Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Amúgy ma éjjel kell előre állítani az órát, nyári időszámításra. Lehet, hogy itt a gond.El fanático írta:Nem tudom Ozsi, mert valóban úgy tűnik, hogy szerkesztettem a saját hsz-em, de esküdnék, hogy külön hsz-be másoltam a Te soraidat - végülis mindegy...
Csak sikerült egy kicsikét hülyét csinálni magamból, de mit számít az ilyen nagy cégnél?!
Igazad van, én azt hittem a tartalommal van a gond, bár hinni tudjuk hol kellFecooo írta:Bob, a szabályok kimondják, h tilos újraregelni, azonnali tiltást ér
volt olyan itt korábban, aki nem várta meg a kitiltása lejáratát, újraregelt, nem csinált semmi törvénysértőt, kifejezetten normálisan írogatott, aztán megkapta a végleges IP bant...
az meg, h Kazinczyt meghazudtolóan szavakat gyárt csak szimplán idiótaságra vall
Fecooo írta:hihetetlen kitartó ez az ede...
a szabályokat továbbra is megszegi, így adjátok meg neki a 4. BANánt is! egyszer majd csak megunja az újraregelést!
Igen,ez nekem is feltűnt,mikor meccs után akartam pár gondolatot írni róla.LM10 írta:Miért nincs topic Pintonak? Egy csere kapusnak sem volt topicja, ennek mi az oka?
Szerintem bőven megérné a csere kapusunknak is egy topic, max ha nem akarunk minden cserekapus után topicot nyitni, legyen valami frappáns névvel egy olyan topic, ami a Barca csere kapusairól szólna.
Szerintem pont a túlzott gondolatmegosztás miatt nem nyílt ki a topic.MessiFan írta:Kérdésem továbbra is aktuálisMessiFan írta:Miért nem volt januárban nyitva az átigazolási topic? Olyan szívesen megosztottam volna gondolataimat 1-2 játékosról akit szívesen látnék a Barcában.
Feltétlen csak átigazolási időszakban lehet nyitva a topic?
Kérdésem továbbra is aktuálisMessiFan írta:Miért nem volt januárban nyitva az átigazolási topic? Olyan szívesen megosztottam volna gondolataimat 1-2 játékosról akit szívesen látnék a Barcában.
Feltétlen csak átigazolási időszakban lehet nyitva a topic?
nemkell feltetelenül IP bannak lenni ..Lionel85 írta:Akkor viszont ha az egyik kibannolódik, akkor a másik se tud belépni?Andris írta:Csak nyugodtan, így tudjuk miért van ip egyezés.
Szerintem nem gond, csak annyit kell csinálni, hogy nem bejelentkezve maradni, hogy a másik is használhassa.messideco írta:A tesóm gyereke szeretne regisztrálni a fórumra. Az a kérdésem, hogy egy gépről használhatjuk-e a fórumot? Én Mozzilával, ő Chromevel böngészik.