Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
az első tetszetős,a második nagyon necces nálam. a spursnek nyernie kell és otthon ez nem lehetetlen,ez stimmel.Fernando írta:Gondolkozok azon, hogy egy kicsit nagyobb összeggel megdobom a Rangerst a hétvégén a Celtic ellen. Most jobban megy nekik, szebben játszanak. Vélemények?
Egyébként 2 szelvény:
WBA vs. Man. Utd V 1.48
Man. City vs. B'pool H 1.25
Betis vs. Tarragona H 1.29
*(0-1)Barca vs. Levante H 1.24
Odds: 3
Spurs vs. Fulham H 1.39
Valencia vs. Espanyol H 1.61
Rangers vs. Celtic H 2.03
Barca vs. Levante 2.5-nél több gól V 1.23
Odds: 5.5
Hát nem tudom. Felnőtteknél a szlovákok jobbak. Logikusnak tűnik, hogy itt is erősebb játékerőt képviseljenek.Barcaman14 írta: Ebből azt vonom le hogy nem túl nagy az esély arra hogy bejön! Jól érzem?
Ebből azt vonom le hogy nem túl nagy az esély arra hogy bejön! Jól érzem?messideco írta::O Svájc-Szlovák?
Igaz az u20-as hokihoz nem értek annyira,de akkor is...
Áhh, ha szerintem valakit nagyon eltud verni most a Chelsea, akkor az az Aston Villa.messideco írta:Szerintem a Chelsea-Villa bukik. Sok sikert
A West Ham meccs döntetlen lesz szerintem.LM10 írta:West Brom.-MU V 1,48
Man.City-Blackpool H 1,30
West Ham-Wolvers H 2,02
Tottenham-Fulham H 1,39
Chelsea-Aston Villa H 1,25
(o-1)Barca-Levante H 1,24
8,3 odds.
Vélemények?
Lassan le is mondhatsz a nyereményedről ha erre fogadtálnyalesz írta:rem a Pool is nyer 2vel... a Kölyökben nagyon bízok
![]()
![]()
Sztem hozzák majd, de remélem hogy inkább leégnek. Go Rox!Hunter91 írta:Heat nyerhet ma éjjel?
nem láttam sajna...majd megnézzemPiqué írta:Méghozzá nem is akármilyet egy gyönyörű gólt ollózottnyalesz írta:1-1 a divattervező gólt lőtt
Méghozzá nem is akármilyet egy gyönyörű gólt ollózottnyalesz írta:1-1 a divattervező gólt lőtt
Piqué írta:Azt nem értem Wenger minek erőlteti a "cseh vitézt" egy nagy 0... már csak multja van..vagy még az se.nyalesz írta:Wigan-Arsenal 1-0
Látom nagy Vitibet fan vagy...nyalesz írta:elvileg igen 106-98raHunter91 írta:Heat nyerhet ma éjjel?
elvileg igen 106-98raHunter91 írta:Heat nyerhet ma éjjel?
Azt nem értem Wenger minek erőlteti a "cseh vitézt" egy nagy 0... már csak multja van..vagy még az se.nyalesz írta:Wigan-Arsenal 1-0