Premier League / The FA Cup

Foci a Barçán kívül
PCsabi
aka Game90

2010.12.18. 14:55:15

Legtöbb helyen (pl. Anfield, Emirates) nem a pálya állapotával van baj, hanem a pálya megközelíthetőségével.

Chelsea - ManUnited is elmarad.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
messideco
Presidente del Barça

2010.12.18. 14:02:25

Én is épp most olvastam. Sok fogadó most foghatja a fejét :D
Azért furcsa, hogy Angliában is gondot okozhat a hó...
Kép
"And my heart will leave you never."
levproff
Director del Fútbol

2010.12.18. 13:57:06

A mai napon elhalasztott PL meccsek:

Arsenal-Stoke
Birmingham-Newcastle
Wigan-Aston Villa
Liverpool-Fulham
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
bence-barca
Llegenda del Barça

2010.12.17. 15:29:17

Én hülye előbb nekem is a cikket kéne elolvasnom és nem más hszére hivatkozni... ](*,) ](*,) ](*,) :D
messideco
Presidente del Barça

2010.12.17. 15:21:40

Rosszul értelmeztem a cikket :oops: Ebben nagy szerepe volt a címnek. Naptári évben nem játszhat, nem szezont írt. Nem összetévesztendő :idea:
Kép
danko94
Entrenador del Barça

2010.12.17. 15:19:51

messideco írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ma ... ra-2056989

Szerintem Scholesnak ezzel vége. Nem hiszem, hogy egy újabb szezonra vállalná a játékot.
Ebben az évben = 2010 ben. 3-4 hét és újra pályán lesz :D Az NSO újságírója megint valami nagyon akart írni...
bence-barca
Llegenda del Barça

2010.12.17. 15:16:36

messideco írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ma ... ra-2056989

Szerintem Scholesnak ezzel vége. Nem hiszem, hogy egy újabb szezonra vállalná a játékot.
Egy búcsúmeccsre felkell! épülnie!!!
messideco
Presidente del Barça

2010.12.17. 15:03:21

http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ma ... ra-2056989

Kép
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.12.17. 11:52:26

Zbacsi írta:
Lionel85 írta:Esküszöm nem látom mit kell nézni. :shock:
Kép alján Chamakh kap egy csomagot Rooneytól...
Jól van, már látom. Most megnéztem mégegyszer. :D Eddig én a labdás embereket figyeltem, azért nem értettem, de a videó alján tényleg ott van a malacfejű patkánykodása. A youtube-on azért olvashati szép számú véleményt az esetről. :roll:
Kép
Kép
Kép
Zbacsi
Barça B

2010.12.16. 22:17:36

Lionel85 írta:Esküszöm nem látom mit kell nézni. :shock:
Kép alján Chamakh kap egy csomagot Rooneytól...
vargaakos
Capitá del Barça

2010.12.16. 22:17:04

Lionel85 írta:...
Rooney-t alul ahogy hátulról "felrúgja" Chamakh-ot.
Kép
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.12.16. 22:13:50

Charlie írta:
Game90 írta:Rooney - Chamakh :roll: :
http://www.youtube.com/watch?v=OL0xU77EoRE
Jól mondta a videó alatti kommentelő: typical manure cunt.
C.
Esküszöm nem látom mit kell nézni. :shock:
Kép
Kép
Kép
Charlie
Öreg Harcos

2010.12.16. 18:33:02

Game90 írta:Rooney - Chamakh :roll: :
http://www.youtube.com/watch?v=OL0xU77EoRE
Jól mondta a videó alatti kommentelő: typical manure cunt.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
PCsabi
aka Game90

2010.12.16. 18:29:27

matador
Jugador d'estrella

2010.12.14. 23:50:24

menczel írta:Hát ha ezek a csapatok a legnagyobb ellenlábasok a Bl-ben akkor nincs mit félnünk. A tempó lenyügöző, a meccs izgalmas lüktető, de pont ilyen vagdalkozásra nem lesz lehetőségük a Barca ellen. Egész meccsen 3 ilyen támadást vezethetnek( mert nem jutnak többet labdához), mikor lendületből futhatnak, nem 20at mint ezen a rangadón. És a 20ból is alig megy be.
Nagy szerencsétlenség kell hogy idén ne mi nyerjük a BL-t.
Hát szerintem meg pont ezektől a csapatoktól kell leginkább tartania a Barcának.

