2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Minden szavaddal egyetértek. Nagyon penge volt a gyerek ma. Nálam is ő a MOM.galamb írta:Egyre jobban tetszik a játéka. Küzdött, hajtott, jól cselezett, jó passzokat adott és még gólt is szerzett. Nálam ő volt a legjobb a mai napon. Csak így tovább.
3 év alatt Thiagot meg Afellayt is simán be lehet építeni. De ha már három év, akkor Cesc 2014-től ingyen igazolható, 2013-tól meg érzésem szerint már ár alatt. Sztem fölösleges kapni. Ráadásul még itt van Mascherano meg Keita is. Ők se olyan rosszak, még ha nem is Xavi szintűek.Sanama írta:Az igaz,hogy Xavi is jobb és Iniesta is jobb,mint Cesc. De Xavinak (sajnos) innen már csak lejjebb van,és még vagy 3éve.
Szóval szerintem nyáron ugyanűgy téma lesz Cesc.
Valóban benéztem. Elnézést Fernando!geridoss írta:
Fernando arra gondolt, hogy Fabregas posztja nem egyenlő Thiagoéval és Afiéval. A mindkettő sokkal jobb, pedig Xavira és Iniestára vonatkozott.
Egy kis szövegértés, emberek!
Cserének fölösleges elhozni egy embert 50 millióért...
Egyébként, hogy ne legyen teljesen off. Afellay ha beépül a csapatba, akkor óriási üzletet bonyolítottunk le vele. Az eddigi meccsei igen meggyőzőek, csak ne törjön meg a lendülete...
24!DarkPanther írta:Abban igazad van, hogy van még mit tanulnia
Viszont előtte az élet, ha jól tudom még csak 25 (javítsatok ki ha tévedek) éves!
Azért még van mit tanulnia, vagy inkább elhagyni a félelmét, hogy labdát veszít.DarkPanther írta:Én mindig is szerettem Afellayt.
Nagyon örülök az érkezésének!
Remélem, kiharcolja, hogy a kezdőcsapat tagja legyen!
És szegény Ibi vagy fél órát futkosott a pálya mellett....De amikor bejött, majdnem összehozott egy gólt. Eljön még az ő ideje.MessiFan írta:Nem hiszem el, hogy szegény Iniesta 20 percig szenved és nem cseréli be Afellayt csak 90.-ik percben.
Miért csinálja ezt Pep? Olyan bosszantó.
Fabregas jó lenne ide, mert kiforrt, mentálisan erős, barca szinten képzett és technikás playa!thierryhenry írta:Már megint Cesc...
Nem értem minek ő ide.
Xavit, Init nem tudja kiszorítani,vkp posztra meg inkább Maszk vagy Busi.
Hozzunk cserének egy 50milliós játékost?Kiváló kiegészítő emberek vannak a kp-n + a fiataloktól sem kéne elvenni a lehetőséget...
Szerk.: Most nézem ez Afellay topic, bocsika az OFFolásért.
Sanama írta:Persze, sőt még Dos Santos is üti Fabregast, meg Keita is.Fernando írta: Még csak a posztjuk se ugyanaz, akivel Fabregasnak ugyanaz a posztja az Xavi, Iniesta. Szerintem mindkettő sokkal jobb, mint Fabregas, ráadásul 50 millió euróért. Cserének ott lesz Thiago aki 1-1 meccsre bőven tud pótolni bárkit, egy fél szezon és elég hasznos tag lehet szerintem, ha játszik.
Minek Ő ide,nem is értem?!?!?!
A kiemelt rész meg... viccAzért jobb Afi nála,mert olcsóbb?!
![]()