Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
a magic a rossz sorozattól eltekintve elég erős csapat,bátor húzás otthon tenni ellenükHunter91 írta:Most 500forinttal megraktam ezt a 3mat:
Magic-Spurs V
Kings-Bucks V
Suns-Miami V
Talán lesz belőle valami
Na jól van örülök!Hunter91 írta:Nyertem is
3mat kaptam ki belőle 5000-->9500
Így ünnepek előtt nagyon örülök neki.
Köszi amúgy a megerősítést. Mára valami NBA?
Mind bejött volna ha megteszem, de csak a Knicks D-re raktam, s persze simán nyert a NY, de a papírformák jöttek, remélhetőleg Hunter91 nyertélBob_Marley írta: Atlanta-Cavs H
Celtics-76ers H
Spurs-Nuggets (necces, de mégiscsak bombaformában a SA) H
Washington-Bulls (én nem vagyok benne biztos, hogy vendég, de ésszerűen Chicago győzelem) V
Twolves-Jazz V
Én poénból bwinen lehet megrakom a Knikcs-Thundert Xre, most hogy szóba került az NBA fogadás
Szerk:
Atlanta Hawks - Cleveland Cavaliers Hazai csapat összesen: Alatt 101.0 pont :
Igen
Nálam egyértelmű: bet365.roni009 írta:tud vki vmi másik fogadóirodát ahol a élő fogadásnál egész sok lehetőség van?
Anthony valószinűleg nem játszik, szóval szerintem simán mehet a H.Bob_Marley írta:Spurs-Nuggets (necces, de mégiscsak bombaformában a SA) H
SzerintemHunter91 írta:Mai NBA-re van valakinek valami tuti tippje?
Nekem ez maradt mára, mert a másikat vitte a City. A Francia meccsekkel eddig mindig buktam, remélem most megszakad a rossz sorozat4Barcaman14 írta: Brest-Marseille V 2,15
Monaco-Sochaux H 2,21
Lyon-Auxerre H 1,51
Setúbal-Sporting V 1,63
200ft2340ft
be is jött a 2-1,sajnos a barca nem hogy 2vel,még 1gyel sem nyert :Sroni009 írta:ezt én is néztem és elvileg federer odaígérte az első játszmát nadalnak, annak is egész szép szorzója van, bwinen csak arra tudok rakni h 3 szettes lesz a meccs remélem, hogy télleg a közönséget akarják szórakoztatnidaffy írta:emberek!!! megvan a mai TUTI.
federer - nadal bemutató meccs(afrikai szegények megsegítésére,azt hiszem) svájcban!
aki teheti fogadjon arra,hogy federer nyer 2-1re. a bemutatómeccsek 3 szettesek szoktak lenni. az első meccs-vagyis ez-svájcban lesz,így federer 2-1es győzelme "borítékolható" 3.75ös szorzóval,ha nincs rá lehetőség,akkor marad a federer győzelem 1.46ér. nekem ez elég biztosnak tűnik,de természetesen vannak csodák
szerk: ha csak a federer győzelmet rakod meg és mellé a barca hendit,akkor az 2.2es szorzó. a tenisszel kapcsolatban javaslom még a nadal nyeri az első szettet-fogadást.
szerk: ilyenkor sajnálom h nem volt bwinen hogy ki nyeri az első játszmát2,45ös szorzó volt rajta expecten
ezt én is néztem és elvileg federer odaígérte az első játszmát nadalnak, annak is egész szép szorzója van, bwinen csak arra tudok rakni h 3 szettes lesz a meccs remélem, hogy télleg a közönséget akarják szórakoztatnidaffy írta:emberek!!! megvan a mai TUTI.
federer - nadal bemutató meccs(afrikai szegények megsegítésére,azt hiszem) svájcban!
aki teheti fogadjon arra,hogy federer nyer 2-1re. a bemutatómeccsek 3 szettesek szoktak lenni. az első meccs-vagyis ez-svájcban lesz,így federer 2-1es győzelme "borítékolható" 3.75ös szorzóval,ha nincs rá lehetőség,akkor marad a federer győzelem 1.46ér. nekem ez elég biztosnak tűnik,de természetesen vannak csodák
szerk: ha csak a federer győzelmet rakod meg és mellé a barca hendit,akkor az 2.2es szorzó. a tenisszel kapcsolatban javaslom még a nadal nyeri az első szettet-fogadást.
nhl alapszakasz sose biztosFernando írta:Első szelvényem ugrott ez még el:
Racing D, Man City 2-3gól, Verona, Philadelphia
Philadelphia mennyire biztos? Mindig bukom ezeket, de mindig úgyérzem, hogy van egy megérzésem. Remélem most nem csesz át. Vélemények?