2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Így van,Milito már felépült,illetve Fontás is már kezd belejönni,ha jól emlékszem a Rubin elleni visszavágón ő rúgta az 1. góltnoname írta:Milito szerencsére már felépült és Fontasra is lehet számítani. Mielőbbi gyógyulást!Andris írta:Puyol megsérült a Katalán válogatottban, Mundo szerint 7-10 nap kihagyás.
Milito szerencsére már felépült és Fontasra is lehet számítani. Mielőbbi gyógyulást!Andris írta:Puyol megsérült a Katalán válogatottban, Mundo szerint 7-10 nap kihagyás.
Nem arról van szó, hogy Puyi lelkivilága most így romokban hever, de ez elég söpredék dolog volt. Finoman szólva is.Lionel85 írta:Ramos már akkor is pattogott, amikor Piqué mellette nem spanyolul, hanem katalánul nyilatkozott. Szóvá is tette.
Puyol meg kemény dió, szerintem meg se kottyant neki.
A képen tényleg sörhasnak néz ki, nem is kicsinek de szerintem elég csalóka a kép, ekkora hasa egy 120 kilós embernek van...LG írta:Ja, amúgy is csak poénból írtam mert a képen is látszott, h elég szögletes.
Tudom, hogy 3-4 éves kép, de nem hiszem hogy sörhasról lehet szó...Ilúvatar írta:Most hogy mondod, csak most vettem észre hogy mekkora pocija vanLG írta:Ja, de ahogy elnézem ezt a képet, lehet nem kéne az a sör Puyolnak.A Sörhas stabilitást ad a pályán
Persze, h megissza, emlékezzünk csak mikor Fabregas-szal söröztek a VB cím után.messideco írta:A képen látszik, hogy nem Puyol sörözik, hanem a barátnője tartja előtte a sört. De attól szerintem ő is megissza
Ja, de ahogy elnézem ezt a képet, lehet nem kéne az a sör Puyolnak.