Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kétféle szín és körvonal. Semmi extra.davidvilla77 írta:Kidb.: Az Alekosz-os signél a feliratnál milyen beállításokat használsz?
A halántéka táján maradt 1 kis morzsacsaNii' írta:kis egyszerű manip
vélemények?:)
Megtörtént.Piqué írta:Kidb megdobsz egy Alekinhos vagy Olivéres siggel? ha már úgyis legyártottad őket
A képet miért rakod be, de mindegy. De ha így jobb, nem tetszik nekem se a felirat. Segítettem? Nem. Próbálkozz vele és majd ha te úgy érzed, hogy tetszik, akkor tedd be és mi az apróságokban segítünk.sjay írta:AZért raktam be, mert úgy baromi üres lenne a sig. bal oldala, és azért nem javítom, mert nincs érzékem a feliratokhoz.Kidb írta: Ha tudod akkor miért rakod be? Miért nem javítod?
Tetszik. Kidb sigjei is hasonlóak.davidvilla77 írta:Na ha már Való világ akkor egy gyors, egyszerű sig:
AZért raktam be, mert úgy baromi üres lenne a sig. bal oldala, és azért nem javítom, mert nincs érzékem a feliratokhoz.Kidb írta: Ha tudod akkor miért rakod be? Miért nem javítod?
Ez is OFF: van mindegyik Villalakóról és a műsorvezetőkről sigemMessithebest írta:kicsit lehet OFF de:Piqué írta: Egy kis kék mintát elbírt volna még a két oldala,de így is nagyon jó![]()
az avatarod komoly
![]()
Ha tudod akkor miért rakod be? Miért nem javítod?sjay írta:
Megint elszúrtam a feliratot.
kicsit lehet OFF de:Piqué írta: Egy kis kék mintát elbírt volna még a két oldala,de így is nagyon jó
Egy kis kék mintát elbírt volna még a két oldala,de így is nagyon jóronaldinho89 írta:
Nagyon jó. Én is azt bírom hogy a színek elvannak találva,és beleolvad rendesen a háttérbe. Gratula!ronaldinho89 írta:
Nagyon bírom a munkáidban, hogy a színeket mindig eltalálod és szinte beleolvad Cesc a képbe. N1.ronaldinho89 írta:
Nekem a felirat nem tetszik,amúgy jó lett.sjay írta:
![]()