Amelyik így képes ölni a másik csapat játékát, ahogy a MU tette. Bírják végig, a Barcának is ezek a csapatok okozzák a legtöbb gondot (Chelsea, Inter), nem pedig a játékosabb Arsenal.

Ugyanis az a nap, amikor egy csapat nyílt sisakos küzdelemben veri meg a Barcát, nem mostanában lesz szerintem (leszámítva pár botlást, de ezeket ne vegyük most ide). Viszont amelyik csapat képes ölni a Barca játékát, az rohadt veszélyes lehet rá. Ha egy csapat támadólag lép fel a Barca ellen, kreatív mezőnyjátékra alapozva, tuti kapnak egy 3-ast minimum. De ha pontosan és határozottan védekeznek, simán lehet keresnivalójuk.

Nem mondom, hogy a MU veri ki a BL-ből a Barcát, de egy hasonló felfogású csapatnak lehet esélye ellene, mint a tegnapi MU-nak, ami ellehetetlenítette a kreatív játékosokkal teli, látványos focit játszó Arsenalt.

Ne azt nézzétek, hogy melyik csapat hogy tud támadni, tud 5-öt lőni a kicsiknek, hanem amelyik így képes megölni az ellenfél játékát, majd (szerencse, tudás, mindegy) így be képes húzni egy rangadót.

Mert az lesz veszélyes a Barcára.
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.12.14. 16:05:54

gergo9 írta:
Angliában jóval nagyobb az iram mint itt a bohóc laligában, jóval agresszívabban támadnak le, jóval fizikálisabb az egész.
Nincs annyi idő átvenni,továbbadni a labdát mint nálunk.
Az angol bajnokság első 5 helyezetje komoly meccsen bohócot csinálna a Liga csapainak 95%ból.
Madrid is olyan messze van a világ 2. legjobb klubcsapata címtől hogy le sem tudom írni :D
Ha a cselzi hullámvölgyétől eltekintek akkor egy forintot nem tennék a Madridra se a MU se az Arsenal se a Chelsea ellen sem.
Sőt sztem 65%-35% esélyű eloszlásban bedarálná őket a Spurs is.
És tavaly mennyi esélyt adtál az Internek a Chelsea ellen? És mégis. Én úgy gondolom, h a Mardidnak lenne esélye ezen csapatok ellen, főleg tavasszal, amikor szvsz még jobbak lesznek. Sokan az 5-0 után nagyon leirják a Madridot, de én úgy gondolom, h bármely másik csapat úgy járna egy ekkora formában játszó Barca ellen.

Ferdinandnak sztem piros járt volna. De nem hiszem, h ez nagyon megváltoztatta volna a meccs képét. Gyengén játszottunk és ötlettelenünk, egy jó időszakunk volt a 2. félidő közepén, amúgy semmi. A mu sem volt jó, de többet nyújtottak, megérdemelték a győzelmet.
Fernando
Llegenda del Barça

2010.12.14. 06:31:49

Nah Arsenal pipa :wink: . Igazából ez várható volt, idén is örülhetnek majd a 3. helynek kb. Jöhet a Cselszkij! :twisted:
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Mikaos
Director del Fútbol

2010.12.14. 02:01:08

Játékban semmivel nem volt jobb a MU. Mindkét csapatnak volt olyan periódusa, amikor irányította a meccset.
De a foci ilyen: akármilyen a játék, mindig a németek nyernek*...vagy a MU :D
A kamu 11-es persze most sem maradt el, legközelebb már fogadni fogok rá :)

* Lineker után szabadon

A mai meccstől függetlenül igaza van azoknak, akik gyenge színvonalról beszélnek az egész angol bajnokságra nézve. Legalábbis...ha a Barcát tekintjük mércének. Mert igazából mi húztunk el nagyon a világtól - a többiek lehet, hogy továbbra is "jók", csak épp mi királyok vagyunk.
Ez a MU sem szabad, hogy veszélyt jelentsen a BL-ben: 4 passzt nem tudnak egymásután megoldani, és ők az egyik legjobbak a PL-ben.
gergo9
Director del Fútbol

2010.12.14. 00:43:40

1-1,5(:lol:) gólal mindenképp jobb volt a United jóval veszélyesebbek voltunk.
SAF-nak sokat nem kell agyalni az Arsenal ellen ugyanaz a taktika száz éve ugyanazzal verjük meg folyamatosan őket, minimálisan sem tudja meglepni Wenger.
Jövőhéten megyünk az oroszokhoz jobb pillanatban nem is lehetne győzelem esetén akár 9 pont is lehet az előnyünk hozzájuk képest ami sok.
És meggyőződésem hogy továbbra is csak őket kell figyelni a bajnoki cím szempontjából.
Bár a mostani eredmények azt mutatják hogy Ancelotti munkája szépen lassan beérik.

