Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
MessiFan írta:Ez szépen összeállt csak az a baj hogy a két oldal üres. Valahova tegyél egy textet mondjuk jobbra és mondjuk egy halvány nagyobb xavit baloldalra a render mögé.fanbarca írta: V2
A textúrát amit használtál, belinkelnéd nekem?
Ez szépen összeállt csak az a baj hogy a két oldal üres. Valahova tegyél egy textet mondjuk jobbra és mondjuk egy halvány nagyobb xavit baloldalra a render mögé.fanbarca írta: V2
Elég eltorzult fejük van.Tocy írta:Kidb írta:Jesszus...LM10 írta:Hogy tetszik az avám srácok?![]()
![]()
Tartalmas. Amúgy nekem nincs vele bajom LM10, sztem yo
Kidb írta:Jesszus...LM10 írta:Hogy tetszik az avám srácok?
Jesszus...LM10 írta:Hogy tetszik az avám srácok?
Ha esetleg ma is unatkoznál, nekem kéne egy sigMessiFan írta:Szerintem meg úgy túl üres lenne. Nem kell ennél jobbat csinálni. Így jó ahogy van![]()
Tart valaki igényt valamilyen sigre? Unatkozok
Még nem nagyon csináltam háttérképet de nagyobb képpel úgyis könnyebb dolgozni szóval megpróbálok egyet. Úgy képzeltem el hogy világos háttér két oldalt Pato és Ronnie középen egy címerrel alul pedig a nevük.daffy írta:esetleg háttérkép(1440x900),hasonlóan brazilosneten sehol nincs jó és én nem tudok csinálni
Linkeld be a képet és meglátjuk mi lesz.El fanático írta:Avatart nem vállalsz?
Van egy kép, amin egy dolog nem tetszik, azt kellene kivenni és egy Barca címert illeszteni a háttérbe. A kép maga jelen állapotában még nem avatar méretű.
Ha gondolod...
esetleg háttérkép(1440x900),hasonlóan brazilosMessiFan írta:Szerintem meg úgy túl üres lenne. Nem kell ennél jobbat csinálni. Így jó ahogy van![]()
Tart valaki igényt valamilyen sigre? Unatkozok
Avatart nem vállalsz?MessiFan írta:Tart valaki igényt valamilyen sigre? Unatkozok
kösziMessiFan írta:http://img209.imageshack.us/img209/9537/bvrazi.png
Ezt írd be az img-k közé.
nem,még küzdökbence-barca írta:daffy!
Csak nálam nem jeleníti meg a sigedet?