én ugyanezt vártam volna el, mint kalap, csak tőle:
Rinku írta:Én megmondtam, hogy hülye. Már most szedheti a cókmókját. Kis iróniával, ugyanazon sz*rt nézem 3. éve, ami rendszeresen előjön a rossz meccseken. Mindig ugyanazon hülyeségek miatt vannak rossz meccseink... Mindegy, úgy sem tudok mit tenni, de ha egyet tehetnék, páros lábbal rúgnám ki...
Köszönjük szépen a csapat érdemeit, meg, hogy nyertünk sok kupát és hogy hozzátettél egy kis ezt-azt, taktikát meg bátorítást, amit ilyen kerettel én is meg tudnék csinálni félálomban, de számomra most jött el az, hogy ha mégegyszer ezt a velőtrázó szégyent kell néznem, kivágnám, mint macskát egészségügyi sétára... Nem tudok már nyomós érvet mondani, hogy maradjon. Nálam Yaya elküldésével és az Ibrás sztorival leírta magát végleg, szia Guardiola, nekem már msot nem hiányzol!
Azért még hajrá Pep, Pedrot kapusnak még ki lehetne próbálni, csak mellékesen jegyzem meg, Busquets meg jó lenne vérbeli középcsatárnak! Hajrá hajrá edző bá'!
Rinku írta:Már tavaly meg szerettem volna válni tőle, de adtam egy utolsó esélyt, hogy kinője a hibáit, de ott folytatja, ahol abbahagyta.
hihetetlen, hogy azzal az edzővel van baja néhány embernek, aki olyan csapatot csinált, akik két és fél év alatt lényeges meccsen, csak egy bombaformában lévő chelseavel, és egy saját maguk felett teljesítő, csúcsrajáratott interrel szenvedtek meg. egy korszakos csapatot épített, épít jelenleg is, ami az egyik legjobb a történelemben, de még ez se elég.. remélem akkor is lehet találkozni majd az ilyen emberekkel, amikor mondjuk a bl helyért harcolunk ismét, egy másik edzővel..