Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Véleményem szerint ezekre a közmunkákra kiválóan alkalmasak azok, akik csak segélyből hajlandóak élni. A diákoknak meg nem közmunkákra van szükségük, hanem a szakmájukhoz hozzájáruló munkára. Pl.: Aki péknek tanul, az menjen péküzembe, aminek hasznát is venné az életben.sjd írta:Ezzel nagyjából egyetértek, de az 50 óra közösségi munkának köze nincs az oktatáshoz. Abból a szempontból persze jó lesz, h végre nem fulladunk bele a szemétbe, mert lesz aki összeszedje, de az oktatás feladata inkább az lenne, h ne olyan barmokat neveljen, akiknek a szemetét majd össze fogják szednisocio66 írta: nem konkrétan ezzel,de végre elkezdték helyretenni a magyar oktatást. pár év múlva talán több értéke lesz egy diplomának,mint most. persze ezt szigorításokkal lehet csak elérni és akit érint majd,az nyilván nem örül neki,de ha elvonatkoztatunk a saját helyzetünktől,ezek igenis hasznos dolgok.
a szemét összegyűjtésére tökéletes lenne a bkv ellenőrök jelentős része. belőlök 5 darab van minden metrófeljáróba(kivéve persze a kossuth teret),hogy ne unatkozzanak egyedül. a fele elmehetne szemetet szedni például. olyan felesleges dolgokra alkalmaznak embereket,hogy az ember esze megáll,de amire kell,arra nincs ember sose.sjd írta:Ezzel nagyjából egyetértek, de az 50 óra közösségi munkának köze nincs az oktatáshoz. Abból a szempontból persze jó lesz, h végre nem fulladunk bele a szemétbe, mert lesz aki összeszedje, de az oktatás feladata inkább az lenne, h ne olyan barmokat neveljen, akiknek a szemetét majd össze fogják szednisocio66 írta: nem konkrétan ezzel,de végre elkezdték helyretenni a magyar oktatást. pár év múlva talán több értéke lesz egy diplomának,mint most. persze ezt szigorításokkal lehet csak elérni és akit érint majd,az nyilván nem örül neki,de ha elvonatkoztatunk a saját helyzetünktől,ezek igenis hasznos dolgok.
Ezzel nagyjából egyetértek, de az 50 óra közösségi munkának köze nincs az oktatáshoz. Abból a szempontból persze jó lesz, h végre nem fulladunk bele a szemétbe, mert lesz aki összeszedje, de az oktatás feladata inkább az lenne, h ne olyan barmokat neveljen, akiknek a szemetét majd össze fogják szednisocio66 írta: nem konkrétan ezzel,de végre elkezdték helyretenni a magyar oktatást. pár év múlva talán több értéke lesz egy diplomának,mint most. persze ezt szigorításokkal lehet csak elérni és akit érint majd,az nyilván nem örül neki,de ha elvonatkoztatunk a saját helyzetünktől,ezek igenis hasznos dolgok.
Én nem tartom alapvetően hülyeségnek. 50 órába senki nem hal bele. De ezt nagyon alaposan, koncepciózusan kell kivitelezni, nem politikai célokra használva, kvalifikált szakemberekkel.daffy írta:ilyen hülyeségekkel én biztosra veszem,hogy ez a nő nem lesz életben,mire nyugdíjaznák. ilyen ország nincs még egy,ebben biztos vagyok,remélem szabadon elhagyhatom majd,bár kinézem belőlük,hogy azt is korlátozzák,mire aktuális leszFecooo írta:hallottam már pár napja... ingyenmunkára fogják a fiatalokat... ez a hoffmann sikeresen kivívja mind a felső, mind a közoktatásban tanulók "szeretetét"...
sajnálom az érintetteket...
nem konkrétan ezzel,de végre elkezdték helyretenni a magyar oktatást. pár év múlva talán több értéke lesz egy diplomának,mint most. persze ezt szigorításokkal lehet csak elérni és akit érint majd,az nyilván nem örül neki,de ha elvonatkoztatunk a saját helyzetünktől,ezek igenis hasznos dolgok.S.Agüero írta:jó kis oktatás....
