Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Végleg még nem, rengeteg ideje van még... Még mindig nagyon sok év előtt áll.karika880616 írta:Hát én inkább Xavinak adtam volna, de mindegy. Mind a három megérdemelte volna, ezzel Messi alighanem végleg beírta magát a futballtörténelembe, azt hiszem Van Basten kapott utoljára kétszer egymás után Aranylabdát. De ami még hiányzik a pályafutásából, az a VB cím!!!!!! És persze gratulálok Messi-nek a díjhoz.
Ő maga is alaposan meglepődött azon, hogy idén is ő nyerte az Aranylabdát, szerintem valami sokkféle lehetett, különben ha nem támaszkodik le, akkor összeesik.Andris írta:Hogylehet ilyen idiótán viselkedni.![]()
![]()
támaszkodni behajolva a pultra miközben tízmilliók nézik
kidugott nyelvvel mászkálni színpadra és színpadon...
mikrofon ugye úgy volt beállítva h állva lehessen beszélni, de Messi a sajtótájékoztatókon ülni szokott és belelóg a szájába a mikrofon, és hát ha a hegy nem megy Mohamedhez, Mohamed megy a hegyheztorrentkiller írta:Szerintem csak minél közelebb akart lenni a mikrofonhoz.Andris írta:Hogylehet ilyen idiótán viselkedni.![]()
![]()
Szerintem csak minél közelebb akart lenni a mikrofonhoz.Andris írta:Hogylehet ilyen idiótán viselkedni.![]()
![]()
Felejtsük el Ronaldo aranylabda esélyeit...bence-barca írta:Jövőre az fog dönteni kettőjük között, h ki nyer több címet!ab1daL írta:Tripla lesz jövőre?Így viszont belegondolva, CR-nek az esélyei megnőttek jövőre nézve. Ő sem kis szezont fut.
majd konyokol a mikrofon elottAndris írta:Hogylehet ilyen idiótán viselkedni.![]()
![]()
Jövőre az fog dönteni kettőjük között, h ki nyer több címet!ab1daL írta:Tripla lesz jövőre?Így viszont belegondolva, CR-nek az esélyei megnőttek jövőre nézve. Ő sem kis szezont fut.
Jan 1- Dec 31-ig tart a díj, tehát akkor most messi 1 gól Cr 3 sztem idén is Messi nyeri ha legalább nyerünk 1 Bl-t vagy bajnokságotab1daL írta:Tripla lesz jövőre?Így viszont belegondolva, CR-nek az esélyei megnőttek jövőre nézve. Ő sem kis szezont fut.
Rákönyököl az aztalra, kidugja a nyelvét...Andris írta:Hogylehet ilyen idiótán viselkedni.![]()
![]()