Cristiano Ronaldo

Ezt nyilatkozta.

Jó az a 4. legjobbnak is.

Ezzel most egyet kell értenem. Egy bedobás vagy szöglet szituációt nem lehet összehasonlítani egy góllal. Főleg, ha az is kérdéses, hogy mit látott belőle a bíró. Ha az oldalvonalon gurul ki a labda, azt nem takarja kapufa. Ha a bíró tévedett volna, akkor megérteném, hogy még mindig téma ez a szitu, de jelen esetben helyes döntés született, a szabályok értelmében nem volt gól.zsuni írta:ez olyan érv, mint az apró szabálytalanságok, amiket a 16-oson kivül befujnak, bent nem. azért egy gól más mint egy bedobás, vagy egy szöglet.
Albiol ügyesen megoldotta
ez olyan érv, mint az apró szabálytalanságok, amiket a 16-oson kivül befujnak, bent nem. azért egy gól más mint egy bedobás, vagy egy szöglet.Maradjunk annyiban,hogy a szabály szerint nem gól,mivel a gólvonalat a labda kb 1cm-vel érintette. de ezt mindig,mindenhol megadják.itt nem.
Gondoljunk bele,hogy hányszor van olyan,hogy az oldalvonalon rajta gurul a labda,és behúzzák a bedobást.
zsírosdeszka írta:http://www.youtube.com/watch?v=88FqrdAO ... re=feedlik
Maradjunk annyiban,hogy a szabály szerint nem gól,mivel a gólvonalat a labda kb 1cm-vel érintette. de ezt mindig,mindenhol megadják.itt nem.zsírosdeszka írta:http://www.youtube.com/watch?v=88FqrdAO ... re=feedlik
Ezt azért nem hiszem, hogy Mou majd számon kéri a játékvezetőkön.zsírosdeszka írta:http://www.youtube.com/watch?v=88FqrdAO ... re=feedlik
Lényegében teljesen mindegy, mivel a döntő úgyis semleges pályán lesz (amit a két fél egyeztethet egymással, aztán végül tudtommal a Liga dönt). Ilyenkor a pályaválasztói jog csak azt jelenti, hogy melyik csapat játszhat hazai mezben, ami Barca-Real párosításnál egyre megy.samy85 írta:Ha a kupában is klasszikus lessz, akkor ott is a Madrid lessz a pályaválasztó?????
Nem is ezzel volt a probléma, ez még vmilyen szinten vicces is, de a R.I.P. az aktuális dátummal sztem már túllőtt a célon. Azért csak nem dolgozott meg.ab1daL írta: Megdolgozott érte José mester, szó nem érheti a ház elejét. Ez tetszett: "Minden disznóhoz eljön egyszer a böllér."
Benz mostanság bejátssza magát a kezdőbe, ha mással nem, hát a góljaival...S.Agüero írta:Igen, hivatalos.Jason írta:Valamelyik oldalon olvastam hogy a real megvette "Adet",akkor ez már hivatalos vagy mi??.![]()
Meglátjuk mire képes a Realnál.remélem nem válik be.
![]()
kíváncsi leszek, h kezdőnek vették-e és akkor Karim a padon, vagy fordítva.
Igen ő rá gondoltam.Messithebest írta:Ha Adebayorra gondolsz,az már 2 napja hivatalos...Jason írta:Valamelyik oldalon olvastam hogy a real megvette "Adet",akkor ez már hivatalos vagy mi??.![]()
![]()
Igen, hivatalos.Jason írta:Valamelyik oldalon olvastam hogy a real megvette "Adet",akkor ez már hivatalos vagy mi??.![]()
Ha Adebayorra gondolsz,az már 2 napja hivatalos...Jason írta:Valamelyik oldalon olvastam hogy a real megvette "Adet",akkor ez már hivatalos vagy mi??.![]()
kölcsönvette fél évre és igen, hivatalos márJason írta:Valamelyik oldalon olvastam hogy a real megvette "Adet",akkor ez már hivatalos vagy mi??.![]()
Megdolgozott érte José mester, szó nem érheti a ház elejét. Ez tetszett: "Minden disznóhoz eljön egyszer a böllér."LG írta:Ez már undorító. A játékosdoblást mindig mélységesen elítéltem, és ez a drapéria is gusztustalan, ez már nem poén.
Ez már undorító. A játékosdoblást mindig mélységesen elítéltem, és ez a drapéria is gusztustalan, ez már nem poén.
Kiváncsi vagyok, hogy a szurkolók tanultak a játékosoktól, vagy fordítva. Mióta a Sevillától lelépett Juande Ramos, azóta csak a (száj)karatéban jók. Össze-vissza rugdosódnak, normális eredmény(eke)t nem bírnak produkálni. A spanyol kupa leesett nekik tavaly, de ezen kívül semmi, ráadásul nagyon antipatikus egy csapat, pedig régen még nagyon komáltam őket.
Megvédeném Ferit ( nem, nem azt a Ferit, még, ha böszmeségről is beszélünkferninho írta:ember, te ezt most komolyan gondoltad ???Fecooo írta:apró megjegyzés: CR mérges volt Pep-re, h elhúzta a labdát a klasszikuson...
most kb 1 perce volt egy eset, ahol hasonló eset történt, csak még vigyorgott is, h a védő próbálja elvenni tőle a labdát... rosszul láttam?
ne támadjatok le, csak minden éremnek két oldala van, ott ő játszotta el a sértődöttet...
nem véletlenül írtad te le azt az utolsó sort, érezted te is, hogy ez egy "böszmeség".
az a kép meg egyértelmüen megvan buherálva, ha eléggé felnagyítjátok tisztán látható.
föleg annak aki vmennyire ért is a Photoshophoz.