Néztem a fél hetes RTL-híradót. Ott mutattak egy képet, hogy a Duna partján mindenféle lomokat takaríttattak el a gyerekekkel. Tv, eldobott autógumi stb.MessiFan írta:A kereszt anyjukat..
Önkéntes meló pl mi lehet? Mert akkor 2 év múlva kénytelen leszek valamit csinálni.
ilyen hülyeségekkel én biztosra veszem,hogy ez a nő nem lesz életben,mire nyugdíjaznák. ilyen ország nincs még egy,ebben biztos vagyok,remélem szabadon elhagyhatom majd,bár kinézem belőlük,hogy azt is korlátozzák,mire aktuális leszFecooo írta:hallottam már pár napja... ingyenmunkára fogják a fiatalokat... ez a hoffmann sikeresen kivívja mind a felső, mind a közoktatásban tanulók "szeretetét"...Lionel85 írta:Hoppáráé! 2014-től csak az érettségizhet, akinek van papírja önkéntes melóról
http://www.origo.hu/itthon/20110122-onk ... segit.html
Azért ez nem semmi.Véleményeket várok!
sajnálom az érintetteket...
nálam is telibeKelemen Berti írta:Pont akkor érettségizek...Lionel85 írta:Hoppáráé! 2014-től csak az érettségizhet, akinek van papírja önkéntes melóról
![]()
Pont akkor érettségizek...Lionel85 írta:Hoppáráé! 2014-től csak az érettségizhet, akinek van papírja önkéntes melóról
hallottam már pár napja... ingyenmunkára fogják a fiatalokat... ez a hoffmann sikeresen kivívja mind a felső, mind a közoktatásban tanulók "szeretetét"...Lionel85 írta:Hoppáráé! 2014-től csak az érettségizhet, akinek van papírja önkéntes melóról
Van sajnos egy rossz hírem, de ne vedd biztosra.S.Agüero írta:Melyik oldalon lehet megnézni a feladatokat?![]()
Én jövőre fogok felvételizni, jó lenne ha ilyen könnyű lenne amilyennek mondják, egyik ismerősöm is most felvételizett, azt azt mondta, h nagyon könnyű volt.
Hello!S.Agüero írta:Melyik oldalon lehet megnézni a feladatokat?![]()
Én jövőre fogok felvételizni, jó lenne ha ilyen könnyű lenne amilyennek mondják, egyik ismerősöm is most felvételizett, azt azt mondta, h nagyon könnyű volt.
Bezony ez tényleg könnyű volt. Én összesen kb 30 feladatlapot csináltam meg szóval volt rutinomvíscaelbarca!forever írta:én is paráztamblaugrana!? írta:felvételi,stressz aludni se tokmég szerencse hogy tegnap este nagy álmos voltam így el tudtam aludni
![]()
de ez a felvételi nagyon könnyű volt
ha belegondolok milyen nehéz sz*rokat csináltunk előkészítőn
de már vége
Ez így igaz. én is megnéztem a mostanit... hát ez semmi nem volt a tavalyihoz képest. [én meg természetesen pont akkor írtam mikor a legnehezebb]víscaelbarca!forever írta: ha belegondolok milyen nehéz sz*rokat csináltunk előkészítőnde már vége
én is paráztamblaugrana!? írta:felvételi,stressz aludni se tok
És bejött neki a dolog Krojf? Van neki valamilyen állása?lluisllach89 írta:Két különböző dolog elvégezni valamit illetve azt hasznosítva azt dolgozni.Krojf írta: Az előbb írtam, hogy sportriporterit végzett...
Figyelj egy kicsit erősebben!
K.
Szerintem jogos kérdés volt.