Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Na ez ottvanLionel85 írta:Hogy újra borzolgassam a fórumozói kedélyeket, itt az El Mundo Deportivo 2012002563-ik változata.:P
Erről eszebe jutott egy jópofa párhuzam, ami egy hangyányit off:Fecooo írta:remélem nem azzal akarunk a következő szezonban sikeresek lenni, h a mezünkkel hipnotizáljuk az ellenfeleinket... ránézek és rosszul leszek...Lionel85 írta:Hogy újra borzolgassam a fórumozói kedélyeket, itt az El Mundo Deportivo 2012002563-ik változata.:P
remélem nem azzal akarunk a következő szezonban sikeresek lenni, h a mezünkkel hipnotizáljuk az ellenfeleinket... ránézek és rosszul leszek...Lionel85 írta:Hogy újra borzolgassam a fórumozói kedélyeket, itt az El Mundo Deportivo 2012002563-ik változata.:P
Most miért?Ilúvatar írta:Lionel85 írta:Hogy újra borzolgassam a fórumozói kedélyeket, itt az El Mundo Deportivo 2012002563-ik változata.:P
ok, előkészítem a stukkert és betárazom...
Ááááh...
Ez azért tűrhetőbb...Leomessi14 írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ba ... en-2063912
Most itt február 9-én kész lennék hatalmas pénzösszeget tenni arra, hogy nem így fog kinézni a jövő évi mezünk. Tud valaki kölcsön adni?faithnomore írta:http://rhynn.blog.nepsport.hu/archives/ ... an_vannak/
de rosszul néz ki![]()
kedvenc mezem a triplázó:) nem csak a szép emlékek miatt, de az nekem nagyon tetszett amikor nem csíkok voltak hanem meg volt felezve a mez egy gránátvörös és egy kék oldalra
Ez ugye csak a következő szezontól lesz?faithnomore írta:http://rhynn.blog.nepsport.hu/archives/ ... an_vannak/
de rosszul néz ki![]()
kedvenc mezem a triplázó:) nem csak a szép emlékek miatt, de az nekem nagyon tetszett amikor nem csíkok voltak hanem meg volt felezve a mez egy gránátvörös és egy kék oldalra
Szerintem így abszolút tűrhető lenne, de ez az idei mez, és nem hiszem hogy ez maradna a 11/12-es szezonra. Márt csak azért se, mert ki a halál venné meg a tavalyi mezt még1x. Ha pedig nem vesznek mezt, nem kis pénzkiesés.Leomessi14 írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ba ... en-2063912
Esetleg próbáld meg Menthal_Theot a Bolhapiac topicba szokott írogatni. Szerintem ő tud szerezni neked...Bob_Marley írta:
Na hát igen szerintem is az egyik legjobb volt, ha már itt tartunk esetleg valahonnan belehet még szerezni, mert ami nekem volt azt ellopta egy félkegyelmű még pár év a foci öltözőnkből
ez az egy vanBob_Marley írta:P.U.Y.O.L. írta:Nekem a kedvenc idegenbeli mezem kb. 2000 körül volt. Volt akkoriban egy arany (de volt egy ezüst is) színű mez, ha jól emlékszek középen futott lefelé 2 vékony csíkban a gránátvörös-kék...
Amúgy nekem is túl modernek a mostani idegenbeli mezek. Legutóbb még a halványkék volt az ami elment, de kifejezetten az se tetszett...
Na hát igen szerintem is az egyik legjobb volt, ha már itt tartunk esetleg valahonnan belehet még szerezni, mert ami nekem volt azt ellopta egy félkegyelmű még pár év a foci öltözőnkből
P.U.Y.O.L. írta:Nekem a kedvenc idegenbeli mezem kb. 2000 körül volt. Volt akkoriban egy arany (de volt egy ezüst is) színű mez, ha jól emlékszek középen futott lefelé 2 vékony csíkban a gránátvörös-kék...
Amúgy nekem is túl modernek a mostani idegenbeli mezek. Legutóbb még a halványkék volt az ami elment, de kifejezetten az se tetszett...
ha már régi mezt kell választani...P.U.Y.O.L. írta:Nekem a kedvenc idegenbeli mezem kb. 2000 körül volt.
Rosszul fogalmaztam a végén, de javítottamP.U.Y.O.L. írta: Idegenbeli meznek elmenne egy hasonló, de azért a hazai mezben én nagyot csalódnék, ha nem maradna meg a gránátvörös-kék csíkozás. (mindegy milyen sűrű csíkozás, persze azért a túl sűrű nem mutat valami jól...) Bár nekem az is tetszett, amikor az egyik fele volt kék, a másik pedig vörös...
Idegenbeli meznek elmenne egy hasonló, de azért a hazai mezben én nagyot csalódnék, ha nem maradna meg a gránátvörös-kék csíkozás. (mindegy milyen sűrű csíkozás, persze azért a túl sűrű nem mutat valami jól...) Bár nekem az is tetszett, amikor az egyik fele volt kék, a másik pedig vörös...Bob_Marley írta: Lehet én tudom rosszul, ezért javítsatok ki ha tévednék, de a Quatar Foundation felirat kerül előre az Unicef pedig hátra, ezen okfejtésből kiindulva, ez a mez még valós is lehet!
Szerintem is kicsit sok benne a dizájn, de az hogy keresztbe csíkozás is van benne, nekem kifejezetten tetszik!
Eltudnék képzelni egy nem hosszanti, hanem rézsútos csíkozást jövőre!
Alap kék megmaradna, s max 2-3 csík lenne keresztbe pirossal, szerintem jó lenne!
Ilyenre gondoltam
Természetesen a Quatar felirattal elől, hátulra meg az Unicef
Lehet én tudom rosszul, ezért javítsatok ki ha tévednék, de a Quatar Foundation felirat kerül előre az Unicef pedig hátra, ezen okfejtésből kiindulva, ez a mez még valós is lehet!detabarca írta: Ez a mez, meg hülyeség. El ne higgyétek már, hogy egy ilyen hányást terveznek a Nike szakemberei. Még az Unicef logó is lemaradt...
Pedig volt itt 1-2, ami már-már szép volt. Páran lecsaptak a lehetőségre és itt élték ki kreativitásukat. Nem nézem vissza, de tudom, hogy volt köztük olyan, ami a többség tetszését elnyerte.daffy írta:az egyébként nem túl biztató,hogy szép mezpróbálkozást még nem láttam...