lluisllach89 írta:ozsimiki írta:
Max ezen a meccsen nem, illetve a 2.félidőben nem, azért remélem láttad az elsőt is, meg még pár meccsüket idén.
Sahin egyik meghatározója ennek a csapatnak.
közben majdnem üres kapura Götze kapufa :S
amúgy meg a Barcára is csak idén jellemző,h viszonylag jól használjuk ki a helyzeteket, azelőtt nem 1 meccs volt, amikor hiába fociztuk le az ellent, nem látszott meg az eredményen. Most a Dortmund focizza le egész idényben az egész Bundesligát, mégse nyer mindig 3-4-5el.
1. félidő miben jobb? Volt nagy iram meg ott is 53463645 kihagyott helyzet.
Stuttgart ellen otthon se brillíroztak annyira. Lehet hogy lefocizták az ellenfeleket, de milyen erejű ellenfeleket..
Nah
korátnsem a Barca és Dortmund szintjét akartam összehasonlítani, csak azt próbáltam neked felvázolni, hogy a Barca -más szintű csapatokkal ugyan- de eljátszotta nem egy idényben amit Dortmund mostanában, sokkal jobb mezőnyben, helyzetkialakításban, mégse gála.
Számomra most te elég furán állsz a dologhoz, nem értem mit akarsz ebből kihozni. a Bayern-nek is ezek a szintű csapatok jutnak, a Hamburgnak is, Schalke-nak is, stb,stb,stb. Még is a Dortmund vezet mérföldekkel,és JÁTÉKBAN is bőven kiszolgálja a közönséget.
de kiragadhatod ezt a meccset, ahol szintén volt nem 1 gyönyörű megoldás,és helyzet, meg a Stuttgart ellenit, ami ha 6-2 egy szót se szólhattak volna...de nézni kellene a maradék 18mecset is.
szóval nem kell elájulj,de talán azt még belátod,h ez a Dortmund ebben a szezonban messze a legjobb NÉMET csapat.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.