2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Kössz a spoilert, előtted legalább sárgára szedtékS.Agüero írta:Itt van a főoldalon jobb oldalt a felső sarokban.![]()
Amúgy Sportklub.![]()
Mi a tipped? Hiszem, hogy eltalálod.víscaelbarca!forever írta:és a mi meccsünket melyik adó közvetíti ?
és a mi meccsünket melyik adó közvetíti ?miihii írta:A sportklub adjadaffy írta:ez így van,viszont nincs lehetőségem nézniFecooo írta:ha igaz, akkor a Real ma a daffy által kívánt (és általam megerősített) 4-3-3-ban áll fel 3 vkp-val...
most vagyok netközelbe kb 5 percig,a tv meg nem adja,aki tudja nézni,az a végén dobhatna egy rövid összefoglalót,hogy mi volt a különbség a rendes felállás és e között
Nem hogy nem kap ki hanem több góllal fognak otthon nyerni, itt meg max X lehet, de ha meglépnek Ronaldoék párszor kontrából akkor el is dönthetik már itt a továbbjutástS.Agüero írta:Hacsak nem nyer itt a Sevilla akkor vége a továbbjutás esélyeinek, mert otthon nem fog kikapni a Madrid.
S.Agüero írta:Hacsak nem nyer itt a Sevilla akkor vége a továbbjutás esélyeinek, mert otthon nem fog kikapni a Madrid.
http://tv.stream.com.ru/ Kivételesen nekem most megy itt. Próbáld meg, hátha.Logan10 írta:megoszt velem valaki egy működő linket a sevilla-realról??
Parancsolj: http://tv.stream.com.ru/Logan10 írta:megoszt velem valaki egy működő linket a sevilla-realról??
A sportklub adjadaffy írta:ez így van,viszont nincs lehetőségem nézniFecooo írta:ha igaz, akkor a Real ma a daffy által kívánt (és általam megerősített) 4-3-3-ban áll fel 3 vkp-val...
most vagyok netközelbe kb 5 percig,a tv meg nem adja,aki tudja nézni,az a végén dobhatna egy rövid összefoglalót,hogy mi volt a különbség a rendes felállás és e között
ez így van,viszont nincs lehetőségem nézniFecooo írta:ha igaz, akkor a Real ma a daffy által kívánt (és általam megerősített) 4-3-3-ban áll fel 3 vkp-val...
fújjad fújjad a tengert, majd tőled kiszáradzsírosdeszka írta:Ezen az oldalon azt hiszik sokan (nem mindenki), hogy a Real Madrid=rossz, fúj, mindenki nagyképű, bénák; Barcelona=jó, minden rendben, mindenki szép stb. A világ nem csak fekete és fehér, hanem sokszor szürke inkább...Akik a Realt választják azok emberileg csak nullák lehetnek, akik a Barcát azok meg erkölcsileg a toppon. El kellene ezen gondolkodni egyeseknek (nem mindenkinek!).
Valóban erős kifejezés a felháborodás,de azért igaz ami igaz,az itteni munkásságod ~70%a arról szólt,h mártírkodsz meg rácsodálkozol arra h valamelyik kollega odapirít egyet a blankóknak.Adott több ezer felhasználó,akiknek különböző vérmérséklete,hozzáállása van.Lehet igazságtalansággal vádolni az ittenieket,de azért ha belegondolsz nem egy,nem kettő alkalmat szolgáltat szeretett klubod vmilyen téren ahhoz,h elgurítsák az ellentábor antibiotikumját.Jo5é papa bicskanyitogató megnyilvánulásai,rendszeres odamondogatása,hangulatkeltő kijelentései tesznek róla,h kialakuljon egy bizonyos kép az amúgy sem éppen szívünk csücske reálról,főleg h adott esetben a szintén nem épp szerénységükről ismert playák is ezen a húron pendülnek.Ezen kívül hidd el,elég élénken él bennünk a csapatod viselkedése a Klasszikusokról,miszerint talán nem volt olyan fehérmezes srác,aki ne rúgott volna bele Messibe az első 20 percben mondjuk kettővel ezelőtt.Erre olajat loccsintott Ramos kartárs magánszáma ami szintén beleégett sokunk retinájába az 5:0ás eredményjelző mellett.Nem megyek bele felsorolásba,cs pár példát hoztam fel,de folytatni lehetne,hisz Pepe padavanról még szó sem esett mondjuk...zsírosdeszka írta:Visszaolvasva a hozzászólásokat, nem háborodott fel szerintem senki.Inkább az a gyerekes, aki képes ezen felháborodni 118-adjára is....Nevetséges....
"egyszavas,semmitmondó hsz"zsírosdeszka írta:Az a majom Adebayor oda való.