Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Talán azért, mert tekintve a hétvégén rájuk váró városi derbit, és azt, hogy már kiestek az EL-ből, pont le fogják kakkantani ezt a meccset. Én döntetlenre tennék, de nem szeretnék senkit lebeszélni.socio66 írta:ez miért ennyi?Somaa írta:Debrecen-Samp V 2.45
ennyire tartalékos lesz a samp,vagy valami karácsonyi ajándék?
ha a samp korosztályos csapataiból felhívják az összes kapust,azoknak is illene nyerni,így nekem ez ajándéknak tűnik.socio66 írta:ez miért ennyi?Somaa írta:Debrecen-Samp V 2.45
nemtudom de szerintem kár lenne kihagyni...socio66 írta:ez miért ennyi?Somaa írta:Debrecen-Samp V 2.45
ez miért ennyi?Somaa írta:Debrecen-Samp V 2.45
Én a helyedbe a kézi meccsen x-et tettem volna.Svédország vs. Franciaország V 3.00
Falkirk vs. Raith Rovers H 2.16
Ross County vs. Morton H 1.93
A kombinált kötés pl: 3/4 azt jelenti h teszel 4 meccset és ebből 3nak kell bejönni h te pénzhez juss.A szorzók úgy jönnek ki h kiszámolja az összes lehetséges győzelmedet ebben az esetben 4 darab van és ezeket a szorzókat összeadja.Ezt a pénzt csak akkor kapod meg ha mind a 4 meccs bejön.Ha viszont egy meccset elbuksz akkor a nyertes sornak a szorzójával szorzódik a játszott pénzösszeg ami nem a 400FT ez esetben hanem a 100FT. Ezért érdemes úgy csinálni h a bármely 3nak a szorzója nagyobb legyen 4nél.Ibra9 írta:Hali! Egy kérdésem lenne a Tippmixez, pontosabban a kombinált fogadáshoz. Ha jól értelmeztem, akkor az a lényege h pl. a 3/4 tipusú fogadásnál 4db meccset teszek meg és ezek 3-as kimenetelűek lehetnek(H,D,V), és ott van a 4x szorzó, szóval ha 100Ft-vel játszok akkor 400Ft-ot kell fizetnem. Ha pedig félreértelmeztem akkor javítson ki valaki légyszíves, köszönöm.
lökjedsocio66 írta:bwinnel kapcsolatban lennének majd kérdéseim,meg a meghívóbónuszt is igényelném valószínűleg.
valaki szán rám majd egy kis időt püben,vagy esetleg msn-en?