Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Van benne valami, sőt teljes mértékben igazad van..Kidb írta:Én ezt értem viszont úgy tartom, hogy előbb legyen egy stílusod elég ha utána van aláírásod. Vagy az se rossz megoldás ha a stílusodról ismernek meg. Nem hátulról közelíteném meg a dolgot, de te tudod.fanbarca írta:Egyszerűen örülnék ha egy szép aláírást találnék ki magamnak, kidb. Például dv77 és csani is szépen meg tudta ezt oldani..
Szerintem túl üres, de egyébként az alap koncepció nagyon jó!fanbarca írta:Egyszerűen örülnék ha egy szép aláírást találnék ki magamnak, kidb. Például dv77 és csani is szépen meg tudta ezt oldani..
![]()
![]()
Véleményeznétek?
Én ezt értem viszont úgy tartom, hogy előbb legyen egy stílusod elég ha utána van aláírásod. Vagy az se rossz megoldás ha a stílusodról ismernek meg. Nem hátulról közelíteném meg a dolgot, de te tudod.fanbarca írta:Egyszerűen örülnék ha egy szép aláírást találnék ki magamnak, kidb. Például dv77 és csani is szépen meg tudta ezt oldani..
Köszi de majd javitanom kell rajta mert csak itt figyeltem fel rá:)Kicsit arrébb kellene vigyem az arcát h ne legyen benne a sötétzöld csík9Dave írta:Nekem tetszik, szerintem kifejezetten szép munka!nemtom99 írta:
Ha csinálsz nekem egy teljesen ugyan ilyet csak Raúl helyett Messivel akkor nem csak kitenném magamnak aláírásba hanem meg is köszönnémronaldinho89 írta:
ugyanez a véleményem.messideco írta:Ne mentorozzunk, könyörgöm.Semmi értelme. Ez kb. olyan lesz, mint amikor a diák tanítja a tanárt
Szoktam én is így lenni vele. Sose veszem észre a sajátomon. Most már látom nagyjából a feliratot. Azért ne rontsd el másik szöveggel mert én mondtam, így is okés.ronaldinho89 írta: azt adom. nem is figyeltem hogy ott vannak. nem éreztem magamban felirat terén a chi-t. de ha megfigyeled jobban el van rejtve a neve.
azt adom. nem is figyeltem hogy ott vannak. nem éreztem magamban felirat terén a chi-t. de ha megfigyeled jobban el van rejtve a neve.Kidb írta:A jobb kezéről eltüntettem volna a kék foltokat, de egyébként tényleg szép. Megnézném felirattal is.ronaldinho89 írta:
A jobb kezéről eltüntettem volna a kék foltokat, de egyébként tényleg szép. Megnézném felirattal is.ronaldinho89 írta:
Gyönyörű, nagyon tetszik. Minden stimmel rajta!ronaldinho89 írta:
Nagyon jóronaldinho89 írta:
Ezt miért tartod fontosnak?fanbarca írta:Sziasztok, már régóta gondolkozok, hogy miként írjam rá az aláírásomat a képekre de eddig nem találtam megfelelő betűstílust és rövidítést. Valaki segítene?