéne felvenni roncika stiljét.
De Carvalho is megérdemelte vna a sárgát.
VISCA!
De Carvalho is megérdemelte vna a sárgát.
VISCA!

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Ezt gondoljátok meg! Egy ilyen könyökös senkinek sem fáj, nem okoz kárt sem, de sunyi, undorító megmozdulás. Ahhoz, hogy ezt jogosan díjazzák rá kell játszani.Mikaos írta:Messi:
milyen rájátszásról beszéltek? tiszta könyökös volt. még jó, hogy "rájátszott".
- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Nekem is pont ez ugrott be hirtelenCharlie írta:Főleg úgy,hogy majd szétrobban, mert vesztésre áll a csapata.bence-barca írta:Am a kommentátor is hihetetlen. Minket agyon dicsér, szólni kéne , h vegyen vissza, mert ez nekünk (vagy legalábbis nekem) is kényelmetlen érzés :/
C.

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
-
- Director del Fútbol
Szép.
De le kell higgadni kettővel megyünk a Madridnak menni kell az eredményért a megnyiló területeket ki kell használni, lőni pár gólt még
Ennyi a kérésem.
Ui.: Vki elmesélhetné a kreatív játék és a Real Madrid történetét, mert eddig az ívelések nagyon ötletesek és szépek de vhogy nem erre számítottam
De le kell higgadni kettővel megyünk a Madridnak menni kell az eredményért a megnyiló területeket ki kell használni, lőni pár gólt még

Ennyi a kérésem.
Ui.: Vki elmesélhetné a kreatív játék és a Real Madrid történetét, mert eddig az ívelések nagyon ötletesek és szépek de vhogy nem erre számítottam

- Charlie
- Öreg Harcos
Főleg úgy,hogy majd szétrobban, mert vesztésre áll a csapata.bence-barca írta:Am a kommentátor is hihetetlen. Minket agyon dicsér, szólni kéne , h vegyen vissza, mert ez nekünk (vagy legalábbis nekem) is kényelmetlen érzés :/
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
- ab1daL
- Director del Fútbol
Mi mást tudna mondani? Igaz elég lenne egyszer elmondania, de belegondolsz eléggé igaza van. Főleg amit CR-re mondott..bence-barca írta:Am a kommentátor is hihetetlen. Minket agyon dicsér, szólni kéne , h vegyen vissza, mert ez nekünk (vagy legalábbis nekem) is kényelmetlen érzés :/

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Hát, de ezt csak dicsérni lehet.bence-barca írta:Am a kommentátor is hihetetlen. Minket agyon dicsér, szólni kéne , h vegyen vissza, mert ez nekünk (vagy legalábbis nekem) is kényelmetlen érzés :/

KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
-
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
nyugi nezem a meccset csak nemtom,hogy kell es gondoltam ilyenkor kerdezem meg amikor sokan vannak...
Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
-
- Llegenda del Barça
Am a kommentátor is hihetetlen. Minket agyon dicsér, szólni kéne , h vegyen vissza, mert ez nekünk (vagy legalábbis nekem) is kényelmetlen érzés :/
Leo-tól nem volt szép ez a rájátszás! Ezt nem vártam tőle!
Csak ne legyen második...
De gratula a 2-0-hoz!

De gratula a 2-0-hoz!

Lionel Messi - El Mejor
>I belong to Jesus<
Vezet a FOCI. És nyerni is kell neki, nincs más megoldás.
Vissza kell találnunk a félidő első felében mutatott teljesítményhez. Kevesebb feszültség, kevesebb szövegelés...több játék. Vagyis: amiben jobbak vagyunk. A feszültségkeltésben és szövegelésben úgysem tudjuk felülmúlni őket.
Messi:
Vissza kell találnunk a félidő első felében mutatott teljesítményhez. Kevesebb feszültség, kevesebb szövegelés...több játék. Vagyis: amiben jobbak vagyunk. A feszültségkeltésben és szövegelésben úgysem tudjuk felülmúlni őket.
Messi:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mikaos 2010.11.29. 21:56:03-kor.
nana,messitől azért nem kellenek ilyenek. ez maradjon ronaldo ismertetője. 
amúgy elképesztő amit játszunk,megint felvettük a nagy meccseken mutatott brutális formát,ha a madrid az almeria mezében lett volna,nem jöttem volna rá hogy nem ők.
azért még óvatos vagyok,bármi lehet,egy szabadrúgás,megpattanó lövés,vagy amilyen feszült a meccs egy kiállítás is akár.
túl könnyű ez az egész eddig valahogy.
bár az előző klasszikusokon is ezt mondtam.

amúgy elképesztő amit játszunk,megint felvettük a nagy meccseken mutatott brutális formát,ha a madrid az almeria mezében lett volna,nem jöttem volna rá hogy nem ők.

