Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem Maxwell, és Busquets pihennek. Ők az Arsenal ellen fognak kezdeni.Lionel85 írta:Hogyhogy nem Maxwell a kezdő? Tudtommal Adriano egy edzést kihagyott a héten, mert fogorvosnál volt. Maxwell pedig az utóbbi időben jó teljesítményt nyújtott a baloldalon. Remélem Adriano is jól megoldja a feladatát!
Az is érdekes, hogy nem nagyon lesznek pihentetve a sztárok, pedig jó, ha az Arsenal ellen mindenki fitt lesz.
Nyilatkozta is Pep,h azért rendelték vissza a tarcsiba,h újra elkapja a fonalat,több játéklehetőséggel formába lendülhet.LM10 írta:Egyébként mióta hivatalossá vált, hogy Thiago jövőre a felnőtt keret tagja lesz, talán 1x volt nevezve a keretbe, akkor is kupa meccsre. Ami nem feltétlen baj, most ebben a félévben csak tapasztalhat dolgokat az Athleticnél.
Erre gondoltam én isszajko írta:Miért szoktunk megszenvedni?LM10 írta:Szerintem sem lesz ma túl látványos ma a játékunk, részben a válogatott meccsek miatt, másrészt a Gijon ellen idegenben megszoktunk szenvedni. Én egy 0-1, 1-2-vel is beérem ma, de az Arsenal ellen már újra az igazi Barcát várom!2008/2009-es szezonba 1-6 és sima győzelem,ráadásul itt indult meg a szekér és jött a 6 kupa. Meg a múlt szezonba volt egy 0-1 és az volt kicsikét szenvedős.
Ellentétben a többséggel sima 0-3-at vagy 1-4-et várok.
Miért szoktunk megszenvedni?LM10 írta:Szerintem sem lesz ma túl látványos ma a játékunk, részben a válogatott meccsek miatt, másrészt a Gijon ellen idegenben megszoktunk szenvedni. Én egy 0-1, 1-2-vel is beérem ma, de az Arsenal ellen már újra az igazi Barcát várom!
Nem vagyok mostanában olyan jó kedvemben.Leomessi14 írta:Mostanaban miert vagy ennyire pesszimista? Nem eloszor latom,hogy dontetlent tippelsz.S.Agüero írta: Tippem: 0-0 vagy 1-1.
Szokásos válogatott meccs utáni mérkőzést "várok".![]()
Azért Hajrá!
Mostanaban miert vagy ennyire pesszimista? Nem eloszor latom,hogy dontetlent tippelsz.S.Agüero írta:Holnapi kezdőm:
----------------------------------VV-----------------------------------
-------Alves---------Piqué---------------Abidal---------Maxwell------
-----------------------------Mascherano-------------------------------
------------------------Xavi-------------Keita-------------------------
------------Afellay-------------Messi--------------Villa---------------
Tippem: 0-0 vagy 1-1.
Szokásos válogatott meccs utáni mérkőzést "várok".![]()
Azért Hajrá!
hát ez az, ezt írtam én is, hogy ez legyen a legnagyobb gond,h amikor nem csúcsformában toljuk, akkor is 2-3 nullákra nyerünk, igaz több üresjárattal.csababarca írta:ozsimiki írta: Azért hidd el, (eddig is több olyan meccset láttál,ahol mindkét félidő szórakoztat) látni fogsz még idén is bőven olyan meccset, ahol mindkét játékrésszel elégedett leszel![]()
Pont ez az, amiért annyira nem akaszt ki a dolog,csak megjegyeztem.
Egyébként így van,ahogy mondod, több az olyan,amikor mindkét félidőnél szórakozok. Biztos azért jött elő belőlem ez a dolog,mert januárban,meg most az AtMa ellen több az olyan meccs,amikor az általam leírtak teljesültek.
De egyébként annak örülök a legjobban, hogy ez a legnagyobb problémám a csapattal kapcsolatban. Ez azért örvendetes dolog
gergo9 írta:Pedig a mi játékunk a legolyanabb. A két kreatív kp se poénból futja le a 12 kilométereket olykor meccsenként.csababarca írta:De a mi játékunk eleve nem olyan,hogy rohangálunk.
Játékunk legfontosabb alapja a labda nélküli mozgás.
ozsimiki írta: Azért hidd el, (eddig is több olyan meccset láttál,ahol mindkét félidő szórakoztat) látni fogsz még idén is bőven olyan meccset, ahol mindkét játékrésszel elégedett leszel![]()