Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lusta vagyok linkelni, kérj fórumon.Cumbee írta:Tudnál ezzel kapcsolatban valamit linkelni? Eddig én full abban a tudatban éltem, hogy alapból a helyzetek jó része középre megy és még széleken támadással is csak olyan 50% körül megy a szélre.
Tudnál ezzel kapcsolatban valamit linkelni? Eddig én full abban a tudatban éltem, hogy alapból a helyzetek jó része középre megy és még széleken támadással is csak olyan 50% körül megy a szélre.MichaaBee írta:Maradjunk annyiban, hogy x-ből 4 helyzetet írt ki szélre.Cumbee írta:de hogy 4-ből 4 helyzetet a szélre kapott az ellen az azért nagyon kemény.Biztos, hogy volt 1-2 középre is, de azokat nem írta ki, mert olyan gyengék voltak. Egyébként a helyzeteknek durván az 50%-a szélre kerül és csak 40% megy középre, tehát ez némileg érthető. Kétségkívül volt azért szerencse is ebben a meccsben, de nálam ez még nem az a kategória, amihez hűdenagy mák kell és oláf keze van benne. Ez most sajnos így alakult 14 meccsből szinte biztosan lesz mindig 1-2 ilyen.
![]()
Kösz!Puyol05 írta:forlán10 írta:Bocs, hogy itt kérdezem, de nincs ilyen topic! Footstar.oeg-on llehet több focistám is?
Lehetni lehet, csak nem ajánlott. Ez is olyan, mint a hattrrick. A többszöri regelőket elküldik ping-pongozni.
Illetve, bocsi, mert lehet. De csak úgy, hogy ha a játékosod elmúlt már asszem 30 éves van olyan kapcsolatod egy lánnyal, hogy szüljön neked gyereket, akkor lehet akár 2 karaktered is legálisan.
forlán10 írta:Bocs, hogy itt kérdezem, de nincs ilyen topic! Footstar.oeg-on llehet több focistám is?
Maradjunk annyiban, hogy x-ből 4 helyzetet írt ki szélre.Cumbee írta:de hogy 4-ből 4 helyzetet a szélre kapott az ellen az azért nagyon kemény.
Azért szerintem volt ebben a meccsben Olaf rendesen. Alapból ilyen szintű középpálya bukó és ellentámadás mellett 2 tiszta helyzetet kapni, ráadásul mind2-őt szélre, ahhoz már elég nagy mák kell. Azt meg már meg sem említem, hogy a jobb oldali védekezése verte az ellenfél bal támadását, ahonnan 2 gólt is kapott. Nyilván ez is benne van a pakliban, de szerintem azért ez is pech. Mint ahogyan az is, hogy középszerű taktikával kapott egy ellentámadást ráadásul azt is szélre. Nekem ebben a meccsben nem is feltétlen az eredmény a legdurvább, mert előfordul az ilyen,(bár nyilván nagyon bosszantó így kikapni) de hogy 4-ből 4 helyzetet a szélre kapott az ellen az azért nagyon kemény.bowlinggolyo írta: Szerintem ez az eredmény nem feltétlenül Olaf hibája mivel ő ellentámadást nyomott aminek van ilyen értelemben egy kis segítsége a győzelemhez valamint a baloldaladon átment te meg nem tudtál az ő egyik védelmével sem mit kezdeni.
Az önbizalomra olyan hatással lehet,h nagyon kikapsz és emiatt lecsökken viszont a ts-t azt minden esetben növelistreho87 írta:srácok!
ha lazázok egy olyan ellen akivel szemben esélyem sincs és kikapok, az negatívan hat az önbizalomra és a csapatszellemre?
Az h a második félidőben nem írt egy helyzetet sem az nm azt jelenti,h nem is volt 1 darab helyzeted sem csak ez a meccs motor nem minden helyzetet ír ki mint az előzőek.Szerintem ez az eredmény nem feltétlenül Olaf hibája mivel ő ellentámadást nyomott aminek van ilyen értelemben egy kis segítsége a győzelemhez valamint a baloldaladon átment te meg nem tudtál az ő egyik védelmével sem mit kezdeni.Ha elolvasod végig akk 2 gólt az oldalakról 1et meg ellentámadásból kaptál.Barcaman1993 írta:Basszus jól beszivatott a gép. Az első félidőben 70%-ban, a másodikban 66%-ban birtokoltam a labdát. Volt 2 helyzetem egész meccsen, a második félidőben ráadásul egy sem volt...