azért még óvatos vagyok,bármi lehet,egy szabadrúgás,megpattanó lövés,vagy amilyen feszült a meccs egy kiállítás is akár.
túl könnyű ez az egész eddig valahogy.

bár az előző klasszikusokon is ezt mondtam.
- Charlie
- Öreg Harcos
Menj már aludni.barcapowa írta:fifa 11-be hogy kell szabadrugasokat gyakorolni?
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Erről az első félidőről a tegnapi Federer - Nadal 3. szett jut eszembe.
Ott Roger teljesen leütötte a pályáról a spanyolt, itt meg teljes lefocizás van.
Imádom ezt a csapatot.
Még, hogy Messi függősség.
Marcelo nagyon vicces. Ronaldo, hülyegyerek. A végén Messinek nem kellett volna rájátszania.

Marcelo nagyon vicces. Ronaldo, hülyegyerek. A végén Messinek nem kellett volna rájátszania.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fcbarca0827 2010.11.29. 21:55:45-kor.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
-
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
fifa 11-be hogy kell szabadrugasokat gyakorolni?
Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค!
Szánalmas ez a real(nem is írom naggyal)
Veszteni nem tudnak csak rugdosódni szánalmak..ez foci bújjanak el...jobb a Barca jobb is volt mindig is mint ez.
Esküszöm az ilyeneket kiklne vizsgálni nincs ott a labda azt odarúg meg pofázik szánalmasak..
Már Guardiola-nak is sok de az nagy trükk volt mikor a kis buz-i elől elhúzta a labdát..

Veszteni nem tudnak csak rugdosódni szánalmak..ez foci bújjanak el...jobb a Barca jobb is volt mindig is mint ez.
Esküszöm az ilyeneket kiklne vizsgálni nincs ott a labda azt odarúg meg pofázik szánalmasak..
Már Guardiola-nak is sok de az nagy trükk volt mikor a kis buz-i elől elhúzta a labdát..

Szép játék, jó meccs. ....hátha még a bíró is korrekt lenne!!
Csak nem menjük bele a vitákba, játszuk a játékunkat és meglesz.
Csak nem menjük bele a vitákba, játszuk a játékunkat és meglesz.
Ez az 2-0:D Realnak egy kicsit nagy volt az arca!:D

Tyűűűha. Ez igen!!!
Eddig remekül játszik a csapat, a Madridnak esélye sincs. Nagyon sok a passz, sok a mozgás és a sebesség is megvan. Lenyűgöző.
Második félidő elején még rúgjunk gyorsan egyet.
Ronaldo pedig csak hozza a "szokásosat".
Visca Barca.

Eddig remekül játszik a csapat, a Madridnak esélye sincs. Nagyon sok a passz, sok a mozgás és a sebesség is megvan. Lenyűgöző.
Második félidő elején még rúgjunk gyorsan egyet.

Ronaldo pedig csak hozza a "szokásosat".

Visca Barca.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- Deus
- Boixos Nois
jaja, olyan ket masodperces kesesselFecooo írta:hát ütés megvolt, sajnos Leo meg rá nem jellemző módon rájátszott! nem volt szép...

ettol fuggetlenul kicsit kinos volt.

Ha valakinek még kétsége van:Itt a bizonyíték!
Nincsen egy súlycsoportban a két csapat.
Mi eddig is tudtuk,most már a Világ is látja:)
Hajrá Barca
Nincsen egy súlycsoportban a két csapat.
Mi eddig is tudtuk,most már a Világ is látja:)
Hajrá Barca
Gyerekek, ne ezzel foglalkozzatok, hanem azzal amit az első 25-30 percben láthattunk... Azt hiszem, ez történelmi léptékkel is ritkaság. A futball új dimenzióit mutatta be ez a csapat, hihhhhhetetlen amit láttunk!!Replay írta:Hihetetlen szánalmas egy-két madridista játékos viselkedése.
Kit érdekel, hogy hogyan viselkednek? A bóják a pályán...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gy 2010.11.29. 21:52:44-kor.
- Charlie
- Öreg Harcos
Kérdem én, miután Carvalho szerelte az eset előtt Messit, minek ment oda ugatni még? Ment 1-1 lökés , aztán Carvalho visszalökött vállal, felkarral indulatból erre Messi borult. Nem volt akkora, hogy fenékre üljön, de Carvalho megmozdulása se volt szabályos. Akkor 1-1 sárga vagy semmi egyikőjüknek se.
C.
C.
-
- Capitá del Barça
A papa (pep) majd megnyugtatja a srácokat és higgadt fejjel vágnak még 2tőt aztán csókolomKardi írta:félidőben 2-0...gyönyörű játék, nagy feszültség!