2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én meg láttam a meccset, de ezt észre sem vettem.bali 15 írta:Sajnos nem láttam a meccset. De most nézem hogy mit csinált.
http://www.youtube.com/watch?v=zIVKs7_CvTU
Hülye ez a gyerek:D
Hlebet még egy kanál vízbe sem dobta be Pep.nem akarják bedobni a mélyvízbe,
Amikor megvettük még volt, de elszállt. Teljesen más, mint a belorusz. Szerintem ő beválhat a szélen is simán. Hleb pedig csak a kp-n volt képes teljesítmény felmutatni.menczel írta:Pedronak odasimított egy gólpassz értékű indítást. De a többiek fostak a meccsre már akkor.
(Ezekből a momentumokból az jön le nekem, hogy a középpályán jobban játszana. Kár hogy Pep támadónak erőlteti. Kinek van még deja vu fílingje egy bizonyos Hlebre emlékezve??)
Szerintem is jobb lenne mind neki mind a csapatnak ha Iniesta cseréjeként játszana.menczel írta:Pedronak odasimított egy gólpassz értékű indítást. De a többiek fostak a meccsre már akkor.
(Ezekből a momentumokból az jön le nekem, hogy a középpályán jobban játszana. Kár hogy Pep támadónak erőlteti. Kinek van még deja vu fílingje egy bizonyos Hlebre emlékezve??)
Ez az, hogy ő még csak olyan csapatban játszott, amelyik már nem akart gólokat rúgni...Fernando írta:Vitt egy kis színt a csapatba, kár hogy eddig éles helyzetben nem mutathatta meg. Ő hiába pörgött egyedül, ha a többiek nem. Remélem hétvégén kezd.S.Agüero írta:Valaki elmondaná, h hogy játszott tegnap, mert pont akkor aludtam be mikor becserélték.![]()
előre is kösz!
Vitt egy kis színt a csapatba, kár hogy eddig éles helyzetben nem mutathatta meg. Ő hiába pörgött egyedül, ha a többiek nem. Remélem hétvégén kezd.S.Agüero írta:Valaki elmondaná, h hogy játszott tegnap, mert pont akkor aludtam be mikor becserélték.![]()
előre is kösz!
Mascherano igenis játszik. a meccsek kb 40%án ő a kezdő, a maradék 60%ban Busquets és ez így van jól. Afellay még friss hús, nem akarják bedobni a mélyvízbe, fog ő kapni szerepet, később!messideco írta:Kíváncsi voltam, hogy mikor jön elő Hleb
Nekem is ez ugrott be: csak nehogy úgy járjon, mint ő. Én személy szerint egy folyamat előjeleit látom. 2008 nyarán megvették Hlebet, nem játszott, elment. Ezt látom én most Mascheranonál és Afellaynál is. Ezek magasan jegyzett és elismert játékosok, akik pórul járhatnak/tak ide igazolásukkal. Lehet, hogy hülye vagyok, de ezen gondolkoztam...
Hivatalos oldalon 1.80 van írva.mes írta:Milyen magas ez a gyerek ?
Kezdem érteni Gergő miért rajong érted...BlauGranaGroc írta:ő volt egyedül képes hozni tőlünk a segundás Betis játékosainak szintjét, de az még mindig nagyon kevés
nagyon egyet értek ezzel.Mikaos írta:Nagyon jó volt! Rendkívül sokszor volt megjátszható.
Amiben még javulnia kell: letámadások, több futás. Pedro-tól ezeket el kell lesnie