Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Vagy egy jo védő!Melkor írta:Kérdezz rá mindenképp!!
Elkélne már egy jó kapus!![]()
Sztem vannak köztünk olyan emberek akik tudnak pártatlanul írni véleményeket.deffent írta:Bercy, szerintem a csapatból senki nem fog tudni pártatlan értékelést írni, mert mindenkit nagyon idegesít ez az eredmény. Jó a csapat, ezért csalódás a 4. hely.
Norbi totál maga alatt volt és magát hibáztatta, de remélem már kialudta magát.
Az tuti, hogy a következő tornán mindenki vérben forgó szemekkel fog kimenni a pályára. Főleg a milan és az inter ellen.
Silva, az előbbiből kihagytam, hogy bocsánat, ha bántó volt valami. Engen is zavar, hogy még egy csokitallért sem nyerünk.
Norbi!
Ha beszélsz Zével, javasold neki, hogy a női gálameccs helyett lehetne egy bronzmeccs. Tudom, most mindenki azt írja, hogy milyen kár lett volna azt kihagyni, de szerintem szívesebben játszottunk volna a reallal egy bronzmeccset. Nem?
Bocs, de ez hülyeség...deffent írta:Silva bocs, de csak most olvastam az első reagálásodat. A kritikát nem kell rossznéven venni. Ezt az egész fórumot sem kell annyira, csak nincs kedvem minden sor után ilyeneket beszúrni:![]()
Lehet, hogy azért címeztem neked, mert a Halasztunk SE előtt is írtad, hogy nem lehet gond, meg ilyesmi. Aztán 4-4 lett. Nem kell semmi ilyet írni.
Merjünk kritikusak lenni, mert azzal nem nyerünk tornát legközelebb, ha mindig dicsérjük magunkat. Úgy látom, itt "ciki" kritikát írni. A jó meccsek után úgyis jön a dicséret 3 oldalon keresztül, ami rendben is van.
Engem azért érdekelne, bár a Milan elleni utolsó perc annyira NEM!deffent írta:Nem érdekes. A gólokat a csapat kapja és a csapat szerzi. Aki kihagy egy helyzetet ugyanakkorát hibázik, mint amikor egy védő lemarad a kipattanóról.Bercy írta: Most, hogy eltelt egy pár nap úgy emlékszem vissza, hogy az én hibámból kaptuk az egyenlítő gólt, de ezt majd még a DVD-ről meg fogom nézni!
Norbi azt mondta (szerintem csak mérgében), hogy neki ennek a tornának a DVD-je nem kell. Szerintem lehet belőle tanulni, úgyhogy érdemes megszerezni.
Nem érdekes. A gólokat a csapat kapja és a csapat szerzi. Aki kihagy egy helyzetet ugyanakkorát hibázik, mint amikor egy védő lemarad a kipattanóról.Bercy írta: Most, hogy eltelt egy pár nap úgy emlékszem vissza, hogy az én hibámból kaptuk az egyenlítő gólt, de ezt majd még a DVD-ről meg fogom nézni!
Sajnos egy kicsit mindenki félválról vette azt a mecset még ha nem is vallja be.deffent írta:Nem hiszem, hogy bármi sértőt írtam volna. Pont az volt a lényeg, hogy jobban figyeljünk oda.
Bercy nehogy milan címert készítess a mezre!!!!!!!
Emberileg nem nyilatkozom a milanról, mert azt az oldalukat mindenki ismeri...