Angliában jóval nagyobb az iram mint itt a bohóc laligában, jóval agresszívabban támadnak le, jóval fizikálisabb az egész.
Nincs annyi idő átvenni,továbbadni a labdát mint nálunk.
Az angol bajnokság első 5 helyezetje komoly meccsen bohócot csinálna a Liga csapainak 95%ból.
Madrid is olyan messze van a világ 2. legjobb klubcsapata címtől hogy le sem tudom írni :D
Ha a cselzi hullámvölgyétől eltekintek akkor egy forintot nem tennék a Madridra se a MU se az Arsenal se a Chelsea ellen sem.
Sőt sztem 65%-35% esélyű eloszlásban bedarálná őket a Spurs is.
Puyol05
Entrenador del Barça

2010.12.13. 23:59:24

Csak hogy tisztázzuk:
Én nem a bajnokságra vetítem rá, hanem a mai meccsre.

"Hogy lehet ilyen színvonalon játszani az angol bajnokságban?!"

Akárhogy is nézem, olvasgatom ezt, én azt látom benne, hogy a két csapatot osztom ezzel a mondatattal, nem pedig az egész ligát.

talán épp ezért nem is rád gondoltam :wink: Ozsi
Üdv: Laci
I can't do this all on my own. I know, I'm no Superman!!
Koorpiklaani - Tequila
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.12.13. 23:53:35

Nah értetlenkedtem is volna,ha nem győzzük le őket :lol: legyen bármilyen formában is a M.U.

azoknak akik meg itt értetlenkednek hogy milyen trágya meccs volt,és emiatt rávetítik az egész ligára,h nem változott semmi,hát grt. kifogtak egy tényleg rossz rangadót, bánatukra azt kell mondjam,mert 10ből 8on viszont parádés meccsek vannak, most nem.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
PCsabi
aka Game90

2010.12.13. 23:39:18

Az ok, hogy ultrarosszak voltunk (bár a ManUnited sem volt jobb...), de az zavar a legjobban, hogy egy ilyen láma góllal sikerült kikapni. Arsenal részről Szczesny (!!!), Koscielny és Sagna értékelhető, de a többiek :roll: Clichy életveszélyes volt, Song többet támadott, mint védekezett, Rosicky észrevehetetlen volt, Fabregasnak egy jó passza nem volt, kb. Denilson hasznosabb lett volna. Bíróról csak annyit, hogy nem volt 11-es + ManUnited játékos nem kaphatott lapot (Fletcher, Ferdinand)?

Vasárnap Chelsea - ManUnited, jó lenne egy X vagy H :)
Puyol05
Entrenador del Barça

2010.12.13. 23:11:50

Komolyan mondom az agyam eldobom ettől a meccstől! Hogy lehet ilyen színvonalon játszani az angol bajnokságban :!: :?:
Az angol bajnokság két élcsapatáról beszélünk emberek! És ők ilyen játékot produkálnak? Hát gratulálok!

Az Arsenal nem tudom, hogy mit képvisel ilyen játékkal. Mire gondolnak? Két értelmes passzt nem tudnak összehozni, és ők akarnak valamit nyerni? Na ne nevettessetek már... Ha angol bajnokság, akkor Arsenal!! A Barca után az első a szívemben, de komolyan. De ilyenkor elgondolkodik az ember, hogy bajnokságot akarnak nyerni, meg BL-t, meg kupákat? Na hagyjuk már... Aki nem tud egy ilyen erősségű csapatot legyőzni, mint a MU (és ezzel most nem őket bántom) az nem érdemel semmit.

