Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azaz 0-1re nyer a mallorca? egy marcelo öngóllal?csababarca írta:MessiFan írta:Kaká helyett Özil, Gago helyett Alonso.
Jó cserék. Szerintem így biztos születni fog 1 gól.
Gólt fog lőni a madrid, a mallorca viszont nem. Így elég egyértelmű a meccs kimenetele.
olvastam persze,kicsit bővebben azt sikerült leírnod,amit nekem előtte. így már egy ember van itt,aki egyetértett akkorFecooo írta: pár napja írtam egy "kis" szösszenetet arról, h túlságosan nagy luxus ennyi támadó felfogású játékossal felállni, ha nem vesznek részt a csapatjátékban, csak várják állandóan a sült galambot, egyszerűen nincs meg a kontakt a középpálya és a támadósor között... ha a kontyos-srác (Nsue) kicsit jobban figyel, akkor ismét hátrányba került volna a Real...
(amúgy olvastad azt? rád is hivatkoztam benne...)
MessiFan írta:Kaká helyett Özil, Gago helyett Alonso.
Jó cserék. Szerintem így biztos születni fog 1 gól.
Én most kezdtem el nézni, jó lehetett az első félidőtdaffy írta:örülj neki! nincs mit mondani. nincs elképzelés,nincs csapatjáték,pontatlan az egész...
ez van nálam is ájj...espa11 írta:Én ugyanebben a cipőben járok. Múlt héten buktam az 1-1 miatt, ma pedig lenulláznám a számlámat miattuk. De nem bánnám,csak nőne a különbség.Csak szólnék mindenkinek, h eddig életemben 2x raktam meg a Madridot abból 1x xelt 1x pedig kikapott. Ma is megraktam őket. Kíváncsi leszek. Wink ( ha érdekel ez bárkit, annak árnyékában, h milyen gyengén játszunk)
pár napja írtam egy "kis" szösszenetet arról, h túlságosan nagy luxus ennyi támadó felfogású játékossal felállni, ha nem vesznek részt a csapatjátékban, csak várják állandóan a sült galambot, egyszerűen nincs meg a kontakt a középpálya és a támadósor között... ha a kontyos-srác (Nsue) kicsit jobban figyel, akkor ismét hátrányba került volna a Real...daffy írta:egyre kevésbé vagyok biztos a lyon elleni továbbjutásban. hit 0,elképzelés 0,játék 0...rossz felé fejlődünk. a szünetben egyből hoznám be canalest vagy özilt
Úgy is bepattan egy szabad vagy valami. nyugodt lehetsz, szóval nem kell temetni, főleg otthon..daffy írta:örülj neki! nincs mit mondani. nincs elképzelés,nincs csapatjáték,pontatlan az egész...
örülj neki! nincs mit mondani. nincs elképzelés,nincs csapatjáték,pontatlan az egész...18Barca99 írta:Egyebet tudnál még valamit mondani a meccsről? Mármint helyzetek terén vagy játék terén. Nem tudom nézni a meccset a családtagok miatt:Sdaffy írta:egyre kevésbé vagyok biztos a lyon elleni továbbjutásban. hit 0,elképzelés 0,játék 0...rossz felé fejlődünk. a szünetben egyből hoznám be canalest vagy özilt
Egyebet tudnál még valamit mondani a meccsről? Mármint helyzetek terén vagy játék terén. Nem tudom nézni a meccset a családtagok miatt:Sdaffy írta:egyre kevésbé vagyok biztos a lyon elleni továbbjutásban. hit 0,elképzelés 0,játék 0...rossz felé fejlődünk. a szünetben egyből hoznám be canalest vagy özilt
Én ugyanebben a cipőben járok. Múlt héten buktam az 1-1 miatt, ma pedig lenulláznám a számlámat miattuk. De nem bánnám,csak nőne a különbség.Csak szólnék mindenkinek, h eddig életemben 2x raktam meg a Madridot abból 1x xelt 1x pedig kikapott. Ma is megraktam őket. Kíváncsi leszek. Wink ( ha érdekel ez bárkit, annak árnyékában, h milyen gyengén játszunk)
Én is ezt tenném. Nem veszthetnek semmit, szóval kockáztatni érdemes. Most mindegy, hogy hogy kapnak ki, visszaállva vagy kitámadva..de kitámadva leglább lenne esélyük a pontszerzésre is.csababarca írta:
Remélem a Mallorca nekimegy a madridnak. Egy próbát megér. Vagy bejön és meglepetést okoznak,vagy nem,és kikapnak. Ha meg beállnak védekezni,akkor úgyis jön a real gól, nem is egy... Szóval csak ha nekik mennek,akkor lehet esélyük.
de erre 1,5 % esély van.
csababarca írta:
de erre 1,5 % esély van.
levproff írta:
Off: Csababarca, nem gondolod, hogy az álom(?)keződ11, ami az aláírásodba van folyton 6-5-ös meccseket játszana?