Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Talán a reménynek egy kicsiny szikráját még meg lehet lovagolni. A mai eredmény valóban biztató, de félek, hogy ez csak átmeneti. Ne legyen igazam, Hajrá Schumi!
Schumacher drukker vok,de neked csak gratulálok ...Messithebest írta:hallottátok hogy a Mercedes megtalálta Schumacher tavalyi gyenge szereplésének az okát? Egyszerűen annyi hogy rosszul állították be az üléstávolságot és így Schumi csak félig tudta nyomni a gázpedált! Most meg átszabták egy kicsit az autót meg közelebb húzták neki az ülést, hogy tudjon versenyezni ő is!Most is épp vezeti a 2. tesztnapot Jerezbe!
GO SCHUMI GO
Ez abszolút kacsa. Ilyen amatőr nem lehet a Mercedes sem Schumi, max kifogásként mondhatták ezt.Messithebest írta:hallottátok hogy a Mercedes megtalálta Schumacher tavalyi gyenge szereplésének az okát? Egyszerűen annyi hogy rosszul állították be az üléstávolságot és így Schumi csak félig tudta nyomni a gázpedált! Most meg átszabták egy kicsit az autót meg közelebb húzták neki az ülést, hogy tudjon versenyezni ő is!Most is épp vezeti a 2. tesztnapot Jerezbe!
GO SCHUMI GO
Ennek nagyon bullshit szaga van (azon sem lepődnék meg, ha te találtad volna kiMessithebest írta:hallottátok hogy a Mercedes megtalálta Schumacher tavalyi gyenge szereplésének az okát? Egyszerűen annyi hogy rosszul állították be az üléstávolságot és így Schumi csak félig tudta nyomni a gázpedált! Most meg átszabták egy kicsit az autót meg közelebb húzták neki az ülést, hogy tudjon versenyezni ő is!Most is épp vezeti a 2. tesztnapot Jerezbe!
GO SCHUMI GO
Ja.Egy hétszeres világbajnok nem tudja megállapitani,mennyire nyomja a gázpedált...Ne nevettess...Messithebest írta:hallottátok hogy a Mercedes megtalálta Schumacher tavalyi gyenge szereplésének az okát? Egyszerűen annyi hogy rosszul állították be az üléstávolságot és így Schumi csak félig tudta nyomni a gázpedált! Most meg átszabták egy kicsit az autót meg közelebb húzták neki az ülést, hogy tudjon versenyezni ő is!Most is épp vezeti a 2. tesztnapot Jerezbe!
GO SCHUMI GO
Ez szép és jó , de hivatalosan nem jelölték még kimit mint lehetséges helyetesitőttLG írta:Hát, ez függ Kimi igényeitől is. Ha szeretne valóban visszatérni, nem várhat el egyből olyan fizetést, mint amilyet anno Ferrarinál kapott, hisz az utolsó két évében gyenge volt, most meg ugye kihagyott egy évet, szóval nem kezelhetik egyből kiskirályként, és ezt ő is tudja.ab1daL írta:Nem lenne rossz, ha visszatérne a finn, bár szerintem nincs annyi pénze a Renaultnak, vagy mi a neve mostmár, hogy kitudják fizetni Kimit...piton írta:Lehet h Raikonnen visszatér, és ő pótolja Kubica-t? B.Sennannál biztos jobb lenne és sokan örülnének neki.
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/fo ... at-2063622
Kubicanak pedig mielőbbi gyógyulást, remélem a lehető leghamarabb visszatér, egészségesen!
Hát, ez függ Kimi igényeitől is. Ha szeretne valóban visszatérni, nem várhat el egyből olyan fizetést, mint amilyet anno Ferrarinál kapott, hisz az utolsó két évében gyenge volt, most meg ugye kihagyott egy évet, szóval nem kezelhetik egyből kiskirályként, és ezt ő is tudja.ab1daL írta:Nem lenne rossz, ha visszatérne a finn, bár szerintem nincs annyi pénze a Renaultnak, vagy mi a neve mostmár, hogy kitudják fizetni Kimit...piton írta:Lehet h Raikonnen visszatér, és ő pótolja Kubica-t? B.Sennannál biztos jobb lenne és sokan örülnének neki.
Kubicanak pedig mielőbbi gyógyulást, remélem a lehető leghamarabb visszatér, egészségesen!
Nem lenne rossz, ha visszatérne a finn, bár szerintem nincs annyi pénze a Renaultnak, vagy mi a neve mostmár, hogy kitudják fizetni Kimit...piton írta:Lehet h Raikonnen visszatér, és ő pótolja Kubica-t? B.Sennannál biztos jobb lenne és sokan örülnének neki.
Buttont még csak odaírnám.ozsimiki írta: sorrend nélkül:
Vettel,Schumi,Webber,Alonso,Hamilton,Rosberg,Massa
sorrend nélkül:Andris írta:Hála az égnek!
Srácok, megmondom őszintén, hogy én sokszor leülök megnézni az F1et, de nem követem a híreket jóformán egyáltalán. A tavalyi szezont pedig nagyobbrészt kihagytam hétvégi elfoglaltságok miatt, úgyhogy egy kis segítséget kérnék: milyen opciókat írjak ki az új szavazáshoz? (KI nyeri a 2011es VBt?)
Írj ki konstruktőrit idén. Hm?Andris írta:Hála az égnek!
Srácok, megmondom őszintén, hogy én sokszor leülök megnézni az F1et, de nem követem a híreket jóformán egyáltalán. A tavalyi szezont pedig nagyobbrészt kihagytam hétvégi elfoglaltságok miatt, úgyhogy egy kis segítséget kérnék: milyen opciókat írjak ki az új szavazáshoz? (KI nyeri a 2011es VBt?)