Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Így van és akkor Rexach mellett említsük meg Josep Minguellát, aki elintézte Messi szerződtetését (ugye a szalvéta) és minden jogi ügyet.Bob_Marley írta:És az "öreg" Charlie-t, hogy rá talált LeoraLionel85 írta: Külön kiemelendők a La Masía működtetői, vezetői, edzői, akik páratlan tehetségekkel ajándékozták meg a futball világát és a Barcelona szurkolóit
A hsz-d többi részével is teljesen egyet értek!Annyi kiegészítést tennék, hogy így gyakorlatilag a VB megítélése és presztízse csökkent, ami nem biztos, hogy a jó irány!De ezt szép csendben jegyzem meg
És természetesen gratuláció Leonak, a 2ik Aranylabdájához
És az "öreg" Charlie-t, hogy rá talált LeoraLionel85 írta: Külön kiemelendők a La Masía működtetői, vezetői, edzői, akik páratlan tehetségekkel ajándékozták meg a futball világát és a Barcelona szurkolóit
Ez így igaz!LG írta:Az Aranylanda egy olyan dolog, amit még a legjobban közül is kevesen kapnak meg. A duplázás pedig tényleg csak óriási játékosoknak sikerülhet. Hatalmas dolog, h ilyen fiatalon neki már sikerült.
Én úgy gondolom, megérdemelte a sikert, én eleve neki adtam volna. Ha vmelyik középpályásunk kapja, akkor is nagyon boldog lettem volna, de így a legjobb szvsz.
Amúgy fölösleges még nagyon előre menni, de ami tény: ez az ember már nagyon fiatalon, nagyon sokat tett le az asztalra. Ha így folytatja minden idők legjobbja lehet. Főleg számokban!
http://www.elmundodeportivo.es/web/gen/ ... 00-22.htmlbowlinggolyo írta:
Légy szíves tudnád linkelni a képeket mert spanyolul nem tudok és megszeretném nézni ezeket a képeket.
Előre is köszi,Szabi
Légy szíves tudnád linkelni a képeket mert spanyolul nem tudok és megszeretném nézni ezeket a képeket.LaPulga írta:Látta már valaki a képeket a Mundo-n?? Most néztem meg és tátottam a számat.... a képek alapján Xavi-t nyilvánvalóan vigasztalják majd van egy kép ahol Pep öleli Xavit meg Ini-t és súg valamit......sejtelmes....majd van egy kép ahol Messi áll a lasztival távolabb a másik két "agy" és egyikük sem mosolyog..... pedig ennek az egésznek ünnepségnek kellene lennie nekik nem?? Ők mondták anno nem?? Remélem nem lesz ebből nagyobb baj közöttük....
Megmutatod nekem ezt, mert nem látom. A Pepeset látom, hogy öleli Xavit, de többet nem a 22-ből. Ne szítsd a hangulatot, mert már így is sokan egymásnak estek a fórumon.LaPulga írta:Látta már valaki a képeket a Mundo-n?? Most néztem meg és tátottam a számat.... a képek alapján Xavi-t nyilvánvalóan vigasztalják majd van egy kép ahol Pep öleli Xavit meg Ini-t és súg valamit......sejtelmes....majd van egy kép ahol Messi áll a lasztival távolabb a másik két "agy" és egyikük sem mosolyog..... pedig ennek az egésznek ünnepségnek kellene lennie nekik nem?? Ők mondták anno nem?? Remélem nem lesz ebből nagyobb baj közöttük....
HA így értetted okéscunos írta:"Hatalmas grat Messinek! Tényleg mintha egy nagy kő zuhant volna le a szívéről, mikor kimondták a nevét, ő is nagyon meglepődött Very Happy De ez, hogy rátámaszkodik a cuccra meg izé...állat!!"
Erre reagáltam...Mondtam,ha visszaolvastál volna értenéd..Jól sejtettem:NEM ÉRTED!
Egyáltalán nem savanyú a szőlő csak vélemény nyílvánítottam ,hogy miként reagálna itt a fél fórum ellenkező esetben...
Ennyi...kár ,hogy nem érted...
Úgy legyenBányász írta:Nem lesz ebből semmi baj...LaPulga írta:Látta már valaki a képeket a Mundo-n?? Most néztem meg és tátottam a számat.... a képek alapján Xavi-t nyilvánvalóan vigasztalják majd van egy kép ahol Pep öleli Xavit meg Ini-t és súg valamit......sejtelmes....majd van egy kép ahol Messi áll a lasztival távolabb a másik két "agy" és egyikük sem mosolyog..... pedig ennek az egésznek ünnepségnek kellene lennie nekik nem?? Ők mondták anno nem?? Remélem nem lesz ebből nagyobb baj közöttük....
Nyilván való,h csalódottak mert azért mégiscsak egy elég nagy dologról csúsztak le(ki ne lenne egy kicsit csalódott?).De van millió egyéb dolog ami vigasztalja őket majd sztem.Abszolút megértem,h nem ugráltak örömükben a srácok.Holnap már az ezüst és szépen fog csillogni meg a bronz is...
Videón látható, amikor kimondja Pep, hogy Leo nyert, Iniesta mosolyog, ő biztos nemfog megharagudni 1 pillanatra se szerintem, Xaviról max elképzelem, hogy kicsit duzzog, de ő is elmondta egyébként már, a ceremónia után, hogy nem vesztett, nem erről van szó, örül, hogy házon belül maradt a labda.LaPulga írta:Látta már valaki a képeket a Mundo-n?? Most néztem meg és tátottam a számat.... a képek alapján Xavi-t nyilvánvalóan vigasztalják majd van egy kép ahol Pep öleli Xavit meg Ini-t és súg valamit......sejtelmes....majd van egy kép ahol Messi áll a lasztival távolabb a másik két "agy" és egyikük sem mosolyog..... pedig ennek az egésznek ünnepségnek kellene lennie nekik nem?? Ők mondták anno nem?? Remélem nem lesz ebből nagyobb baj közöttük....
Hát azért érthető. Hetek óta folyamatosan azt emnt,hogy Iniesta vagy Xavi, Xavi vagy Iniesta.LaPulga írta:Látta már valaki a képeket a Mundo-n?? Most néztem meg és tátottam a számat.... a képek alapján Xavi-t nyilvánvalóan vigasztalják majd van egy kép ahol Pep öleli Xavit meg Ini-t és súg valamit......sejtelmes....majd van egy kép ahol Messi áll a lasztival távolabb a másik két "agy" és egyikük sem mosolyog..... pedig ennek az egésznek ünnepségnek kellene lennie nekik nem?? Ők mondták anno nem?? Remélem nem lesz ebből nagyobb baj közöttük....
Nem lesz ebből semmi baj...LaPulga írta:Látta már valaki a képeket a Mundo-n?? Most néztem meg és tátottam a számat.... a képek alapján Xavi-t nyilvánvalóan vigasztalják majd van egy kép ahol Pep öleli Xavit meg Ini-t és súg valamit......sejtelmes....majd van egy kép ahol Messi áll a lasztival távolabb a másik két "agy" és egyikük sem mosolyog..... pedig ennek az egésznek ünnepségnek kellene lennie nekik nem?? Ők mondták anno nem?? Remélem nem lesz ebből nagyobb baj közöttük....