Fecooo írta:
pár napja írtam egy "kis" szösszenetet arról, h túlságosan nagy luxus ennyi támadó felfogású játékossal felállni, ha nem vesznek részt a csapatjátékban, csak várják állandóan a sült galambot, egyszerűen nincs meg a kontakt a középpálya és a támadósor között... ha a kontyos-srác (Nsue) kicsit jobban figyel, akkor ismét hátrányba került volna a Real...
(amúgy olvastad azt? rád is hivatkoztam benne...)
olvastam persze,kicsit bővebben azt sikerült leírnod,amit nekem előtte. így már egy ember van itt,aki egyetértett akkor

mivel úgy is igazam van,így a többi "csatlósra" sem kell sokat várni,meglátod!

ez a felállás,ez a taktika szemét. ilyen llorrenték meg gomezek jönnek szóba a csapatnál...mourinho nyilván nincs tisztában a dolgokkal,hogy a REAL MADRIDban nem gépek szoktak játszani,mi ronaldokhoz,zidaneokhoz,redondokhoz vagyunk szokva. soha nem lesz ilyen felfogásban és ilyen jövőképpel Real Madrid a real madrid. jöhet ide akár ki(és most látszik,hogy josé igazol főként,mert pereztől nem ilyen neveket szoktunk meg),ebben a gépezetbe csak kidobott pénz lesz. kezdésnek próbáljunk egy 4-3-3at CSATÁRRAL(mert anélkül nem lehet),a többi ráér utána. ezt külön fecooo-nak!