Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
jólmondtad..!!!!!ab1daL írta:Ha jól emlékszem a spanyol kupa döntőben, Alvest is megdobták szintén ezek a nagyon kultúrált b***kok...EszteR#7 írta:tegnap meccs alatt is visszajátszották, ott azért jobban látszott, hogy eltalálta, és lett is ott neki egy kisebb folt. A videon nem annyira lehet kivenni, de látszik h. a 2. találta el. ... ezt azért nem kellett vna nekik.. kitudja mi lett vna a következő amit dobnak.. .Abidalnak meg sérülésmentes, és hasonló folytatást!
Ha jól emlékszem a spanyol kupa döntőben, Alvest is megdobták szintén ezek a nagyon kultúrált b***kok...EszteR#7 írta:tegnap meccs alatt is visszajátszották, ott azért jobban látszott, hogy eltalálta, és lett is ott neki egy kisebb folt. A videon nem annyira lehet kivenni, de látszik h. a 2. találta el. ... ezt azért nem kellett vna nekik.. kitudja mi lett vna a következő amit dobnak.. .
Ejha, tényleg már 31 éves! o_Oedermatyi írta:a világ egyik legjobb balszélsője csak már 1kicsit kiöregedett. Mégcsak 1 gólja van a barcában de tőle nem is a gólokat várjuk hanem a védekezést és a gól paszokat és ezt nagyon jól csinálta és csinálja szép volt "Abi"!!!:-D
Hm, nem néztem meg rendesen a videót. A meccsen azt hittem, hogy eljátszotta az egészet - nem volt valami jó minőségű a streamKalap1988 írta:Azért eltalálta egy pénzérme... Persze ebbe nem kell belehalni,de nem is lehet kellemes, ki tudja, hogy milyen messziről és erősen dobták.
Azért eltalálta egy pénzérme... Persze ebbe nem kell belehalni,de nem is lehet kellemes, ki tudja, hogy milyen messziről és erősen dobták.ziipp írta:Szimuláns hulladék. Utólagos eltiltás, az Bilbaónak pedig pénzbüntetés a szurkolói viselkedése miatt. Ezt tenném, ha rajtam múlna.
Teljesen egyetértekziipp írta:Szimuláns hulladék. Utólagos eltiltás, az Bilbaónak pedig pénzbüntetés a szurkolói viselkedése miatt. Ezt tenném, ha rajtam múlna.
Szimuláns hulladék. Utólagos eltiltás, az Bilbaónak pedig pénzbüntetés a szurkolói viselkedése miatt. Ezt tenném, ha rajtam múlna.
Engedtessék meg nekem ígycsababarca írta:Bob_Marley írta:Én már írtam, tegnap is a hosszú jó teljesítménye jutalma volt ez a gól!Felment elé pattant, s boom!Nem a kilövöm a hosszút, elhelyezem a kapus mellett, hanem csak kaput találok, s gólSzép volt Eric
Elé pattant?![]()
Bár így is nevezhetjük Messi passzát
Bob_Marley írta:Én már írtam, tegnap is a hosszú jó teljesítménye jutalma volt ez a gól!Felment elé pattant, s boom!Nem a kilövöm a hosszút, elhelyezem a kapus mellett, hanem csak kaput találok, s gólSzép volt Eric
hát, akkor te vagy a ....neobarca írta:Lehet én vagyok a hülye, de szerintem nem ez volt az első Barcás gólja...