Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ÉrtemFernando írta:Azért fogadtam rá, mert a másik 3 meccs odds-a után egész jót dobott már rajta viszonylag, meg nagyobb tétnél picit többet számít, de leginkább azért, mert biztos voltam benne, azt mégse jött be, nah sebaj. Játékigaz egy elég idegesítő játék néha.
ohh köszi így már jódaffy írta:ekezet nelkul?:D hátha...roni009 írta:Vki tudja h bwinen ha átutalással akarok pénzt kivenni és kiír a számlatulajdonos meg a címre hibát azt hogy lehet megoldani? Minden adat helyesen van beírva, de hibát ír ki és nem enged tovább...
ekezet nelkul?:D hátha...roni009 írta:Vki tudja h bwinen ha átutalással akarok pénzt kivenni és kiír a számlatulajdonos meg a címre hibát azt hogy lehet megoldani? Minden adat helyesen van beírva, de hibát ír ki és nem enged tovább...
Hercules idegenben nem szokott tul jól játszani, német másodosztályra én biztos nem fogadnékKamTam írta:Santander vs. Hércules V 3.35
Le Havre vs. Nantes 2-3 gól D 1.93
Union B. vs. Karlsruha 2.5 gól alatt 1.75
én ma ezeket választanám vélemény?
Ilyen 1,04-es szorzójú meccsre minek fogadni? De most komolyan.Fernando írta:Hát én már kínomban röhögök... Kiel 1.04-es odds 26-26![]()
![]()
![]()
hendiben nem merem megrakni, simán meg elég kicsi rá a szorzódaffy írta:szerintem nyernek simán,de én a saját pénzemet sem tenném fel rá,nemhogy a tiéd:Droni009 írta:Juve 92 percben kap gólt, Palermo meg 50 perc emberelőnyben nem tud nyerni vicc... el is ment rajta 2 ezrem, de azóta már visszanyertem szerencséreGame90 írta:A hétvégén ezek a csapatok elmehetnek...: Juve, Palermo, Leverkusen.
Mára maradt még 2 mixem, kiváncsi vagyok, hogy mennyi fog elmenni![]()
Madridot érdemes lenne hendiből megrakni?
nekem : Milan,Besiktas...elmehetnek...Game90 írta:A hétvégén ezek a csapatok elmehetnek...: Juve, Palermo, Leverkusen.
persze,kockázat nélkül nincs győzelem és a szorzók is egész korrektek voltak,csak ez inkább amolyan necces szelvény lett volna nálam. a tutira egyik meccs sem fért volna fel:)Game90 írta:Juve meccs jól kezdődött, vezettek, aztán 40 percig emberhátrányban játszottak, majd a 90+ percben egyenlített a Chievo. Palermo hiába középcsapat, 60 percig emberelőnyben játszhatott, de nem tudott nyerni a tökutolsó ellen. Leverkusenben pedig reménykedtem, hogy hazai pályán meg tudják verni a Freiburgot.daffy írta:ember,de miér...
a juve jó ideje csak keresi önmagát,a palermo nem véletlenül középcsapat,a német bajnokság pedig teljesen kiszámíthatatlan
Szerintem nem volt rossz szelvény, csak mindhárom csapat bénázott + hát a szerencseDe mindegy, nem volt rajta sok pénz.
Juve meccs jól kezdődött, vezettek, aztán 40 percig emberhátrányban játszottak, majd a 90+ percben egyenlített a Chievo. Palermo hiába középcsapat, 60 percig emberelőnyben játszhatott, de nem tudott nyerni a tökutolsó ellen. Leverkusenben pedig reménykedtem, hogy hazai pályán meg tudják verni a Freiburgot.daffy írta:ember,de miér...
a juve jó ideje csak keresi önmagát,a palermo nem véletlenül középcsapat,a német bajnokság pedig teljesen kiszámíthatatlan
szerintem nyernek simán,de én a saját pénzemet sem tenném fel rá,nemhogy a tiéd:Droni009 írta:Juve 92 percben kap gólt, Palermo meg 50 perc emberelőnyben nem tud nyerni vicc... el is ment rajta 2 ezrem, de azóta már visszanyertem szerencséreGame90 írta:A hétvégén ezek a csapatok elmehetnek...: Juve, Palermo, Leverkusen.
Madridot érdemes lenne hendiből megrakni?
Juve 92 percben kap gólt, Palermo meg 50 perc emberelőnyben nem tud nyerni vicc... el is ment rajta 2 ezrem, de azóta már visszanyertem szerencséreGame90 írta:A hétvégén ezek a csapatok elmehetnek...: Juve, Palermo, Leverkusen.
ember,de miér...Game90 írta:A hétvégén ezek a csapatok elmehetnek...: Juve, Palermo, Leverkusen.
senzu írta:honlapra szerintem ezek jók lehetnek:
210 1 Bari - Palermo 3.05 / 2.90 / 2.10 V
230 3 Germinal Beerschot - Gent 3.25 / 3.15 / 1.90 V
242 1 Osasuna - Zaragoza 1.80 / 3.20 / 3.55 H
szerintetek?
eddig nekem elhalasztva:Fernando írta:Csak jóváírják már ezeket a meccseket. Semmit nem tudok.Initom írta:Postp. Lille ? - ? Nancy
ez is elmarad...jajj....
Esetleg tudsz róla valamit Fernando?
szerk:PSV-Roda 1-1 45. perc
Csak jóváírják már ezeket a meccseket. Semmit nem tudok.Initom írta:Postp. Lille ? - ? Nancy
ez is elmarad...jajj....
Esetleg tudsz róla valamit Fernando?
szerk:PSV-Roda 1-1 45. perc