2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nah, pont h ez nem lenne igaz. Német, és benne van a vérében, hogy hajtson akár a kifulladásig..totobike írta:de ő se fog futni és dolgozni a középpályán úgyhgy semmit nem oldottak meg ezzel
Charlie írta:Azt most ha odaigazol,akkor hagy kérdezzem már meg!
MI van akkor???!!!
30éves lex,nem ienekben kéne gondolkodniuk,bár ez az én szerény véleményem!
C.
Jól van Ballack ott ahol van, jó játékos de márő is öregszik! Elmegy a reálba, lesz egy talán közepes-jó idénye, aztán arra a sorsa jut mint Zidane.Richi írta:azért én ballackot szívesebben látnám inkább a barcában mint a reálban
Erre csak annyit mondok: marca...laci18 írta:Ballack megegyezett a Real Madriddal
2005.11.22., Forrás: www.marca.com
A Marca értesülései szerint Michael Ballack a Real Madrid első igazolása a 2006/2007-es szezonra, miután a német középpályás elfogadta a blancok ajánlatát.
Ezt olvastátok a szemetek jól járnak vele mivel Zidane már kiöregedett viszont ő új lendületet visz oda.
Szerintem már csak az a kérdés,hogy mikor és hova igazol.Boixos írta:nem nagy problémák vannak, hanem már botrány van.
teljes gőzzel dobálja a 'mit is' ? egymásra a klub és a gyerek. közben a hétvégén ott a derbi, szerdán meg milánóban az inter, hogy a mai norvég sárdagasztós bugit már ne is mondjam. rohadtul nem hiányzik ez az egész a csapatnak.
Így akár négy is megvan.Maxi írta: Van az négy is nem?!Duff,Robben,SWP és sztem J.Cole is ott játszik, de szólj ha tévedek!
Van az négy is nem?!Duff,Robben,SWP és sztem J.Cole is ott játszik, de szólj ha tévedek!Taibi írta:Mert arra a posztra még csak 3 kiváló játékosa van!Maxi írta:Télleg kezd elegem lenni ebből a Ruszki micsodából!Minek már Yeste oda?!
Kell egy negyedik is!
Mert arra a posztra még csak 3 kiváló játékosa van!Maxi írta:Télleg kezd elegem lenni ebből a Ruszki micsodából!Minek már Yeste oda?!
De most őszintén, hova kellene nekik még Yeste?Zsolti írta:a Chelsea érdeklődik a Yeste iránt.Nehogy már őt is megvegyék a Bilbaoból,mert akokr leszek idegbeteg.![]()
monnyuk nem tudom,hogy ebből mennyi az igaz,mert az origó írta....