Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Mivel úgy álatalába mindig a cserekapus véd a kupába...Messithebest írta: VV miért ne kezdene? Ez nem egy másodosztályú kis csapat,ez egy Bilbao akit azért én nem vennék annyira félvárról.
Attól függetlenül Pinto véd a kupába.Messithebest írta:VV miért ne kezdene? Ez nem egy másodosztályú kis csapat,ez egy Bilbao akit azért én nem vennék annyira félvárról.
Egy kicsit hig ez az elkepzelesed. Pont idegenben a Bilbao ellen kellene egy ilyen felallas? Szerintem Pep sem fog kockaztatni, a leheto legerosebb kezdot kuldi ki szvsz.fanbarca írta:Én is mondanék :
Pinto__Alves-Fontás-Puyol-Abidal__Busi-Thiago-Afellay__Bojan-Messi-Pedro
VV miért ne kezdene? Ez nem egy másodosztályú kis csapat,ez egy Bilbao akit azért én nem vennék annyira félvárról.P.U.Y.O.L. írta:Kizárt dolognak tartom, hogy Valdes és Afellay kezdeni fognak. (Afellay talán csereként beállhat valamikor a 2. félidőben, ha az eredmény úgy alakul...)Messithebest írta:Kezdőnek én ezt:
VV
Alves-Piqué-Milito-Abidal
Busi
Xavi-Afellay
Iniesta-Messi-Villa

Srácok, mint láthatjátok, Maxwell sérült.ab1daL írta:Utazó keret holnapi meccsre:
Valdés, Pinto, Alves, Adriano, Puyol, Piqué, Milito, Abidal, Busquets, Mascherano, Thiago, Xavi, Iniesta, Keita, Afellay, Jeffren, Bojan, Messi, Villa and Pedro.
Maxwell kisebb sérülés miatt nem utazik, viszont a "megbetegedett" Masch utazik, valamint Puyol is, és újra keret tag Leo. Nem utolsó sorban bekerült Afellay is a keretbe.
Afellaynál azért tettem oda Jeffrent!S.Agüero írta:Maxwell nincs az utazókeretben!Initom írta:én így állnék fel:
-----------------Pinto------------------
-Adrinano-Fontás-Piqué-Maxvell-----
-----------------------------------------
-----------Xavi-Masch-Ini-------------
----------Pedro-Villa-Afellay/Jeffren--
de hát ez én vagyok,és nem Pepmester!![]()
Maschnak meg valami betegsége volt, bár ott az utazókeretben de kétlem hogy kezdene esetleg csereként állna be úgyszintén Afellaynál is ez.
Maxwell nincs az utazókeretben!Initom írta:én így állnék fel:
-----------------Pinto------------------
-Adrinano-Fontás-Piqué-Maxvell-----
-----------Xavi-Masch-Ini-------------
----------Pedro-Villa-Afellay/Jeffren--
de hát ez én vagyok,és nem Pepmester!
Kizárt dolognak tartom, hogy Valdes és Afellay kezdeni fognak. (Afellay talán csereként beállhat valamikor a 2. félidőben, ha az eredmény úgy alakul...)Messithebest írta:Kezdőnek én ezt:
VV
Alves-Piqué-Milito-Abidal
Busi
Xavi-Afellay
Iniesta-Messi-Villa