Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A szüleimnél is van eltéve egy üveg 1978as évjáratú Tokaji Szamorodni, amit majd az esküvőmön fogunk felbontani / és meginni /VargaAron írta: a 92-eset esküvőmön fogom meginni (nagybátyám szerint életem legszomorúbb napja lesz), a tokajit meg ballagás elött/közben/után. Mondjuk 60-70 ezer egy olyan üveg
a 92-eset esküvőmön fogom meginni (nagybátyám szerint életem legszomorúbb napja leszKalap1988 írta:Ilyen boraid vannak otthon és koccintósat iszol ?:D Kóstold meg őket, biztos élmény lesz. Sokan el szokták tenni az ajándék italokat, de én mindig elfogyasztom, végtére is a tartalmáért adtak sok pénztAztán persze az üres üveget elteszem, volt olyan, hogy valami hasonló színű nedűt tettem bele, mert úgy mégiscsak jobban mutat.
Ilyen boraid vannak otthon és koccintósat iszol ?:D Kóstold meg őket, biztos élmény lesz. Sokan el szokták tenni az ajándék italokat, de én mindig elfogyasztom, végtére is a tartalmáért adtak sok pénztVargaAron írta:Ez is jó felfogás (koccintós)Kalap1988 írta:Hát szerintem már a koccintós borért nem érte megGyerekek, oké, hogy az 400 ft körül van és 2 liter, de azért lehet kapni 4-500 ft körül már jó borokat 7dl-ben, háznál pedig, ha tudsz, akkor litert is kapsz ennyiért
Ne mérgezzétek magatokat. Egyébként szerintem a rendőr csak rátok akart ijeszteni, a közterületen fogyasztásért simán megbüntethet, de én is úgy tudom, hogy az helyszíni. Mindenesetre legközelebb erre figyeljetek jobban és igyatok bort, ne koccintósat
sjd! Nem biztos, hogy jól jársz a személyi nélküliséggel, azért is megbüntethetnek, bevihetnek (kiderítik az adataid, ha nagyon akarják), ha pedig kiskorú vagy, akkor hazavisznek autóval....
bár már nem elöször csináltuk hogy azon az útón mentünk borral, most nem volt mázlink
![]()
Ha már offtopic és bor: 1983-as tokaji aszú esszenciát kaptam nagymamámtól ballagásraSzülinapomra meg 'csak' egy 1992es (akkor születtem
) villányi vöröset
persze, én is csak addig kukacoskodom amíg nem léptem átKalap1988 írta: A húgomnak is ez az állandó dumájaIgazad van, de ne sértődjetek meg, az én szava járásom a kiskorú és minden 18 éven alulit beleértek
![]()
Ez is jó felfogás (koccintós)Kalap1988 írta:Hát szerintem már a koccintós borért nem érte megGyerekek, oké, hogy az 400 ft körül van és 2 liter, de azért lehet kapni 4-500 ft körül már jó borokat 7dl-ben, háznál pedig, ha tudsz, akkor litert is kapsz ennyiért
Ne mérgezzétek magatokat. Egyébként szerintem a rendőr csak rátok akart ijeszteni, a közterületen fogyasztásért simán megbüntethet, de én is úgy tudom, hogy az helyszíni. Mindenesetre legközelebb erre figyeljetek jobban és igyatok bort, ne koccintósat
sjd! Nem biztos, hogy jól jársz a személyi nélküliséggel, azért is megbüntethetnek, bevihetnek (kiderítik az adataid, ha nagyon akarják), ha pedig kiskorú vagy, akkor hazavisznek autóval....
A húgomnak is ez az állandó dumájasjd írta:+1 hazajutási mód a teleporton kívülKalap1988 írta:ha pedig kiskorú vagy, akkor hazavisznek autóval....![]()
amúgy nem vagyok már kiskorú, fiatalkorú vagyok
+1 hazajutási mód a teleporton kívülKalap1988 írta:ha pedig kiskorú vagy, akkor hazavisznek autóval....
Hát szerintem már a koccintós borért nem érte megVargaAron írta:Mind1, ha meg is büntetnek, tök jó buli volt, simán megérné pluszba azt az x ezer forintot ^^Zozzy 5 írta:hát most ezt így hirtelen nem mondom biztosra de nekem is így tűnne logikusnak, meg asszem amikor kocsival megbüntettek (:D) akkor alá kellett írnom a dolgokat ja. az is helyi bírság volt.VargaAron írta:...
igen azért valszeg nem lett volna semmi, legalábbis nekem ilyen esetem is voltlui1698 írta:áá semmi komoly. (jó kisfiú vagyok énZozzy 5 írta:miért kapcsoltak le?:D) reggel suli előtt mentünk át az úton és akkor jött arra a töketlen verda is. villógó fel aztán igazoltatás. lehet nem nagyon lett volna semmi csak ha jól emlékszek akkoriban volt a veszprémi kézisek dolga és haver kicsit berágott és odaszólt nekik, hogy inkább azokat sz*patnák akik csinálnak is valamit.
na innentől volt 3000 pénzbe a dolog.
Mennyi rossz kisfiú van itt... nem töltötték be a 18-at ás szeszes italt fogyasztanak...sjd írta:Na én pont ezért nem viszek személyit magammal ha tudom, hogy nem leszek józan(bár az is igaz, hogy én nehezen igazolnám vele, h 18+ vagyok)
áá semmi komoly. (jó kisfiú vagyok énZozzy 5 írta:miért kapcsoltak le?:D
miért kapcsoltak le?:Dlui1698 írta:nekem is dereng egy kis papírmunka.Zozzy 5 írta:hát most ezt így hirtelen nem mondom biztosra de nekem is így tűnne logikusnak, meg asszem amikor kocsival megbüntettek (:D) akkor alá kellett írnom a dolgokat ja. az is helyi bírság volt.
Mind1, ha meg is büntetnek, tök jó buli volt, simán megérné pluszba azt az x ezer forintot ^^Zozzy 5 írta:hát most ezt így hirtelen nem mondom biztosra de nekem is így tűnne logikusnak, meg asszem amikor kocsival megbüntettek (:D) akkor alá kellett írnom a dolgokat ja. az is helyi bírság volt.VargaAron írta:...
nekem is dereng egy kis papírmunka.Zozzy 5 írta:hát most ezt így hirtelen nem mondom biztosra de nekem is így tűnne logikusnak, meg asszem amikor kocsival megbüntettek (:D) akkor alá kellett írnom a dolgokat ja. az is helyi bírság volt.
hát most ezt így hirtelen nem mondom biztosra de nekem is így tűnne logikusnak, meg asszem amikor kocsival megbüntettek (:D) akkor alá kellett írnom a dolgokat ja. az is helyi bírság volt.VargaAron írta: Am azt is mondta h bevisznek minket. Most így utólag 3an pont befértünk volna hátra![]()
Meg ha meg akarnának büntetni akkor ott helyszínen alá kellett volna írnom h elismerem a szabálysértést, nem?
Am azt is mondta h bevisznek minket. Most így utólag 3an pont befértünk volna hátraZozzy 5 írta:dehogy. ha meg akar büntetni akkor lazán hozzád vágja a csekket ott helybe. nekem is volt már ilyen, kezdeti feszítés után ugyan úgy elmondta az ejnye bejnyét rendőri szóhasználattal aztán már mentek is kávézniVargaAron írta:...