(306100333)
A feljutás sztem meglesz, de ez így egy vicc. Vki tapasztaltabb tudná elemezni a meccsemet, hogy miért voltam ilyen gyenge?
fogalmam sincs hogyan kaphattál ki, ez egyértelműen a tiéd kellett volna legyenBarcaman1993 írta:Basszus jól beszivatott a gép. Az első félidőben 70%-ban, a másodikban 66%-ban birtokoltam a labdát. Volt 2 helyzetem egész meccsen, a második félidőben ráadásul egy sem volt...
(306100333)
A feljutás sztem meglesz, de ez így egy vicc. Vki tapasztaltabb tudná elemezni a meccsemet, hogy miért voltam ilyen gyenge?
ment a licit,bár a középpályán így is túlzsúfoltság van,de ha ennyiért tudom vinni viszem.barcaloki írta:ingyen adom, csak vigye el vki, nem akarom kirúgni.
Tamás Béládi (232812375)
28 éves és 39 napos, következő születésnap: 2011-03-21
Forma: megfelelő, erőnlét: középszerű
Kedves fickó, aki higgadt és egyenes.
Tapasztalata csapnivaló, és gyenge vezetői képessége van.
Tulajdonos: Szentpéterszeg SC (2009-12-26 óta)
TSI: 620
Fizetés: 86 eFt/hét
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
ÁTADÓLISTÁRA TÉVE
Határidő: 2011-01-10 14:18
Kikiáltási ár: 0 eFt
Jelenlegi képességek
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 3/20 csapnivaló
Játékszervezés: 7/20 jó
Szélsőjáték: 4/20 gyenge
Átadás: 3/20 csapnivaló
Gólszerzés: 4/20 gyenge
Pontrúgás: 5/20 középszerű
Én teljes mértékben tudom ajánlani a 5-5-0-t de csak akk ha van 2 bomba jó szélsőd mert úgy lesz esélyed a támadásokat tekintve.Egyébként minden további nélkül ajánlom neked a védőkkel jól kerestem és a csapat építést követően még maradt 1milliárdomCumbee írta:Látom 5-5-0-át játszol. Milyen tapasztalataid vannak vele? Ajánlod egyébként? Év végén váltok edzést és vagy védekezés + 5-5-0-át választok, vagy védést, itt van több választásom, de leginkább a 3-5-2 a bejövős.bowlinggolyo írta:Ezt most h érted,kire gondolsz?
A részletes jelentés az amikor az edző bá beszél az edzés "fülön"? A másik meg vettem föl egy csávót az akadémiára akinek gyenge volt a szélsőjátéka, de most már középszerű. És ezt onnan tudom, hogy nem az edző mondta, hanem rámentem a játékosra. A másik meg érdemes rámenni a srác jelenlegi képességére? Mert, ha szépen mutatja, hogy szintet lépett, akkor gondolkodás nélkül benyomom.rhynn írta:Max 3 játékosnak megadja 1-1 értékét. Utána már csak a részletes jelentésben látod, ha szintet lép. Ha pedig a kockáknál besárgul az érték, akkor kimaxoltadBarcaman1993 írta:Srácok, az ifiakadémiánál az edző mindig ad infókat a játékosokról meccs után. Ha rámegyek a jelenlegi képességnél arra, hogy "mutasd", akkor ugye kiírja a szintjét. Pl. azt írja, hogy gyenge a szélsőjátéka és megfelelő lehet, akkor a szintlépésnél ugyanúgy kiírja nekem, hogy középszerű vagy esetleg addig kell majd várnom, míg az edző szól, hogy elérte a maximumot? Ezt szeretném tudni.
Széleken vagy középen támadás és nincs gondElBartimaeus írta:
Úgyhogy mindenkinek mondom: NE JÁTSZATOK ELLENTÁMADÁST! Mert semmi értelme, úgyse használ, csak néha, ha épp valamilyen isteni csoda folytán megszán téged a rendszer.
Látom 5-5-0-át játszol. Milyen tapasztalataid vannak vele? Ajánlod egyébként? Év végén váltok edzést és vagy védekezés + 5-5-0-át választok, vagy védést, itt van több választásom, de leginkább a 3-5-2 a bejövős.bowlinggolyo írta:Ezt most h érted,kire gondolsz?
Kérd meg, hogy küldje el franciául, aztán angolra fordítsd valahol. Akkor értelmes szöveget is kaphatsz.bowlinggolyo írta: [levél]
Google vagy vmilyen fordító fail