van der Saar elvégzi a szabadrúgást a saját 16-án belül, és Rooney az Arsenal 16-a előtt úgy veszi le, hogy nem zavarja senki, pedig 2 középső védő is ott van, majd úgy fordul kapura, hogy szabad az út előtte. De most komolyan emberek. Ilyen szinten ilyet megengedi...áááh
Arshavin ugye lejött. Na most én alapból nem is kezdettem volna. Kommentátor:
"He hasn't had a good night."
a good night :?: Na ne nevettess már... Meccsek óta olyan formában van, hogy még a kispadra sem ültetném le. Song meg a pályán sem volt, csak úgy mint Wilshere, meg Rosicky. Chamakhnak volt egy fejese még a meccs elején, de... Nasri sem nyújott semmi különöset, és még akkor sokat mondtam. Walcott bejött és legalább letett valamit az asztalra. Meg merte csinálni az egy az egyeket, stb. Nálam ő volt ma a legjobb Arsenalos. Sagna hozta a szokásosat, úgy mint Clichy, a középső védőkről meg nem is beszélek inkább. A tüsszentés nevezetű úriember a kapuban hozta amit kellett. A gólról nem tehetett, amit tudott, azt meg megfogta. Nem is Walcott, hanem inkább ő az Arsenal legjobbja nálam. És ha a kapus a legjobb, akkor az sok mindent elmond.

Walcottról már beszéltem, most akkor a másik 2 cseréről.
Árulja el nekem valaki, hogy Wenger mi a rakás gőzölgő meleg ürülékért játszatja van Persiet a kp-n? Azt hiszi, hogy ott többet fog nyújtani egy befejező csatát? Miért nem rakja be a kapu elé, mert ott van a helye neki. Ott tud gólokat lőni. Mi az elképzelése vele a kp-n? Ha valaki ezt megmondja, akkor annak nagyon megköszönöm.
Fabregas meg... Ahogy bejött, figyeltem a játékát. Amióta visszatért a sérüléséből nem az igazi, és még sokat is mondtam... A kb 15-20 passzából nem tudom, hogy hány ment jó helyre... 3-4? De azok is csak hátrafelé. Ja nem, bocsánat, volt egy előrefelé is, amikor elvégezte a szabadrúgást. Ez aztán a karrier...

Most egy kicsit a MU-t is szapulom.
Fletcher csak ugatni tud, semmi mást, Rooney iszonyat formán kívül van, Ferdinánd meg pályázik az év parasztja díjra. Így felugrani egy fejeshez? Elmehet ám a jó k...a any...a!! Nem lehetne egy kicsit gondolkozni? És utána még neki áll följebb. Nagyon bírom az ilyet...

Összességében egy k...a sz.r meccs volt, ahol egyik csapat sem érdemelte volna meg a 3 pontot. Kár volt belekezdeni a második félidőbe, csak felhúztam magam még jobban!!

Jó éjszakát!
Üdv: Laci
I can't do this all on my own. I know, I'm no Superman!!
Koorpiklaani - Tequila
detabarca
Capitá del Barça

2010.12.13. 22:07:48

Köszi Andris, hogy előttem megfogalmaztad a véleményemet! :lol:

Nevetségesen játszik mind2 csapat. Tudom, hogy nagy rangadó, de azért elvárható lenne a PL talán 2 legjobb formában lévő csapatától, hogy vmi ötlet legyen a játékukban. Arról nem is beszélve, hogy ma mindkét csapat legfőbb erénye a pontatlanság. A játék képe alapján a Barca már mindkettőnek legalább 3at rámolt volna...
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!

"A sportok királya a labdarúgás, a Barcelona meg a labdarúgás királya!"
(Johan Cruyff)
Leomessi14
Entrenador del Barça

2010.12.13. 21:58:39

A gond azzal van,hogy az elmult kb 5 evben a Barca es Mourinho( es a hozza hasonlo felfogasu edzok) elnyomoan uraljak a Bl-t.Szerencsere( jo persze szeretnem ,hogy mindig a Barca nyerjen de ez totalisan lehetetlen) vannak meglepetesek is es legalabb nem annyira egyhangu az egesz. Teny, hogy a Barca es Mourinho aktualis csapata annyira mindenki folott jar,hogy hihetetlen.Meg talan ide veheto SAF is....

Szerk:Ezt irom kulso szemlelettel, nem mint Barca drukker. Hulyen jott ki elsore

Szerk 2: Es hogy ne legyen OFF:Azert a MU valahogy mindig osszehozza a golt a nagyobb meccseken,foleg az Arsenal ellen sajnos,hatha nem lesz eleg ma,hiszem szamomra az Arsenal a legszimpatikusabb csapat Angliaban,mert legalabb probalnak FOCIZNI,annak ellenere,hogy ma nem nagyon mutatjak enne jelet. :roll: :oops:
Kép
Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!

2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
Válasz küldése