Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ott kevés lesz ez...mes írta:Ez a felallas lesz az Arsenal ellen is, csak Pique helyett Puyol fog jatszani.
Mert több gólt kaptunk róla mint ahány meccsen játszott.csababarca írta: Meg fogja oldani, mert jó játékos, de nem értem,hogy ott van Milito, akit nem adtunk el télen,akkor miért nem lehet játszatni ilyenkor?
Csak meg kell nézni az utóbbi meccseket amin Milito szerepelt és megkapod a választ.csababarca írta:Miért van az,hogy van elég sok védő a csapatban,és Busquetset kell hátrarakni?
Meg fogja oldani, mert jó játékos, de nem értem,hogy ott van Milito, akit nem adtunk el télen,akkor miért nem lehet játszatni ilyenkor?
Mondom,nem Busi ellen beszélek, mert biztos vagyok benne,hogy megoldja a mai meccset, de nekem ez akkor sem tetszik.
deja vu...csababarca írta:Miért van az,hogy van elég sok védő a csapatban,és Busquetset kell hátrarakni?
Meg fogja oldani, mert jó játékos, de nem értem,hogy ott van Milito, akit nem adtunk el télen,akkor miért nem lehet játszatni ilyenkor?
Mondom,nem Busi ellen beszélek, mert biztos vagyok benne,hogy megoldja a mai meccset, de nekem ez akkor sem tetszik.
Érdekes...Na majd meglátuk. Jó lenne kikecmeregni a gödörbőlEl fanático írta:Pinto, Alves, Piqué, Sergio Busquets, Abidal, Mascherano, Xavi, Iniesta, Pedro, Villa and Messi
Hivatalos kezdő a FC Barcelona.com-ról.
jó kezdő, semmi kritizálás, de a Masch-al nem lessz valami jó a középpálya támadása...ugy értem nem kapnak Xaviék annyi támogatást mint Busi-tól.El fanático írta:Pinto, Alves, Piqué, Sergio Busquets, Abidal, Mascherano, Xavi, Iniesta, Pedro, Villa and Messi
nem rossz, bár én sose szeretem, ha egy posztra van játékos, mégis egy másik posztról van odahelyezve valaki. Az ilyenek miatt fog Milito elmenni nyáron, és ilyenek miatt nincsenek már itt sokan.El fanático írta:Pinto, Alves, Piqué, Sergio Busquets, Abidal, Mascherano, Xavi, Iniesta, Pedro, Villa and Messi
kicsit ellentétesnek érzem a hozzászólásod két részét. az elsőben gálát szeretnél,a másodikban pihentetést. a bilbao masszív kis csapat,a kettő együtt aligha jön össze(viszont én a második felével értek egyet,fáradtak vagytok,pihenni kell:messi,alves,xavi)Varatrix írta:Én személy szerint nagyon bízom egy nagy arányú győzelemben. Jól jönne egy kis impulzus a továbbiakhoz. Remélem egy 3-0, 4-0 összejön ma estére. Egy-két embernek viszont én pihenőt adtam volna. PL: Messi, Ini vagy Xavi (kettőjük közül valaki kell a pályára), Alves. Kicsit fáradtnak tűnt a csapat az utóbbi két meccsen. Na de ma alkotnak. Érzem.