Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Abidal és Piqué szintekkel jobb, gyorsabb, elegánsabb, bátrabb, fiatalabb, stabilabb.westerngom írta:- nincs a keretben jelenleg helyette jobb..., én visszarendelném Cacerest és kapna nálam 1 fél évet!Andris írta:Én nagyon szeretem a capitanot, de nemsok helye van már a kezdőben.. rendre megverik, passzolni is csak hátrafelé tud, ha egyáltalán.
Sajnos ez az eddigi teljes szezonban ilyen.
- nincs a keretben jelenleg helyette jobb..., én visszarendelném Cacerest és kapna nálam 1 fél évet!Andris írta:Én nagyon szeretem a capitanot, de nemsok helye van már a kezdőben.. rendre megverik, passzolni is csak hátrafelé tud, ha egyáltalán.
Sajnos ez az eddigi teljes szezonban ilyen.
Meg az, hogy Puyi hiába idősebb jóval, a legnagyobb spanok PiquévelS.Agüero írta:Ezen is látszik, h milyen jó a csapat hangulata, meglátszik milyen jóban vannak. Jó ezt látni.
Csak hogy egy kis szőrszált hasogassaknoname írta:Nem lesz 35 évesen kezdő. Már elég lassú. De, aki 30 felett van, az le fog lassulni. Nem akarok semmit elvenni Puyol érdemeiből, de már nem lesz sokáig kezdő. Idén még igen, jövőre már nem biztos.MessiFan írta:Puyol szerintem minimum 35 éves koráig ott lesz a kezdőcsapatban. Világ egyig legjobb védője és aligha hiszem hogy egy majd 2 év múlva úgy le fog lassulni hogy kikerülne a kezdőből. Aki folytonos edzésben van az nem fog 30 felett lelassulni.
Remélem itt vonul vissza!
Nem lesz 35 évesen kezdő. Már elég lassú. De, aki 30 felett van, az le fog lassulni. Nem akarok semmit elvenni Puyol érdemeiből, de már nem lesz sokáig kezdő. Idén még igen, jövőre már nem biztos.MessiFan írta:Puyol szerintem minimum 35 éves koráig ott lesz a kezdőcsapatban. Világ egyig legjobb védője és aligha hiszem hogy egy majd 2 év múlva úgy le fog lassulni hogy kikerülne a kezdőből. Aki folytonos edzésben van az nem fog 30 felett lelassulni.
Remélem itt vonul vissza!
ott van valahol a kommentben:MessiFan írta: http://www.youtube.com/watch?v=YmT1lQaFrfw
Valaki lefordítaná nekem hogy min vitatkoznak?:D
Mintha ez soha senkivel nem fordult volna még elő. Valamelyik meccsen meg tartotta a lépést a 20 éves támadókkal. Persze értem mit akarsz mondani, de szerintem ez amit te mondasz még legalább 2 évvel odébb van.menczel írta:Sajnos a capitáno-n látszik az öregedés. Pozíciós játékban verhetetlen, kiválóan helyezkedik és az akarata is lenyűgöző, de sajnos a gyorsasága menthetetlenül megkopott, a fordulékonyságával együtt.Valamelyik meccsen a csatár labdával futotta le.
Nyáron valószínűleg emiatt középhátvédet kell igazolni. Méghozzá olyat akinek ez a posztja és klasszis teljesítményt nyújt. A félmegoldások nem jók. Tehát nem jó az öreg Milito, a kényszerbelsőbekk Abidal, a kiforratlan Cáceres, a most ott játszogató Busquets, a túl fiatal Fontás.
Helyesebben Milito és Abidal/Fontas. Milito már felépült. Egyébként én is sajnálom,hogy pont így sérült meg. Tudja valaki h pontosan mi baja?18Barca99 írta:Jó azért nem lebecsülve a Levante-i védelmet annyira azért nem kell félni. Fontas Abidal tengely simán lehozza a meccset..
Puyol sérült mind tudjuk Piqué meg kipontozódottmenczel írta:Mit tudsz?LM10 írta:Piqué,Puyol nem lesz ott a Levante ellen ez tuti.
Mit tudsz?LM10 írta:Piqué,Puyol nem lesz ott a Levante ellen ez tuti.