Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
egyetértek, annyit hozzátennék, h sztem Sergi teljesítményét a khv poszton Fontás is hozta volna...rhynn írta:Én látom rosszul, vagy másnak is feltűnt, hogy Pep egyre kevesebbet kockáztat az ifik előretolásával, pályára rakásával? Busquets és Pedro az első két évében azért jobban előtérbe volt rakva, pedig szerintem a mostaniak se sokkal gyengébbek. Egy Levante ellen szerintem meg lehetne próbálkozni pl. az ifi védőkkel...Nem Busquetset kéne belső védőnek hátravinni.
Ha elolvasod a pont egy nappal írt hsz-emet nem sokkal lejjebb, abban is az első pontot, te is láthatod, hogy nem csak neked tűnt fel.rhynn írta:Én látom rosszul, vagy másnak is feltűnt, hogy Pep egyre kevesebbet kockáztat az ifik előretolásával, pályára rakásával? Busquets és Pedro az első két évében azért jobban előtérbe volt rakva, pedig szerintem a mostaniak se sokkal gyengébbek. Egy Levante ellen szerintem meg lehetne próbálkozni pl. az ifi védőkkel...Nem Busquetset kéne belső védőnek hátravinni.
Van benne valami. DE Ő mindig igy nyilatkozott, minden az ellenfelet szinezi egy kicsit, mindenkit dicsér. Ő is tisztában van vele, h egy Levante nem okozhat gondot, de valamit mondani kell a meccsek előtt, Ő pedig kicsit túl fényezi az ellenfelet. Én például az ilyen nyilatkozatokat már nem is olvasom el, úgyis tudom, h mi van benne.Drigo írta:Nem tudom, hogy Ti hogy vagytok vele, de azért néha Pep is túl lő a célon. Oké, hogy így kell tisztelni az ellenfelet, meg úgy, de néha azért túlzásokba esik. Így félt a Levantétől, úgy félt a Levantétől, akkor mégis minek adott Messinek plusz pihenőt? Ha meg már adott neki, akkor nem kell ilyeneket nyilatkozni. Mert tegyük a szívünkre a kezünket, ha mondjuk egy Madrid jött volna Messi időre visszaérkezett volna Barcelonába, hiába kapott az elmúlt években rendre plusz pihenőt.
Még mielőtt bárki félreértene, szeretem Pepet, de senki sem tökéletes. Számomra a túlzott álszerénység ugyan olyan irritáló tud lenni, mint az arrogancia.
Az érthetetlen döntéseibe bele lehet kötni, ettől még ő a világ legjobb edzője. Viszont néha alakít furákat, de nálam mindig is ő lesz az etalon. Emberből van, ő is hibázhat, bakizhat, nem szemellenzővel nézem a meccset, és ha hibáz, akkor megemlítem azokat is, nem csak a pozitív dolgait. Azt hiszem így korrekt.Charlie írta:Te simán meglépted volna igen. Ő nem kockáztatja egy olyan meccsen, amitől tartott, amelyen várható volt a gyengébb forma ( hosszú szünet volt, azok után gyengébbek vagyunk mindig) és nyomunkban a reál és egyre gyanúsabb, hogy egy ilyen meccsen mehet el a bajnokság, ha hibázunk. Touréval is nem egyszer eljátszotta, hogy ő kezdett középephátvédbe, ha sérülések és eltiltások miatt más nem volt bevethető. Busquets jó volt szerintem.
Mascherano cserével, gondolom az volt a cél, hogy megnézik, hogy vált-e a Levante, esetleg behoznak valakit és szükség van-e Maschra védekezésben. Ezért várt ki egy picit, persze erre lehet mondani, hogy 4perc elég volt, hogy felmérje? Nem kell belekötni a döntéseibe, "párszor" már ránkcáfolt. Thiago váltotta emlékeim szerint, aki ügyesen játszott.
C.
Igaza van.bence-barca írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ba ... la-2057207
Hatalmas gratula nekiLionel85 írta:Ma 20 éve debütált Pep játékosként a Barça csapatában
http://www.fcbarcelona.cat/web/english/ ... 14619.html
Nagy gratuláció DON PEP!!!
Nagyon köszönöm a felvilágosítást! Sejtettem hogy ez a téma, mert a viselkedése sokat elárul.Andris írta: Kb azért mérgelődök, mert a szövetség a média segédletével minket tesz kvázi felelőssé a szombati utazós parák miatt, pedig elmondása szerint is végig a szövetséggel meg a légitársasággal egyeztetve cselekedtek.
Azért volt ingerült ha jól nézem, mert ezt érintően a kérdéseket is úgy kapta eleve hogy miért ők voltak a marhák.
btw azóta a RFEF elismerte a mi verziónkat, ergo hogy ők szúrták el.
Kb azért mérgelődök, mert a szövetség a média segédletével minket tesz kvázi felelőssé a szombati utazós parák miatt, pedig elmondása szerint is végig a szövetséggel meg a légitársasággal egyeztetve cselekedtek.Ilúvatar írta:Nagyon kíváncsi lennék, hogy mit mond ezen a videón:
http://www.youtube.com/watch?v=EAZ5Wa38LWU