sjd írta:Ami nekem még hiányzott, az az igazi lopakodás, gyakorlatilag teljesen értelmetlenek voltak azok a küldetés kezdések, h bujkálj 3 fedezékig, majd aztán úgyis észrevesznek, ez alól egyedül az egyik vietnami misszió volt kivétel
Szóval a lényeg, hogy a Treyarch megmutatta, mire képes, csak még egy egész játék erejéig nem sikerült megmutatni.
Ha PC-n játszottál akkor ne csodálkozz

Max akkor tudtál volna lopakodni ha konzollal mész.
Egyébként "végignézem" a Black Opsot és a befejezés tetszett a legjobban
(kép). Elképesztően jó játék bár nekem feltűnt hogy a hatvanas években szinte olyanok voltak a fegyverek és ruházatok mint a MW2-ben..
Az is kérdéses hogy az a Reznov, aki a World at Warban is benne volt amely 45-ben (is) játszódott, és itt 63-ban is, hány éves lehetett?
És valakit ha szépen megkérek elmagyarázná nekem itt vagy PÜ-ben hogy (aki még nem vitte végig az ne olvassa el!)
Reznov miért volt Masonnal végig mikor 63-ban meghalt? És amikor Steinert megölte Mason, akkor miért mondta hogy én vagyok Victor Reznov?
Előre is kösz
El kezdtem újra játszani a CoD 5-el és nagyon idegesít hogy mikor nagy nehezen megöltem 1 tucat japánt és már előrehaladtam, nincs chekpoint ezért ha meghalok akkor kezdhetem előröl..