Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
davidvilla77 írta:háát már nemigazán találtam semmit ami úgy illene rá.
Egy kis ajándék:
http://img407.imageshack.us/img407/5989/rarend2011.png
Ez nekem nagyon tetszik,csak egy kicsikét üres. Nem tudnál még rátenni valamit?davidvilla77 írta:
Nem faradoztam rajta tul sokat, meg is latszik a kepeken.Fecooo írta:nagyon jó higany, de majd akkor megpróbálsz a színekkel machinálni?higany írta:
a fáradozásod nagyon szépen köszönöm!
nagyon jó higany, de majd akkor megpróbálsz a színekkel machinálni?higany írta:
Nekem ez tetszik a legjobban az összes közül. MessiFan a tied szerintem túl világos.davidvilla77 írta:
Ha már ilyen megoldást választasz akkor figyelj oda a színegyezőségre. Berba meze vörös a brush pedig inkább pirosas- rózsaszínes. Jobban jársz ha a brushra egy vágómaszkkal rádobod a rendert.fanbarca írta:![]()
ebből kérnék szépen egy stílusos siget! (Rataccess,higany, a ti megoldásotokra különösen kíváncsi lennék! )a felirat lehet ilyesmi: a La Masia kincset érő triója spanyol vagy katalán nyelven vmilyen írottbetű-típussal, arany színnel
A Berbis tetszik, az Öziles annyira nem jön be. Egy felirat elfért volna Dimitar mellett.fanbarca írta:Szép lett a wall .... De még dolgozz rajta
Na és utoljára a ma készített két sigem :
![]()
![]()
Nekem tetszik, szép letisztult alkotás. Szépen fejlődsz! De engem zavar a romantikus-ból az S levágása..FtcSikiHun írta:
Ezt küldtem be a sigverseny első körére. Nincs senki ellen semmi esélyem, de szerintetek milyen lett?
Bányász írta:Valaki összehozna nekem egy Cavanis avatart?
Annyit kérnék,h ha lehet a szabályok által megengedett legnagyobb méretű legyen.Köszönöm előre is annak aki csinál egyet.
szerk:
Egy Matador Cavani felirat még jó volna rá ha elfér.Vagy ha úgy van akkor elég csak a Matador felirat.