Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Épp ezt akartam írni a meccsen egy gólban sem volt benne ha bármelyiket kifogta volna az nagy bravúr de ezt most a többiek szórakozták le nem pedig V.V.Az más kérdés h a többi mecscen mit csinál...Enrique írta:Ti már megint .... ?!?!
Volt 3 gól, köze nem lehetett egyikhez sem... A munitis gólja is messze felette szállt be, nem érhette el..
háthát..azért mi általában egyet szoktunk érteni a dolgokban,de ebben most nem adok neked igazat...talán csak annyiban,hogyha normális let volna a védelem,akkor valdes nem került volna iylen kiszolgáltatott helyzetekbe..de egy jó kapus attól jó kapus,hogy 3ilyenből min.egyet kifog...na mindegy ez az én véleményem.Enrique írta:Ti már megint .... ?!?!
Volt 3 gól, köze nem lehetett egyikhez sem... A munitis gólja is messze felette szállt be, nem érhette el..
Valdez szted jó kapus????????LG írta:En nem mondok semmit1 jo kapusnak nem fér be 1 meccsen 2 potya
A lővés ereje az utóbbit követelte meg....Mr. Master írta:áhh, az egy ÓIÁSI bravúr volt. Én kapus vagyok, és tudom, h az olyan lövések védéséhez nagy szerencse kell, egyáltalán már csak ahhoz is, h eltalálja a labdát. Ha meg ököllel nyúl érte, akkor már elsőből tuti gól lett volna...
Akkor sem istenítettem... Jó kapus, de semmi több....BlackPriest írta:hm tavaly még nagyon istenítve volt a zamora díjas kapusotokSzerintem nem rossz kapus, viszont túl nagy arca van..
Mi az utána lévő szitut kritizáltuk!!!Mr. Master írta:áhh, az egy ÓIÁSI bravúr volt. Én kapus vagyok, és tudom, h az olyan lövések védéséhez nagy szerencse kell, egyáltalán már csak ahhoz is, h eltalálja a labdát. Ha meg ököllel nyúl érte, akkor már elsőből tuti gól lett volna...redlions írta:Akkor nem tenyérrel kellett volna.... Ha nem akarta volna benttartani, akkor ököllel kellett volna belecsapni.... Jöhet Jorquera! Valdes mostanában mindig elkövet egy-két bakit...Badi írta:nem bent tartani karta, hanem előbb ugrott el a kelleténél...túlugrott rajta
áhh, az egy ÓIÁSI bravúr volt. Én kapus vagyok, és tudom, h az olyan lövések védéséhez nagy szerencse kell, egyáltalán már csak ahhoz is, h eltalálja a labdát. Ha meg ököllel nyúl érte, akkor már elsőből tuti gól lett volna...redlions írta:Akkor nem tenyérrel kellett volna.... Ha nem akarta volna benttartani, akkor ököllel kellett volna belecsapni.... Jöhet Jorquera! Valdes mostanában mindig elkövet egy-két bakit...Badi írta:nem bent tartani karta, hanem előbb ugrott el a kelleténél...túlugrott rajta
Sztem se rossz kapus!!!Los Banditos írta:Szerintem azért még jó kapus.Csak kinőhetné már ezt a bakizást.
Eléggéretek írta:Valóban jó kapus valdes, egy-egy baki bárkinek becsúszhat bármikor,még Buffonnak vagy Cechnek is.
Csak tééleg nagy az arca...
Jövőre kéne igazolni 1 jó kapust!!!!retek írta:Nekem is van egy olyan érzésem...Rapika írta:Sztem úgysem teszi ki a kezdőből Rijkaard!