Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
S.Agüero írta:Azért ilyen sima meccs biztos nem lesz.9Dave írta:Tippem:
4-0
Messi 2,Villa, Pedro
Espanyol mindig felspanolja magát ellünk. Tavaly is nagyon keményen játszottak ellenünk. Alig tudtunk nyerni.
Szval sztem max 2 góllal nyerünk.
De aztán váljon be a tipped!![]()
Februárban...TrogAir írta:Sajnos nem volt alkalmam a meccset megnézni, de a gólokat láttam és mit mondjak...Csodálatos, mesteri. Ezt így folytatni és tuti a Bajnokság. Na de nézzünk előre: Jön az Arsenal...
Mivel akkoriban nem éltem/nem néztem focit, nem láttam őket focizni, ezért nekem ez a Dream Team!Ilúvatar írta:Nem akarok túl korán kijelenteni, de ez már nem DreamTeam II? Pep tavaly azt mondta, hogy még nem azok, és most? Jó, még folynak a bajnokságok, meg a bajnokok ligája is. De ha megnyerünk a spanyol bajnokságot, akkor ezzel zsinórban a 3.
Múltkor tényleg nem játszott nagyon jól, de ma kiosztott 3 gólpasszt. Igaz, hogy nem rúgott most gólt, de a mezőnyben igen hasznosan játszott.gergo9 írta:Messi szerintem utolsó két meccsen a szokásosnál egy fokkal gyengébb volt.
Pontosabban:RonaldinhoX írta:Akinek a nevében benne van a Real szó az 5-öt kap tőlünk.....
Madris,Sociedad
Real Club Deoptivo Espanol?? azt tudtam hogy R.C.D. de hogy...na tanultam valami újat ...El fanático írta:5 gól a REAL Madrid ellen - 5 gól a REAL Sociedad ellen - 5 gól a REAL Club Deportivo Espanyol ellen!!!! + 5 gól a Panathinaikos ellen - 5 gól a Sevilla ellen - 5 gól az AD Ceuta ellen!!!!
...és akkor még a 4 és 3 gólos meccseinket nem szedtem csokorba.
Nehéz szavakat találni, már a zseniális is semmiségnek hathat...
és te talán látod az Espanol nevében,hogy Real...jajjRonaldinhoX írta:Akinek a nevében benne van a Real szó az 5-öt kap tőlünk.....
Madris,Sociedad
Bizony volt nem egy Valdes bravúr is, de összességében ez a 4 gól mindenképp ott volt a 2 csapat között. (max. lehetett volna 4-8...Pavel írta:Jobban megizzadtunk, mint a real ellen. Az Espanyol legalább próbált támadni. Voltak időszakok amikor igen jól járatták a labdát.